Moja mama tak słodko reaguje na wszystkie informacje o mojej ciąży (mam 27 lat więc jeszcze dłuższy odstęp niż u Ciebie). Dla niej to kosmosHej dziewczyny! Chciałabym się przywitać i poprosić o dołączenie do Waszego zacnego gronaz OM termin na 12.04, ale pierwsza poważniejsza wizyta z ustaleniem terminu dopiero w tą środę
To niby moje drugie dziecko, ale czuję jak totalna nowicjuszka
Zdaje się, że przez te 19 lat, które upłynęły od mojego pierwszego porodu wiele rzeczy się pozmieniało
Czytam Was właściwie od początku i oczom nie wierzę - badania prenatalne? poduchy ciążowe? Jakiś kosmos
![]()
reklama
Karo_lina129
Fanka BB :)
Z takich to snilo mi się jeszcze ostatnio że wypluwam sushi xD ciekawe czemuOj, z realistycznych snów to mi się w nocy śniła wizyta prenatalna, i że z PAPPa wyszło że to chłopiecI ten sen był tak realistyczny że tak kilka godzin po obudzeniu sobie uświadomiłam że to nie było naprawdę i to nie wspomnienie tylko sen, i że ja nie wiem jaka jest płeć, a wgl że z PAPPa tego nie wiadomo. Ale kilka godzin nie kwestionowałam tego i naprawdę czułam się mamą chłopca!
niezapominajka876
Dziewczyny a jak tam Wasze sutki?
Moje wcześniej było różowe, praktycznie od początku ciąży ciemnieją a teraz to już są brązowe
i mają duża takich „kropek”, nie da się tego wycisnąć 

Karo_lina129
A ja mam pytanie czy w ciąży też macie taki krótki lont jak ja
. Normalnie rzeczy co przed by mnie nie ruszyły teraz tak szybko mnie irytują że czasami to myślę sobie po cichu do siebie „już się zamknij” bo aż za dużo mówie rzeczy które nawet nie chce 
Karo_lina129
Haha mi się wydaje że są ciemniejsze, ale nie wiem, bo zdjęć nie robiłam (a szkoda )Dziewczyny a jak tam Wasze sutki?Moje wcześniej było różowe, praktycznie od początku ciąży ciemnieją a teraz to już są brązowe
![]()
Nie wiem czy to te same kropki, takie powiedzmy białe? Bo ja miałam czasem takie przed ciążą i moja ginekolog mówiła, że są normalne, ale że mam ich nie ruszać i nie wyciskaćDziewczyny a jak tam Wasze sutki?Moje wcześniej było różowe, praktycznie od początku ciąży ciemnieją a teraz to już są brązowe
![]()
Ja już po, wszystko super, dzidzius baaaardzo ruchliwy, rączki na główkę zakładał
oczywiście wyszło pośrednie ryzyko zd 1:600 ale tego się spodziewałam, i tak ładnie bo 5 lat temu z synem miałam 1:400.
Dzidzius tydzień starszy, z on 11+6 a z usg 12+5, mierzy całe 7cm, serduszko i wszystko super.
No i ZNAM PŁEĆ na 99%

Dzidzius tydzień starszy, z on 11+6 a z usg 12+5, mierzy całe 7cm, serduszko i wszystko super.
No i ZNAM PŁEĆ na 99%
Cudowna wiadomość!! Zdradzisz płeć?Ja już po, wszystko super, dzidzius baaaardzo ruchliwy, rączki na główkę zakładałoczywiście wyszło pośrednie ryzyko zd 1:600 ale tego się spodziewałam, i tak ładnie bo 5 lat temu z synem miałam 1:400.
No i ZNAM PŁEĆ na 99%![]()
Nelka85
W każdej ciąży mi ciemnieją i są większe. Po skończonym karmieniu wracają do stanu poprzedniegoDziewczyny a jak tam Wasze sutki?Moje wcześniej było różowe, praktycznie od początku ciąży ciemnieją a teraz to już są brązowe
![]()
reklama
Maja1990
Zaangażowana w BB
1:600 w wieku 40 lat to spoko wynik. Rozumiem że dalej nie „drążysz” ? W sensie badań lub amniopunkcji? Wow prawie tydzień różnicy :-)Ja już po, wszystko super, dzidzius baaaardzo ruchliwy, rączki na główkę zakładałoczywiście wyszło pośrednie ryzyko zd 1:600 ale tego się spodziewałam, i tak ładnie bo 5 lat temu z synem miałam 1:400.
No i ZNAM PŁEĆ na 99%![]()
Podziel się: