Magdzik9111
Fanka BB :)
Oglądając to zdjęcie USG przypomniało. Mi się że mój pęcherzyk wyglądał całkiem Podobnie (ciąża 5 lat temu) i wszystko było ideoloWidzicie. Z tej perspektywy jest płaski i podłużny.
Tylko twoje usg jakby przybliżone
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Oglądając to zdjęcie USG przypomniało. Mi się że mój pęcherzyk wyglądał całkiem Podobnie (ciąża 5 lat temu) i wszystko było ideoloWidzicie. Z tej perspektywy jest płaski i podłużny.
dlatego narazie się tym nie przejmuje. Nie mam też na to wpływu. Zobaczymy za dwa tygodnie.Oglądając to zdjęcie USG przypomniało. Mi się że mój pęcherzyk wyglądał całkiem Podobnie (ciąża 5 lat temu) i wszystko było ideolo
No wlasnie, jestem pewna, że będzie okejdlatego narazie się tym nie przejmuje. Nie mam też na to wpływu. Zobaczymy za dwa tygodnie.
Jak tam kochana?Trzymajcie kciuki. Wizyta za godzinę!
Hej pisałam wyżej.Jak tam kochana?
Wybacz, coś mi z opóźnieniem doszły posty. Już doczytuje,ale widziałam, że na ten moment jest serduszko. Dobrze, mocno trzymam kciuki za pęcherzyk.Hej pisałam wyżej.
rzeczywiście, podobny, może to po prostu coś zaciemnia obraz? Albo go uciska i dlatego tak?Oglądając to zdjęcie USG przypomniało. Mi się że mój pęcherzyk wyglądał całkiem Podobnie (ciąża 5 lat temu) i wszystko było ideolo
Ja też pracuje w sklepie ale w Belgii do 6 miesiąca ciąży trzeba pracować chyba że są wskazania aby wcześniej iść na zwolnienie, ja akurat mało na sklepie pracuje a stoję na info balie chociaż fizycznej pracy tam też sporo mam ale jeszcze nikt nie wie o ciążyDzień dobry kochane, u mnie dramat tak mnie mdli ze nie umiem funkcjonować, musiałam poprosić o urlop w pracy ale cos czuje ze w pon pójdę na zwolnienie, ttm bardziej ze pracuje w sklepie gdzie soe dźwiga tony towaru a co sie schylam tomyślałam ze przynajmniej jesscze miesiąc popracuje ale niestety
![]()