white_lotus
Fanka BB :)
Juz zapytalam Dżepetta! Ja nie proznujeMnie też puściła i się zestresowałam baaaardzo bo już zdążyłam przeczytać że się nie powinno. Ale to nowe zalecenia więc nie panikowałam![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Juz zapytalam Dżepetta! Ja nie proznujeMnie też puściła i się zestresowałam baaaardzo bo już zdążyłam przeczytać że się nie powinno. Ale to nowe zalecenia więc nie panikowałam![]()
I to serce napierdala w tle a ja czuje ze plone na twarzy ze stresuAle ja mam to samo, już sobie myślę, jak na następnej wizycie powiedzieć mojemu lekarzowi, żeby tylko nie puszczał serduszka![]()
Ja sie nie spodziewalam, ze pusci. Po prostu Marek to zrobilU mnie nie puścił Anię ten prywatny ani na nfz, ale w sumie ja się już tak tym nie jaramważne, że bije, nie wiem nawet ile, ale im mniej wiem tym lepiej
![]()
Odpowiedzialabym krotko i inteligentnie - gowno.Ale stary mnie wkurzył. Leży i mówi “boże, ty będziesz na WOLNYM do kwietnia 2027, co ty będziesz tyle czasu robić? Może znajdź sobie jakieś zajęcie i kasę zarobisz”
Jak to co będzie robić? Najpierw kuźwa tworzyć człowieka a potem starać się żeby ten mały człowiek przeżył.![]()
On myśli że z dzieckiem jest tak łatwo, weźmiesz na kolana, zrobisz jakąś pracę zdalna i kasa spływa… co chwilę słyszę “nie no nasze to będzie spało całą noc”Odpowiedzialabym krotko i inteligentnie - gowno.
Trzymam kciuki, zeby tak bylo. Ja tez mowie, ze nie ma ze boli.On myśli że z dzieckiem jest tak łatwo, weźmiesz na kolana, zrobisz jakąś pracę zdalna i kasa spływa… co chwilę słyszę “nie no nasze to będzie spało całą noc”oj biedny się przejedzie, tym bardziej że ja jestem lekka zołza i na początku na pewno będzie wstawał ze mną
na komputerze też sobie już tak nie pogra jak teraz, bo po pracy będzie czekać dziecko
![]()