A
ada04
Gość
NiaNiu mój też około 100ml wypije ale dziś np tylko 40 ml dostanie jak się obudzi ale też więcej jak 50 już nie wypije jak jest gorąco to wypije więcej....
ALUNIA to dobrze,że nie ma gorączki....oby tak sie utrzymało i mu przeszło....
Mój NUTRAMIGEN kosztuję około 12 zł na recepte bez około 24 zł ale na pewno dostaniesz recepte na to więc ok....
powiedzcie mi tak czytam na tym opakowaniu od mleczka wydawało mi się że będziemy sypać więcej mleka tzn zagęszczać im starsze ale tam pisze 2-4 tygodnie 120 ml 4 miarki czyli dalej na 30ml jedna miarka czy w ogóle nie zwiększa się pokarmu tzn nie sypiemy więcej czy tylko podajemy wiecej wody a miarka cały czas ta sama....
ALUNIA to dobrze,że nie ma gorączki....oby tak sie utrzymało i mu przeszło....
Mój NUTRAMIGEN kosztuję około 12 zł na recepte bez około 24 zł ale na pewno dostaniesz recepte na to więc ok....
powiedzcie mi tak czytam na tym opakowaniu od mleczka wydawało mi się że będziemy sypać więcej mleka tzn zagęszczać im starsze ale tam pisze 2-4 tygodnie 120 ml 4 miarki czyli dalej na 30ml jedna miarka czy w ogóle nie zwiększa się pokarmu tzn nie sypiemy więcej czy tylko podajemy wiecej wody a miarka cały czas ta sama....
ale muszę wziąść się za siebie serio tylko gadam gadam a nic nie robię....ale muszę to zrobić dla siebie....

faktycznie teraz doczytałam... a fakt mój jak jadł 60-70 ml o jadł co dwie godziny....potem 80-90ml co trzy a teraz 100-110ml co 3.5 co 4 godziny różnie jak zje mi o 8.30 to potem o 11.30 i 15.30 i potem 19.30 a w nocy tylko dwa razy....czasami mu się zdarzy 3 razy zjeść....no i woda....
i kurcze zjadłabym se tosty mój zabrał toster do pracy chyba zwerbuje jutro ten toster do domu....