reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowe mamy 2026 🍼

Mnie też puściła i się zestresowałam baaaardzo bo już zdążyłam przeczytać że się nie powinno. Ale to nowe zalecenia więc nie panikowałam🤪
Juz zapytalam Dżepetta! Ja nie proznuje 😂

Załączniki

• IMG_4423.png
    IMG_4423.png
    83,1 KB · Wyświetleń: 48
  • IMG_4424.png
    IMG_4424.png
    90,4 KB · Wyświetleń: 47
reklama
Ale stary mnie wkurzył. Leży i mówi “boże, ty będziesz na WOLNYM do kwietnia 2027, co ty będziesz tyle czasu robić? Może znajdź sobie jakieś zajęcie i kasę zarobisz”
Jak to co będzie robić? Najpierw kuźwa tworzyć człowieka a potem starać się żeby ten mały człowiek przeżył. 🥲

Ale stary mnie wkurzył. Leży i mówi “boże, ty będziesz na WOLNYM do kwietnia 2027, co ty będziesz tyle czasu robić? Może znajdź sobie jakieś zajęcie i kasę zarobisz”
Jak to co będzie robić? Najpierw kuźwa tworzyć człowieka a potem starać się żeby ten mały człowiek przeżył. 🥲
Odpowiedzialabym krotko i inteligentnie - gowno.

Odpowiedzialabym krotko i inteligentnie - gowno.
On myśli że z dzieckiem jest tak łatwo, weźmiesz na kolana, zrobisz jakąś pracę zdalna i kasa spływa… co chwilę słyszę “nie no nasze to będzie spało całą noc”🙃 oj biedny się przejedzie, tym bardziej że ja jestem lekka zołza i na początku na pewno będzie wstawał ze mną😂 na komputerze też sobie już tak nie pogra jak teraz, bo po pracy będzie czekać dziecko 😎

On myśli że z dzieckiem jest tak łatwo, weźmiesz na kolana, zrobisz jakąś pracę zdalna i kasa spływa… co chwilę słyszę “nie no nasze to będzie spało całą noc”🙃 oj biedny się przejedzie, tym bardziej że ja jestem lekka zołza i na początku na pewno będzie wstawał ze mną😂 na komputerze też sobie już tak nie pogra jak teraz, bo po pracy będzie czekać dziecko 😎
Trzymam kciuki, zeby tak bylo. Ja tez mowie, ze nie ma ze boli.

Cieszę się, że mój jest w wieku takim że go gry nie jarają, ani komputery, ale też wychowuje dzieci juz od lat, więc wie z czym to się "je".

reklama
Mój mąż za to oszalał, już stworzył excela i zapisał wszystko co musimy kupić, pododawał do ulubionych na allegro książki o dzieciach, mówi że musi spisać moje wszystkie wyniki badań. Pokój wymierzył, mówi że do końca roku chce wszystko kupić i aby pokój był wykończony. Najlepiej to już by wyrzucił moje biurko z tego pokoju i ogarniał….

Do góry