Moi też, a szczególnie ten co do 1 klasy poszedł, oby im tak zostało:d na razie zachwycony;dHej Dziewczyny.
Chciałam dziś nadrobić, ale znów mam trochę pracy i ciężko nawet poczytać co tam u Was. Ale zawsze mam więcej pracy na początku miesiąca.
Dziś moi chłopcy poszli do nowej szkoły i nie mogli się doczekaćCiekawe jak wrażenia po pierwszym dniu.
Ja ostatnio różnie się czuję. Jakoś wieczorami gorzej, chyba po całym dniu.
I dziś o 15 wizyta u gina
reklama
Ja chętnie dołączę do prywatnego wątkuTam właśnie miałam dziś pytać co wy na to.
Tak więc uwaga! Uwaga!
Proszę się wpisywać kto idzie na wątek prywatny,za 2-3 dni zrobie listę i wyślę do Ani.
No właśnie ostatnie dni sama się pogubiłamJak zwykle jesteście niezawodne ;d co wejdę to kilka stron do nadrobienia![]()

white_lotus
Fanka BB :)
U mnie chyba nie ma sensuKurde dziewczyny ja jakiś nieogar ostatnio, wpiszcie komu zapisać wizytę na początek, zerknicje.
Daria Twoja już wpisuje.

Ja mam wizytę 8.09Kurde dziewczyny ja jakiś nieogar ostatnio, wpiszcie komu zapisać wizytę na początek, zerknicje.
Daria Twoja już wpisuje.
Wioleta93
Fanka BB :)
Byłam u lekarza, dostałam leki na mdłości i wymioty ale jeżeli się nie poprawi za dwa dni to mam skierowanie do szpitala… Jestem tak strasznie zmęczona.. Od dwóch tygodni nie mogę jeść i pić normalnie. Emocjonalnie tak to mnie wyczerpuje że rozpłakałam się u tego lekarza w gabinecie 
Prenatalne mam 8.10.

Prenatalne mam 8.10.
Musisz dopytać swojego ginekologa o to łączenie leków. Mi ogólnie pomaga wszystko co smakuje imbirem. Herbatkę sobie też kupiłam imbirowa, jest przepyszna!Mnie męczą okropne mdłości, wymioty sporadycznie. Mi nie pomaga nawet bonjesta ale spróbuję dołożyć do tego gumy i krople. O ile w ogóle można to łączyć![]()
Dziś lekarka mówiła mi też, że jeśli mdlosci się nasilą i zacznę wymiotować to są jeszcze jakieś tabletki, ale nazwy nie podała bo to chyba na receptę.
Możesz mi wpisać wizytę u ginekologa 30.09 i prenatalne 14.10Kurde dziewczyny ja jakiś nieogar ostatnio, wpiszcie komu zapisać wizytę na początek, zerknicje.
Daria Twoja już wpisuje.
reklama
A na kiedy masz termin?Możesz mi wpisać wizytę u ginekologa 30.09 i
Podziel się: