reklama

Kwietnióweczki 2008

NiaNiu mój też około 100ml wypije ale dziś np tylko 40 ml dostanie jak się obudzi ale też więcej jak 50 już nie wypije jak jest gorąco to wypije więcej....

ALUNIA to dobrze,że nie ma gorączki....oby tak sie utrzymało i mu przeszło....

Mój NUTRAMIGEN kosztuję około 12 zł na recepte bez około 24 zł ale na pewno dostaniesz recepte na to więc ok....

powiedzcie mi tak czytam na tym opakowaniu od mleczka wydawało mi się że będziemy sypać więcej mleka tzn zagęszczać im starsze ale tam pisze 2-4 tygodnie 120 ml 4 miarki czyli dalej na 30ml jedna miarka czy w ogóle nie zwiększa się pokarmu tzn nie sypiemy więcej czy tylko podajemy wiecej wody a miarka cały czas ta sama....

reklama
ALUNIA ja też zjadam stres:-(:-( niestety a powinno byc inaczej obiecałam se wczoraj,że nie kupie dziś pepsi bo to bomba kalorczyna i co zobiłam kupiłam pepsi light:baffled: ale muszę wziąść się za siebie serio tylko gadam gadam a nic nie robię....ale muszę to zrobić dla siebie....

NiaNiu mój też około 100ml wypije ale dziś np tylko 40 ml dostanie jak się obudzi ale też więcej jak 50 już nie wypije jak jest gorąco to wypije więcej....

ALUNIA to dobrze,że nie ma gorączki....oby tak sie utrzymało i mu przeszło....

Mój NUTRAMIGEN kosztuję około 12 zł na recepte bez około 24 zł ale na pewno dostaniesz recepte na to więc ok....

powiedzcie mi tak czytam na tym opakowaniu od mleczka wydawało mi się że będziemy sypać więcej mleka tzn zagęszczać im starsze ale tam pisze 2-4 tygodnie 120 ml 4 miarki czyli dalej na 30ml jedna miarka czy w ogóle nie zwiększa się pokarmu tzn nie sypiemy więcej czy tylko podajemy wiecej wody a miarka cały czas ta sama....

Adus na kazde 30 ml 1 miarka dzieci z wiekiem beda jadly wiecej mleka i beda mialy dluzsze przerwy mkiedzy karmieniami...ja miarki beda ciagle te sam dopiero od 5 miecha wchodza kaszki chyba bodajrze...... a tak to podajemy kazda 1 miarka na 30ml czyli 120 ml to 4 miarki 150 ml to 5 miarek.... a czas miedzy karmieniami pozniej sie wydluza....

Hejka, wróciliśmy :)

U ginka wszystko sprawdzone - pogoiło się porządnie tak że możemy się z mężulkiem do woli przytulać :)))) miodzio.... tylko siły muszę znaleźć na to a on czas i będziemy brykać i swawolić hihihi. I dostałam tablety co bym ponownie nie zaszła.

Niania - ta woda mineralna to gaz czy niegaz?

Ala - o co biega z tym odejmowaniem 5 kresek z temperatury?

a ja Adus to samo coca - cola wczoraj sernik i to prawie pol kilo zjadlam sama....a dzis pol kilo pierogow do tego 6 kanapek z mamuta i loda wciagnelam i zeby to bylo malo to dowalilam se budyn a po budyniu tosty 3 kurde szok...... a juz jak zaczelam sie odchudzac glosowa i mniejsza iloscia zarcia to dwa kilo spadlam a teraz spowrotem ...:crazy:

Hejka, wróciliśmy :)

U ginka wszystko sprawdzone - pogoiło się porządnie tak że możemy się z mężulkiem do woli przytulać :)))) miodzio.... tylko siły muszę znaleźć na to a on czas i będziemy brykać i swawolić hihihi. I dostałam tablety co bym ponownie nie zaszła.

Niania - ta woda mineralna to gaz czy niegaz?

Ala - o co biega z tym odejmowaniem 5 kresek z temperatury?

to super tylko checi musisz nabyc hahahaha jak checi sa to zmeczenie nie ma znaczenia haahahahhaah

a co do tempoeraturki to jak mierzy sie w odbycie niemowlaka to tam zawsze cieplej jest wiec trzeba odejmowac z 5 kresek dzis lekarka mi tak mowila.....wtedy masz prawidlowa temperature dziecka....

Ahaaa, no to dzięki za info, bo już sie martwiłam. Czyli skoro zmierzyłam w odbycie Pati i miała 37,5 to ma prawidłową. Jak dobrze.... oki uciekam bo mnie synek wywala z kompa, chce sobie pograć w Starcrafta a ja polecę coś zjeść bo mi smaka narobiłyście z Adą :-D

Ahaaa, no to dzięki za info, bo już sie martwiłam. Czyli skoro zmierzyłam w odbycie Pati i miała 37,5 to ma prawidłową. Jak dobrze.... oki uciekam bo mnie synek wywala z kompa, chce sobie pograć w Starcrafta a ja polecę coś zjeść bo mi smaka narobiłyście z Adą :-D

no to fajnie ze nie ma odpukac.......bo jak dzieci choruja to az serce sie lamie....

ALUNIA ja to czytałam i nie wiem co mi się ubzdurało że mam mu nie długo dodawać więcej jedną miarkę:sorry2: faktycznie teraz doczytałam... a fakt mój jak jadł 60-70 ml o jadł co dwie godziny....potem 80-90ml co trzy a teraz 100-110ml co 3.5 co 4 godziny różnie jak zje mi o 8.30 to potem o 11.30 i 15.30 i potem 19.30 a w nocy tylko dwa razy....czasami mu się zdarzy 3 razy zjeść....no i woda....

Alunia ja mam ochotę na pizze dobrze,że nie mam telefonu do pizzeri ale chyba se zrobie kanapecke malutka :sorry2::-p i kurcze zjadłabym se tosty mój zabrał toster do pracy chyba zwerbuje jutro ten toster do domu....

A małemu juz ropka zeszła ze szczepionki już nie będe moczyć kurczę nawet nie wiedziałam,że nie wolno moczyć tępota głupia ze mnie...ale nawet nie zwracałam uwagi na to....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry