reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowe mamy 2026 🍼

reklama
Swoją drogą powiem Wam, że zaczynam się stresować. Zaczynam się bardzo bać powtórki z rozrywki z poprzedniej ciąży. Boje się, że pójdę na badanie i znów przezierność karkowa będzie za duża i skończy się to tak samo. :(
Trzeba wierzyć że będzie dobrze.
Ja sama borykam się teraz z duzym lękiem, bo nie byłam nigdy na takim badaniu a mózg podsyła mi oczywiście scenariusze ze coś może być nie tak, nie wiem skąd on się wziął ponieważ żadnych doświadczeń w tym temacie nie mam, po prostu w ciąży zaczelam trochę świrować na tym punkcie, naczytałam się oczywiście tez swoje na różnych forach i teraz trochę żałuję że nie postanowilam pozostać nieświadoma.

Pamiętam dziewczyny jak pisałyście że śnią się Wam różne rzeczy i bardzo realistycznie.
Ja od kilku dni też tak mam, ale niestety żadne erotyki :p tylko jakieś koszmary, dziś np śniło mi się że ktoś mi wchodzi do mieszkania, dosłownie wyważa drzwi i wchodzi, sen był tak realny że jak się obudziłam przestraszona to poszlam sprawdzić czy drzwi stoją i czy są zamknięte. Masakra :D

Dziewczyny powiedzcie o co chodzi z tymi badaniami amnio, nipt, nifty? Czy wiedza że coś jest nie tak coś zmieni? Czy te testy nie wykrywają przypadkiem jakichś mutacji genetycznych z którymi i tak się nic nie da zrobić? Wybaczcie moją niewiedzę
Tak, ale wiedząc że masz chore dziecko raz że możesz usunąć, nie u nas oczywiście...dwa przygotować się na to oraz wybrać szpital.

Myślę, że powoli można zakładać już wątek prywatny. to i tak trochę zajmie a Jak ktoś jeszcze dojdzie to najwyżej się doda.
Tam właśnie miałam dziś pytać co wy na to.
Tak więc uwaga! Uwaga!
Proszę się wpisywać kto idzie na wątek prywatny,za 2-3 dni zrobie listę i wyślę do Ani.

reklama
Pamiętam dziewczyny jak pisałyście że śnią się Wam różne rzeczy i bardzo realistycznie.
Ja od kilku dni też tak mam, ale niestety żadne erotyki :p tylko jakieś koszmary, dziś np śniło mi się że ktoś mi wchodzi do mieszkania, dosłownie wyważa drzwi i wchodzi, sen był tak realny że jak się obudziłam przestraszona to poszlam sprawdzić czy drzwi stoją i czy są zamknięte. Masakra :D
Mi się śniło że mąż posprzątał łazienkę, a tu wstaje i nic 😆😆

Do góry