Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
widac ze szerzej, klade ja czesto na brzuszku i jakoś sie przyzwyczaila tylko nie wiem na ile moge ją tak kłaść i czy po jedzeniu jak sie nie odbeknie?
kolo 1 i 4, ale dzis np. obudzila sie dopiero o 2 (prawie 2 godziny czuwania) i 5.30, a raz bylo tez koło 24 i 3

;-)to zależy od miasta, kuzynce zaraz po wyjściu ze szpitala rbili bezpłatnie - w dzień wyjścia przychodnia przy szpitau, potem w 6 tyg kontrola, ja ide za tydz czyli po 5 tygA kiedy trzeba na to usg bioderek się wybrać?
jujku 19 cmAsia - poprawiam nie 9 tylko 19 cm
Aga - okolo 6 tygodni po porodzie, ja bylam wczoraj a Natka ma 4 tygodnie i ciesze sie ze nie poszlam pozniej bo mam jeszcze szanse zeby nic powaznego nie bylo, w poznaniu tylko w jednym miejscu bezplatnie robia usg wiec duze kolejki, nie wiem jak u ciebie

ja składam na kilak cm mniej 16-17 cm mi wychodzi, ale brzydko to wygląda takie duże tyłki
i śpiochy zaraz przez to cisne dlatego tak duzo ciuszków u nas za ciasnych i spiochy, pajace i bodziaki

Witamy się i my z Patrysią.
Dziś z samego rana poleciałyśmy do przychodni na ważenie i szczepienie. Moje biedne maleństwo było bardzo dzielne i jestem z niej bardzo dumna. Panie pielęgniarki i lekarka zakochały się w jej uśmiechu.
Moje "maleństwo" w 6 tygodniu życia waży 5420 gram
My na bezpłatne usg bioderek możemy iść dopiero jak Pati będzie miała 2 miesiące i 1 dzień, ale lekarka dwa razy już je oglądała i na razie nic niepokojącego nie zauważyła.
Niestety mamy pleśniawki i będziemy musiały smarować się nystatyną
A wczoraj pierwszy raz od porodu poprzytulaliśmy się z mężulkiem...