reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowe mamy 2026 🍼

reklama
Powiem Wam, że dzisiaj u mnie mega kiepski dzień. Boli mnie cały czas szyja i promieniuje na rękę - ale idę do fizjo na 17. Ale ogólnie to jestem mega śpiąca, kręci mi się w głowie, niedobrze mi.

Powiem Wam, że dzisiaj u mnie mega kiepski dzień. Boli mnie cały czas szyja i promieniuje na rękę - ale idę do fizjo na 17. Ale ogólnie to jestem mega śpiąca, kręci mi się w głowie, niedobrze mi.
Może zmierz sobie ciśnienie. Mnie się też właśnie mocno w głowie kręci.
A ten ból szyi to od czego?

Coś mi przeskoczyło w czwartek. I teraz jest coraz gorzej a dopiero na dzisiaj znalazłam wizytę.
Ale nawet nie mam siły włosów umyć. No zaczynam być przerażona tymi objawami 🫣
Mi kręgosłup strzelił dzień po zrobieniu testu ciążowego. Ale ja nie mogłam się podnieść. Pierwszy raz w życiu zgodziłam się na pogotowie (po konsultacji tel z luxmedem) co i tak było bez sensu bo po rozmowie i tak mnie nie zabrali bo przecież żadnych prześwietlenie itd nie zrobią. Wstać też nie pomogli żeby nie uszkodzić...
No spoczko. Na szczęście mam najwspanialszą urofizjo i postawiła mnie na nogi. Dalej boli ale mogę się dziećmi zająć (jutro znowu idę do niej)

reklama
Już po wizycie. Wszystko w porządku, z USG ciąża 6+6 a z OM 6+2. Zarodek jest 9mm i serduszko też jest❤️
Zostałam obstawiona masą leków także już czuję się trochę spokojniej. ;)
Jakie dostałaś leki?
Ja mam brać Utrogestan 2x1, Acard 150mg na noc, encorton pół tabletki rano

Do góry