reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Dziewczyny blady strach mnie ogarnia. Na raxie musze wstrzymać sie z czytaniem. Odezwę się jak wrócę od lekarza. Mam nadzieję z dobrymi wieściami.
Ja sie wzielam za sprzatanie 🤭 nie mysle wtedy o wizycie🤭 mam nadzieję ze moja ciaza będzie tak przebiegac jak teraz i serio zycze wszystkim tego bo mam mnostwo energii ✊✊👍👍👍
Ps wiem co znaczy ciaza z mdłościami, w poronionej meczyly mnie 2 miesiace nie moglam wstac z lozka a tu obiad ugotować dla dziecka trzeba bylo więc oby teraz bylo inaczej:))

reklama
Witam wszystkich 🙂 czytam was odkąd test wyszedł mi pozytywny a to już będzie ze 3 tygodnie. Nie chciałam wcześniej pisać, dopiero wczoraj miałam wizytę u lekarza i do tej pory jestem w szoku bo będą bliźniaki 😱😱😱 a szukał jeszcze trzeciego, bo jakiś cień mu mignął ale zostało przy dwójce maluchów 😛, cieszę się ale jestem przerażona jednocześnie, jak się otrząsnę napiszę coś więcej o sobie 🤭
O wowww gratki

Ja jak wstaje to odrazu coś muszę wsadzić do buzi.. Jeść się nie chce ale pije do śniadania herbatę i imbirem i jakoś pomaga, i cole zero pije jak jest tragedia, no i najlepiej to cały dzień był leżała i nic nie robiła 🤣
Ja mam w tabletkach ciazowych jakis wyciag z imbirem,ciekawe czy to jakos pomaga,w sumie biore je rano i jakos leci,a pod wieczor troche mnie juz muli...w sumie moglabym zrobic eksperyment i wzias te witaminy wieczorem i ciekawe czy mdlosci bylyby wczesniej ;)

Hej. Apropo wyprawki, ja w poprzedniej ciąży cały czas mówiłam że mam czas. Do 25 tc miałam kilka par bodziaków i śpioszków. W 26tc miałam już nakaz leżenia ze względu na szyjke macicy. I tak oto cała radość z kompletowania wyprawki prysła. Większość zamawiana przez internet, część ogarnął mąż a część moja mama. Teraz zostało mi dużo rzeczy po synku, a i od znajomych pewnie coś dostane bo ja puszczałam część w obieg i one też tak robią :)

Ja i moja mama mamy córki z tego samego roku. Siostra jest z maja, a moja córka z października. I tym oto sposobem dostałam wszystkie możliwe ubranka po siostrze, a ja nie chciałam sobie odbierac możliwości kupowania malutkich ubranek i nazbierało mi sie z 10 mega dużych worków ubrań od urodzenia do roczku.
Później jak była jakaś potrzebująca mama to tylko oddawałam za darmo i tym oto sposobem nie mam już żadnych ubranek, Takze będę miała tą przyjemność kupowania na nowo wyprawki.
Nie! Jednak mam, kocyk, który kupiłam na szczęście w poprzedniej poronionej ciąży, ale wtedy jednak szczęścia nie przyniósł i sobie leży w szafie nowy zapakowany.

Co myślicie o chodzeniu w legginsach? Na innym forum dużo dziewczyn uważa, że nie nadają sie do chodzenia na codzień, tylko po domu i do spania. Ja mam odmienne zdanie, są dla mnie bardzo wygodne.

O 11.30 mam wizyte, trzymajcie kciuki :)

Ja i moja mama mamy córki z tego samego roku. Siostra jest z maja, a moja córka z października. I tym oto sposobem dostałam wszystkie możliwe ubranka po siostrze, a ja nie chciałam sobie odbierac możliwości kupowania malutkich ubranek i nazbierało mi sie z 10 mega dużych worków ubrań od urodzenia do roczku.
Później jak była jakaś potrzebująca mama to tylko oddawałam za darmo i tym oto sposobem nie mam już żadnych ubranek, Takze będę miała tą przyjemność kupowania na nowo wyprawki.
Nie! Jednak mam, kocyk, który kupiłam na szczęście w poprzedniej poronionej ciąży, ale wtedy jednak szczęścia nie przyniósł i sobie leży w szafie nowy zapakowany.

Co myślicie o chodzeniu w legginsach? Na innym forum dużo dziewczyn uważa, że nie nadają sie do chodzenia na codzień, tylko po domu i do spania. Ja mam odmienne zdanie, są dla mnie bardzo wygodne.

Jeśli nie są prześwitujące to jasne ze nadają się do chodzenia

reklama

Ja na codzien chodzę w legginsach. Sam i trzymam kciuki za wizytę daj znać jak wyjdziesz 😁

Do góry