Nie, ja bym nie mówiła, ewentualnie powiedz, że chcesz aby wypadku w okolicach 13 tyg, robi się od 11.Tylko co z tym faktem że ciąża młodsza? Mówić o tym?![]()
reklama
Dziewczyny, macie do polecenia jakies piżamy, pewnie ciążowe, ale głównie, żeby nie miały gumki w pasie, tylko jakiś miekki pas z materiału? Pizama spodnie+bluzka. Wieczorem juz mi troche wywala brzuch, czy to ciaza czy wzdęcia trudno zgadnąć, ale gumki mnie juz wkurzają 

Dziewczyny, macie do polecenia jakies piżamy, pewnie ciążowe, ale głównie, żeby nie miały gumki w pasie, tylko jakiś miekki pas z materiału? Pizama spodnie+bluzka. Wieczorem juz mi troche wywala brzuch, czy to ciaza czy wzdęcia trudno zgadnąć, ale gumki mnie juz wkurzają![]()
Nie mam na razie nic do polecenia, ale zanim znajdę rozwiązanie to od jakiegoś czasu śpię w majtkach, bez dołu od piżamy, bo wszystkie moje piżamy mnie wkurzały bo dotykały mi brzucha.

Nelka85
Fanka BB :)
Ja w koszulach nocnych z pepco czy sinsayNie mam na razie nic do polecenia, ale zanim znajdę rozwiązanie to od jakiegoś czasu śpię w majtkach, bez dołu od piżamy, bo wszystkie moje piżamy mnie wkurzały bo dotykały mi brzucha.Jak pojadę gdzieś w gości i trzeba się już ubrać brałam dużo za duże męskie dresy.

KalinkaZTeczy
Zaciekawiona BB
A czujecie coś już na dole brzucha? Ja czułam w sumie w 5-6 tygodniu skurcze a teraz nic, więc mnie nic nie uwiera bardziej niż zwykle.
niezapominajka876
Fanka BB :)
Ja też czułam dość mocne skurcze i rozpieranie a od wczoraj w sumie nic i mi dziwnieA czujecie coś już na dole brzucha? Ja czułam w sumie w 5-6 tygodniu skurcze a teraz nic, więc mnie nic nie uwiera bardziej niż zwykle.

Ja czuję mnóstwo dziwnych rzeczy w brzuchuA czujecie coś już na dole brzucha? Ja czułam w sumie w 5-6 tygodniu skurcze a teraz nic, więc mnie nic nie uwiera bardziej niż zwykle.

Jak już polecamy sobie ubranka... Ja pewnie od liceum nie chodziłam w takich "normalnych" biustonoszach, bo nie mam potrzeby z moim niewielkim biustem i za bardzo cenię sobie komfort
Nie znoszę fiszbin, drutów, poduszek, push-upów.
Chodzę sobie w takich delikatnych koronkowych stanikach zupełnie bez żadnej struktury, ale już czuję, że to będzie za małe wsparcie jak piersi się zwiększą (a już coś tu się zaczęło zmieniać). Macie jakieś polecenia? Ja mogę w to nawet trochę zainwestować, byle dobrze służyło
Jakieś ulubione sklepy / modele?

Chodzę sobie w takich delikatnych koronkowych stanikach zupełnie bez żadnej struktury, ale już czuję, że to będzie za małe wsparcie jak piersi się zwiększą (a już coś tu się zaczęło zmieniać). Macie jakieś polecenia? Ja mogę w to nawet trochę zainwestować, byle dobrze służyło

reklama
Ja od początku mało co czułam, czasem jakieś delikatne ciągnięcie chwilowe, dwa razy miałam takie mocniejsze bóle i dłużej trwały ale tak to żadnych boli jak na okres czy coś.A czujecie coś już na dole brzucha? Ja czułam w sumie w 5-6 tygodniu skurcze a teraz nic, więc mnie nic nie uwiera bardziej niż zwykle.
Podziel się: