reklama

Kwietnióweczki 2008

Witam Wszystkie gorąco w tak zimny i deszczowy dzień.....

Nocka spokojna u mnie ale nieprzespana... bo maluszek ma okropny katar i spalam czujnie bo ciagle tak mu harczy jak nie wiem co ciezko mu sie oddycha...a ja mialm w domku tylko te fride zasrana ktora ciezko wyciagnac cos z noska... sil juz nie mialam na nia....nie ma to jak gruszka zwykla stara gruszka... ze tez ja jej nie kupiłam...ona przynajmniej wyciagala wszystkie kozy caly ten katar z daleka nawet a ta frida nie dosc ze idzie sei przy niej nameczyc to sciaga powierezchowbnie albo gowno sciaga.....

czekam az otworza przychodnie i musze go zarejstrowac.... no ale lepiej mi juz je bo cala noc i z rana 60ml...ale ten kaszelek.. moze od kataru... sama nie wiem ale okroopbny jest taki oskrzelowy sie robi... moze nie kaszle non stop ale wystarczy ze wogole sie pojawil i mnie to juz martwi.....

Rano pierwsze co to sernika kawalek wciagnelam...syna starszego nakarmilam i jeszcze zebow nie umylam a juz do Was siadlam bo potem moge nie miec jak.....

A wiecie co zauwazylam ze te wymioty wieksze zazwyczaj ma potym jak przeje sie bo dzis zjadl potem chcialm go podpoic herbTKA PO 20 minutach i zwrocil.... wiec nie ma co na sile w dzieci pakowac!

Jak wroce od lekarza to napisze Wam co i jak....

A i cos wam powiem wyobrazcie sobie po placu gdzie pracuje moj maz chodzil zlodziej i handlowal telefobnami kradzionymi wiec moj mezus kupil mi jeden niby okazyjnie za 100 zł ponoc w sklepei sa drozsze.... przyniosl do domku a to byla nasza 8 rocznica chodzenia ;) ucieszylam sie jak nie wiem co bo tamten to ledwo slychac bylo kogo kolwiek nawalal mi... no ale ja go sobie wlanczam te nopwke...patrze a tu tylko opcja smsy.....tajki prosty patrze na neta po ile chodzi to tak tez 100 zloty a ten myslal ze jak zlodziej to taniej i do dupy mmsow nie ma anio mp3 w dupe z takim nooo opieprzylam go ze szajs mi kupil a on ze sie liczy ze wogole pamietal...wtedy mi sie glupio zrobilo....no ale sie ciesze tylko szkoda ze bez tamtych opcji...ja bym dolozyla se jeszcze z 50 zl to aparat by byl hahaha a on mysla ze okazyjnie kupil i nawet nie sprawdzil czy dziala...hahaha

ok to do pozniej buzka... milego dnia:-D

reklama
Dzień dobry kochane!

Lady - trzymam kciuki za zdrówko Sebcia, żeby nic poważnego nie było, tylko zwykłe przeziębienie. Może bez antybiotyku się obędzie? Oby, bo takie maleństwo i od razu antybiotyk.
Pati też coś mi kicha częściej i dzisiaj kilka razy kaszlnęła. Ale zobaczę jak sytuacja sie rozwinie, mam nadzieję, że po prostu jej nie w tą dziurkę wleciało po ulewaniu.
W nocy spała ładnie, tylko mąż mi ją obudził o 1 w nocy jak wychodził z psem (???!!!) i się rozbudziła i gadała do mnie z dużymi oczami i uśmiechem przez 2 godziny... myślałam że padnę na twarz przy jej łóżeczku a ta się uśmiecha i mnie zaczepia :)

Ooo chyba już się wyspała łobuzica i woła mamę, uciekam i do potem. Miłego dnia :)

Witam !

Ja po kominii syna wszystko ok ale jeszcze jestem po tym padnieta. Miałam na spacer iść z koleżanką z liceum a ty tak jak by miałao lunąć:((
Jestem zła matka zjadłąm torta czeroladowego - z białej mlecznej i deserowej czekolady - TAAAAKi pyszcvny wczoraj ok 16, na razie mała nie daje poznać że coś jej żle ale nie wiem po jakim czasie moze coś jeje dolegać:baffled::baffled:

Wczraj mała skończyła miesiąc:-) ale ten czas leci!!!!!
Iza dzieki za gratki!!! z okazji miesiąca Helenki

POZdrawiam:-)

Witam się i ja - u nas też strasznie brzydko, trzeba będzie się cieplej na spacerek ubrać. Mała to nie problem ale ja się w spodnie nie mieszczę bbbbuuuu:zawstydzona/y:

Dziś chciałam pochwalić moją gwiazdę. Usnęła po kąpieli i jedzonku o 21.30 i mamusia też padła za godzinkę. I tak kamiennym snem spałyśmy do 2.30 i sporo czasu mi zajęło za nim sie obudziłą i zdecydowała jeść. Zasnęła przed 4 i wstała 7. Jak dla nas to rewelacyjna nocka. A teraz o poranku brzuszek trochę boli no ale może zaraz uśnie.

