reklama

Kwietnióweczki 2008

dzien dobry,

u nas spokojnie, ja tylko mam ciągoty na jedzenie, musze sie za siebie zabrać i poćwiczyć czy co bo fałda na brzucholu nie ginie.

pozdrawiam i ide prasować:tak:

reklama
Asia - mi lekarz powiedizial zeby 2 tetrowe tak zeby na 9 cm rozszerzyć nóżki, ale nie wiem jak mi to wyszlo :dry: widac ze szerzej, klade ja czesto na brzuszku i jakoś sie przyzwyczaila tylko nie wiem na ile moge ją tak kłaść i czy po jedzeniu jak sie nie odbeknie?
Aga - my kąpiemy 19.30 - 20.00, potem cycek i Natka budzi sie jakoś różnie - ma kilka opcji :-D kolo 1 i 4, ale dzis np. obudzila sie dopiero o 2 (prawie 2 godziny czuwania) i 5.30, a raz bylo tez koło 24 i 3 :rofl2:
Lady - dzis moze byc zdradliwa pogoda, bo niby sloneczko ale ciepło nie jest, a jak za bardzo opatulisz to sie tez moze przegrzac, wiec jak ma taki katarek i kaszelek to jeden dzin mozesz odpuscic a na pewno nie zaszkodzi :tak:
Witam sie z resztą mamuś :-)

Asia - poprawiam nie 9 tylko 19 cm
Aga - okolo 6 tygodni po porodzie, ja bylam wczoraj a Natka ma 4 tygodnie i ciesze sie ze nie poszlam pozniej bo mam jeszcze szanse zeby nic powaznego nie bylo, w poznaniu tylko w jednym miejscu bezplatnie robia usg wiec duze kolejki, nie wiem jak u ciebie

Witamy się i my z Patrysią.

Dziś z samego rana poleciałyśmy do przychodni na ważenie i szczepienie. Moje biedne maleństwo było bardzo dzielne i jestem z niej bardzo dumna. Panie pielęgniarki i lekarka zakochały się w jej uśmiechu.
Moje "maleństwo" w 6 tygodniu życia waży 5420 gram :)
My na bezpłatne usg bioderek możemy iść dopiero jak Pati będzie miała 2 miesiące i 1 dzień, ale lekarka dwa razy już je oglądała i na razie nic niepokojącego nie zauważyła.
Niestety mamy pleśniawki i będziemy musiały smarować się nystatyną :(

A wczoraj pierwszy raz od porodu poprzytulaliśmy się z mężulkiem...

Asia - poprawiam nie 9 tylko 19 cm
Aga - okolo 6 tygodni po porodzie, ja bylam wczoraj a Natka ma 4 tygodnie i ciesze sie ze nie poszlam pozniej bo mam jeszcze szanse zeby nic powaznego nie bylo, w poznaniu tylko w jednym miejscu bezplatnie robia usg wiec duze kolejki, nie wiem jak u ciebie
jujku 19 cm :szok::szok: ja składam na kilak cm mniej 16-17 cm mi wychodzi, ale brzydko to wygląda takie duże tyłki :-Di śpiochy zaraz przez to cisne dlatego tak duzo ciuszków u nas za ciasnych i spiochy, pajace i bodziaki:zawstydzona/y:

hej. znowu przelotem.
zaraz jedziemy do notariusza spisać umowę, potem musimy załatwić samochód do przewiezienia rzeczy.
a i udało mi się załatwić tak, że mój kochany W. przejmie moje 2tyg. urlopu macierzyńskiego, ale się tata cieszy, a mamusia trochę mniej, ale w końcu wyrwę się od pieluch itd.:-) no i muszę do końca czerwca nacieszyć się synkiem.
A on coraz fajniejszy. Rozgląda się, uśmiecha, wywija rękoma jak raper, na zaczepki wczorajsze odpowiedział mi "ao" "aa"
a i położony na macie edukacyjnej przygląda się zabawką, ruchy ma jeszcze nie skoordynowane i zabawki tylko czasem trąci poleży na macie z 5minut i zasypia, wyczerpująca zabawa:laugh2::-D

reklama
Witamy się i my z Patrysią.

Dziś z samego rana poleciałyśmy do przychodni na ważenie i szczepienie. Moje biedne maleństwo było bardzo dzielne i jestem z niej bardzo dumna. Panie pielęgniarki i lekarka zakochały się w jej uśmiechu.
Moje "maleństwo" w 6 tygodniu życia waży 5420 gram :)
My na bezpłatne usg bioderek możemy iść dopiero jak Pati będzie miała 2 miesiące i 1 dzień, ale lekarka dwa razy już je oglądała i na razie nic niepokojącego nie zauważyła.
Niestety mamy pleśniawki i będziemy musiały smarować się nystatyną :(

A wczoraj pierwszy raz od porodu poprzytulaliśmy się z mężulkiem...

Iza czy smarowałaś jej miejsce szczepiania tymi masciami co znieczulają??

Moze dziewczyny wiecie czy warto taki specyfiku zakupić???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry