reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowe mamy 2026 🍼

reklama
To samo mi powiedziala 😄 Ze mam sie odczepic. Ale widze, ze ona tez taka hmm dmuchajaca na zimne? Typu nie dzwigac, rower, narty se darowac, kawa czy filizanka jedna dziennie. Tyle tego bylo ze nie zapamietalam 😂
To musi być fajna lekarka 😁 ale pewnie gdybyś dostała zgodę na coś ekstremalnego to z twoimi pełnymi gaciami i tak byś pewnie nie poszła 😂 wiadomo jak to przy dzieciach bywa z tym dźwiganiem i oszczędzaniem się, ale wiadomo, lepiej dmuchać na zimne.

To musi być fajna lekarka 😁 ale pewnie gdybyś dostała zgodę na coś ekstremalnego to z twoimi pełnymi gaciami i tak byś pewnie nie poszła 😂 wiadomo jak to przy dzieciach bywa z tym dźwiganiem i oszczędzaniem się, ale wiadomo, lepiej dmuchać na zimne.
To moi obaj dają zielone światło na wszystko 😆 pomijam jakieś surowe mięcho czy używki bo to wiadomo.
Więc ja w 9 miesiącu z dziećmi na rękach będę popylać po działce jak ją kupimy i będę kosić trawę lub pielić grządki 😆😆😆 i wyznaczać gdzie mają fundamenty być 😂

reklama
To moi obaj dają zielone światło na wszystko 😆 pomijam jakieś surowe mięcho czy używki bo to wiadomo.
Więc ja w 9 miesiącu z dziećmi na rękach będę popylać po działce jak ją kupimy i będę kosić trawę lub pielić grządki 😆😆😆 i wyznaczać gdzie mają fundamenty być 😂
W 9 mies to już nawet wskazane 🤣
Ja z córa dowiedziałam się o ciąży w 13 tyg, to ja regularnie na rolkach jeździłam 😏

Do góry