Lady trzymajcie się ciepło!!! Mam nadzieję że to małe przeziębionko i szybciutko przejdzie. :happy:

ALUNIA duuuużo zdrówka dla Sebastaianka....biedaczek maleńki...

NiaNiu witaj z powrotem....Marcelek jest śliczny.....

KACHURKU jaki mały siłacz jak ładnie główkę podnosi na tatusiu.....:-)

Mój synek wczoraj przespał od 12.00 do dziś do rano z przerwami na kąpiel i papu oczywiście bez kwilenia i jęczenia przez noc się nie obeszło ale spał chyba ta pogoda też na niego źle wpłynęła...u nas zimno strasznie.....nie bylismy wczoraj na spacerku....

aha dziołchy mi ta rana po szczepionce zaczęła ropieć kurcze nie było tego od wczoraj i co mam zrobić????????????????

ASIU wszystkiego dobrego dla córeczki!!!!!!!!!!!!!!

Ada - nic nie robić, tak ma być. Nie moczyć bo zacznie się babrać. Ewentualnie zaklej jałowym gazikiem jak brudzi ubranko :)

Amirkowi dzisiaj stuknęły 4 tygodnie, ale rosną nasze maluszki :)

Aha to ja może zalepie bo ja zawsze to moczyłam nie zwróciałam uwagi a wczoraj patrze przed kąpielą a on ma tam tak dużo ropki w środku...kurczaczki mój bidulek....

moje dziecię próbuje właśnie zagadć zabawki na pałąku ale kontaktowy się chłopak robię....:-D:laugh2:

IZA już 4 tygodnie w ciąży to czas się ciągnął a teraz zobacz jak leci

A dziś przyjdzie tata z pracy a mam idzie kupic coś dla szkraba przydałyby się jakieś spodenki na lato i koszulka i bodziaki na krótki rękaw....

JESTEM W SZOKU JAK MAŁY ZAGADUJĘ ZWIERZĘTA WYDAJĄC Z SIEBIE JAKIEŚ DŹWIĘI KTÓRE MOŻNA UZNAĆ ZA GUGANIE:-D:laugh2::-D:laugh2:

No Ada, masz rację, pamiętam poród jakby to było wczoraj, tak szybko uciekają dni przez palce. Dlatego dobrze, że jesteśmy ciągle a znaszymi smykami, nic nam nie umknie, to my pierwsze zobaczyłyśmy uśmiech, podniesienie główki, my pierwsze zobaczymy próby obracania się, pełzania, siadania i wstawania :) Musimy to wszystko zapisywać w sercu i wspomnieniach żeby potem opowiadać im jak dorosną :)) Albo wyślemy je na BB żeby sobie poczytały hihih. Bo tu pamiętnik taki dzień po dniu i ciąża i dorastanie naszych pociech :)

A czy Wasze pocieszki maja jakieś dźwięki, które stale z upodobaniem powtarzają? Bo Pati bardzo często mówi coś w stylu "eure" czy "erle", jakoś tak i strasznie to lubię bo zazwyczaj świadczy ten dźwięk o jej dobrym humorku :)

Aduś - pochwal się zakupami jak wrócisz. I dobrze że będziesz miała dla siebie chwilkę, to ważne by chociaż pół godzinki odpocząć jak się z dzidzią spędza całe dnie i noce :) I zobaczymy jak Twój Pan Mądraliński dobra rada sobie poradzi hihi.

reklama

NiaNiu witaj :-) Marcelek prześliczny !! I jaki duży chłopczyk :-) Mój Alanek też ponad 5 kg już waży i też tylko na butli :tak:

To ja też zamieszczam aktualne zdjęcia Grzdyla.

Śliczny Grzdylek :-D

Mam pytanko czy Wasze dzieciaczki przez sen też takie dźwięki wydają? Moja ciągle miauczy, kwili, kwęka i wogóle dziwnie się zachowuje. Rzadko kiedy śpi "cicho" a przez to ja czuwam...

Aga mój Mały ma to samo... I ja też przez to się budzę. Jestem tak wyczulona, że słyszę każdy Jego kwik... Pozostaje Nam tylko mieć nadzieję, że jeszcze kiedyś sie wyśpimy ;-):-D

Mój syn w nocy dał mi popalić :-( Bolał Go brzuszek i marudził do 1wszej w nocy :-( W końcu dałam Mu Sab Simplex ( bratowa Nam przywiozła z Berlina ) i w 5 minut Mu przeszło i zasnął :tak: ale w nocy niespokojny był strasznie... Teraz też zasnął, więc i ja idę się położyć, bo nie wyspana jestem :sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry