reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowe mamy 2026 🍼

reklama
Ja chyba najgorszy etap miałam w którymś tygodniu 7 albo 8, ale jedynie na zapachy, nie mogłam lodówki otworzyć bo mnie brało na 🤢. Teraz już jest całkiem znośnie, zdarza mi się przy myciu zębów jeszcze.
O matko, miałam tak samo. 🥹 Lodówka to był taki zabójca. Z pięć razy mnie zaatakowała tak skutecznie, że wymiotowałam. Mycie zębów też było koszmarem... Aktualnie wciąż mnie brzydzą naczynia w zlewie, muszę co chwilę wymieniać gąbeczkę do naczyń bo inaczej nic nie zmyję, ale na szczęście to już tylko mdłości, bez wymiotów.

Małymi łyczkami próbuje wodę z imbirem i cytryną. I herbatniki. Zobaczymy. Do tego okropny ból głowy. A tak się cieszyłam, ze mnie ten etap omija 🫣
Czy Ty jesteś też przeziębiona? Bo mi na takie koszmarne mdłości pomagała zimna woda, koniecznie z lodem. Można spróbować! I oprócz tego jadłam dużo zupy pomidorowej, ale ja na początku ciąży mogłam jeść kilogramy pomidorów, więc może to dlatego udawało się ją utrzymać 🤔

Na usg dużo widzą, mi doktorek na prenatalnych drugich powiedział że jest dużo włosów i mi je pokazywał 😁
I faktycznie mial/miała tyle włosów po porodzie ?;) niektóre dzieci się tak fajnie rodzą z takimi czuprynkami ,moi aż tyle nie mieli ale temu starszemu szybko rosly wlosy i dalej ma takie geste co pojdziemy do fryzjera to on zarasta moment ;d

reklama
Ja mam kolejno 🩵🩷🩵🩷🩵 no i zapowiada się 🩷 😊
Ja Cie ale super ;) to będzie dziewczynka jak tak Ci się to sprawdza na przemian ;d ja się obawiam że u Nas tylko formą na chłopaków;d oby się to odmieniło i że będziemy pierwsi bo jeden brat męża ma 3 chłopaków najmłodszemu się chłopak urodził No i mój mąż 2 chłopaków zmajstrował to byłaby teściów 1 wnuczka ;d u mnie znowu pół na pol brat ma 2 dziewczynki siostra parkę i ja 2 chłopaków;d także No jakaś szansa jest ze teraz moje geny przeważa bo moja mama miała 3 dziewczynki i 1 chlopca ;)

Do góry