Izabelinda
Mama Dominisia i Patrysi
Iwonka - zachowywałam się jak walnięta dziewica hehe, strach był, ale miał tylko wielkie oczy
. Na początku był lekki opór i ból, ale to bardziej w głowie niż na dole
A potem orgazm, miodzio, bałam się, że nie będzie. No niestety chyba jeszcze nie jest tak jak przed porodem, bo mąż strasznie długo dochodził i pod koniec już przestało być przyjemnie... za długo jak na pierwszy raz, ale pewnie mam jeszcze jakieś luzy, muszę intensywniej wyćwiczyć te mięśnie 
Asiu - były 3 wkłucia, nic nie smarowałam... Teraz tylko muszę obserwować czy nie opuchnie, jak tak, to altacetem je. A jak gorączka będzie to czopek przeciwgorączkowy. Ale chyba masz rację, że to mogłoby lekko znieczulić, może warto zainwestować, kupię na lipiec bo wtedy drugi raz będzie szczepienie.
. Na początku był lekki opór i ból, ale to bardziej w głowie niż na dole Asiu - były 3 wkłucia, nic nie smarowałam... Teraz tylko muszę obserwować czy nie opuchnie, jak tak, to altacetem je. A jak gorączka będzie to czopek przeciwgorączkowy. Ale chyba masz rację, że to mogłoby lekko znieczulić, może warto zainwestować, kupię na lipiec bo wtedy drugi raz będzie szczepienie.
zaraz hrabia bedzie mial wszystko za soba
ja mam tez blokade ale chyba dzis zafunduje mezowi i sobie przytulanko bez wizyty u lekarza, bo moj mily na 5 dni na cypr leci to trzeba zadbac zeby z tego głodu nie dopadła go tam jakas cyprzanka 
, ale ja sie nie dziwie jak ja ja na wage przed i po jedzeniu a ona mi ssie 30-40 ml 
to normalne ze tak wycieka jej z buźki z łyżka mleka?