reklama

Kwietniowe mamy 2022

Trzymam kciuki żeby to plamienie to było nic groźnego, może wystarczy włączyć progesteron lub zwiększyć dawkę ✊
Mam nadzieję, że tak, chociaż gdy na własną rękę robiłam progra, to nie był zły. W zeszłą sobotę 55, a w czwartek (4 dni temu) 58, więc rósł.
W tej ciązy miałam już nadzieję, że pomimo bóli brzucha jest wszystko ok, bo nie plamiłam. Przy biochemie w kwietniu cały czas miałam plamienia.

reklama
Mam nadzieję, że tak, chociaż gdy na własną rękę robiłam progra, to nie był zły. W zeszłą sobotę 55, a w czwartek (4 dni temu) 58, więc rósł.
W tej ciązy miałam już nadzieję, że pomimo bóli brzucha jest wszystko ok, bo nie plamiłam. Przy biochemie w kwietniu cały czas miałam plamienia.
O to faktycznie bardzo ładny wynik. Daj znać po wizycie czy wszystko dobrze. Ja miałam przy biochem znów tak ze wszystko było dobrze i nagle śluz zabarwiony krwią i po 2h dosłownie okres normalny :/ także nawet nie było szans na jakakolwiek reakcje. Teraz tez już mam schize bo cycki mniej bolą i nic mi dosłownie nie jest jeśli chodzi o ciążowe dolegliwości.. ten strach nigdy się nie skończy 🙈

Cześć dziewczyny, miałam dzisiaj składać wypowiedzenie w pracy, a tu rano taka niespodzianka. 😊

Na początku nie było drugiej kreski, ale w ciągu 2 minut się pojawiła, jutro robię drugi test, bo ten przeleżał w schowku w aucie 2 miesiące. 😂

OM była 05.07, więc termin teoretycznie na 12.04. Co ciekawe, 3 lata temu też zaszłam w ciążę i również miałam termin na 12.04, ale syn urodził się 6 dni po terminie. 😄

To z wesołych rzeczy, bo 2 lata temu też w lipcu byłam w ciąży, ale we wrześniu poroniłam. Liczę, że tym razem będzie z happy endem. 😊
Zobacz załącznik 1300550
Super!! Gratulacje :)

reklama
Trzymamy mocno kciuki i czekamy na wieści! ❤

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry