reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowe mamy 2026 🍼

Hej Dziewczyny.

Chciałam dziś nadrobić, ale znów mam trochę pracy i ciężko nawet poczytać co tam u Was. Ale zawsze mam więcej pracy na początku miesiąca.
Dziś moi chłopcy poszli do nowej szkoły i nie mogli się doczekać :) Ciekawe jak wrażenia po pierwszym dniu.
Ja ostatnio różnie się czuję. Jakoś wieczorami gorzej, chyba po całym dniu.
I dziś o 15 wizyta u gina
Moi też, a szczególnie ten co do 1 klasy poszedł, oby im tak zostało:d na razie zachwycony;d

reklama
Byłam u lekarza, dostałam leki na mdłości i wymioty ale jeżeli się nie poprawi za dwa dni to mam skierowanie do szpitala… Jestem tak strasznie zmęczona.. Od dwóch tygodni nie mogę jeść i pić normalnie. Emocjonalnie tak to mnie wyczerpuje że rozpłakałam się u tego lekarza w gabinecie 😢

Prenatalne mam 8.10.

Mnie męczą okropne mdłości, wymioty sporadycznie. Mi nie pomaga nawet bonjesta ale spróbuję dołożyć do tego gumy i krople. O ile w ogóle można to łączyć 🤔
Musisz dopytać swojego ginekologa o to łączenie leków. Mi ogólnie pomaga wszystko co smakuje imbirem. Herbatkę sobie też kupiłam imbirowa, jest przepyszna!
Dziś lekarka mówiła mi też, że jeśli mdlosci się nasilą i zacznę wymiotować to są jeszcze jakieś tabletki, ale nazwy nie podała bo to chyba na receptę.

reklama
Do góry