A
ada04
Gość
ALUNIA ale 37 to chyba normalna powyżej 37 stanpodgorączkowy a jak mierzyłaś mu temperaturę i jak długo????
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ratunku mamy biegunke!
przyrzekam że nic oprócz jednego jabłka wczoraj nowego nie jadłam. Kupka lekko zielonkawa się zrobiła no i często i rzadko. Czy już mam lecieć do lekarza czy poczekać do jutra?

Nie raczej nie, my tez tak dajemy i wszytsko jest ok.A może to te cholerne witaminy? Mąż dał jej z rana D i K razem?
NiaNiu witaj :-) Marcelek prześliczny !! I jaki duży chłopczyk :-) Mój Alanek też ponad 5 kg już waży i też tylko na butli![]()
[/FONT][/COLOR]
Iwonka przemysl ten zakup jezscze raz bo wtedy bedziesz juz totalnie usznurowana. A jak malutka zacznie wazyc 7-8 kg bedziesz miała solidny kłopot, a mała bedzie juz totalnie uzalezniona od noszenia.my dziś lecimy na USG bioderek no i kupimy taką chuste - nosidełko dla naszej niuni a raczej dla mnie bo mała się tak przyzwyczaiła do mnie że nie mam czasu nic zrobićwiec ją pociągam troszkę ze sobą bo mi już dupa od siedzenia na kanapie boli
![]()

D
Nianiu jak chcesz by Marcelek był an liście dzieciaczkow to mi prześlij potzrebne dane pm
Juz wysyłam.
Kurcze mój się męczył z kupą zastanawiam się ile powinien dostawć wody może go za mało dopajam...nie wiem sama...
ja Marcelkowi pomagam czasem termometrem, czasem czopkiem glicerynowym. To zaraz się unormuje wiec nie martw się;-)
dałam marcelowi trochę dziś rano i zrobił mega wielką kupę
:-) brzusio nie boli wiec ja chyba bede coraz czesciej i wiecej takiej wody dawac
Polecam!
martwie się no...A widzisz a mi ta położna powiedziała że jak nie może zrobic kupki to jest mało dopajany no nic skoro mówisz że twoje piły dużo i tak miały to się nie marwtię choc zdaryrzyło mu sie to dwa razy ale wiesz jak to jestmartwie się no...

ALUNIA ale 37 to chyba normalna powyżej 37 stanpodgorączkowy a jak mierzyłaś mu temperaturę i jak długo????
Wiem Skarbie. Moja pediatra tez ciagle dopajac i dopajac. A Marcel pije tyle ze zastanawiam się gdzie on to miesci. Takze teoaria a praktyka w tym przypadku nie pkrywają sie![]()
Niana a ja musze mojego malego zmuszac na sile by cos pil i on mi dziennie tak moze 100ml tylko wypije.... a czesciej mniej nie lubi wyluwa za kazdym razem zanim zasie...hahaah
Ada a ile te mleko Twoje kosztuje?i kupujesz je na recepte czy mozna kupic wszedzie?