Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam !
Jestem zła matka zjadłąm torta czeroladowego - z białej mlecznej i deserowej czekolady - TAAAAKi pyszcvny wczoraj ok 16, na razie mała nie daje poznać że coś jej żle ale nie wiem po jakim czasie moze coś jeje dolegać![]()
Wczraj mała skończyła miesiąc:-) ale ten czas leci!!!!!
Iza dzieki za gratki!!! z okazji miesiąca Helenki
POZdrawiam:-)
Witam się i ja - u nas też strasznie brzydko, trzeba będzie się cieplej na spacerek ubrać. Mała to nie problem ale ja się w spodnie nie mieszczę bbbbuuuu
Dziś chciałam pochwalić moją gwiazdę. Usnęła po kąpieli i jedzonku o 21.30 i mamusia też padła za godzinkę. I tak kamiennym snem spałyśmy do 2.30 i sporo czasu mi zajęło za nim sie obudziłą i zdecydowała jeść. Zasnęła przed 4 i wstała 7. Jak dla nas to rewelacyjna nocka. A teraz o poranku brzuszek trochę boli no ale może zaraz uśnie.
Lady trzymajcie się ciepło!!! Mam nadzieję że to małe przeziębionko i szybciutko przejdzie.![]()

ALUNIA duuuużo zdrówka dla Sebastaianka....biedaczek maleńki...
aha dziołchy mi ta rana po szczepionce zaczęła ropieć kurcze nie było tego od wczoraj i co mam zrobić????????????????
A czy Wasze pocieszki maja jakieś dźwięki, które stale z upodobaniem powtarzają? Bo Pati bardzo często mówi coś w stylu "eure" czy "erle", jakoś tak i strasznie to lubię bo zazwyczaj świadczy ten dźwięk o jej dobrym humorku
.
ale fajny ma glosik po kichaniu sobie tak fajnie wzdycha "aaaaa" i jak gadac chce to tak samo"aaa" takim delikatnym lekkim glosem hihihi
ja dopiero znalazłam chwilkę dla siebie, bo o dziwo mała śpi w dzień

więc ogólnie
BUZIOLKI wszystkim dzieciaczkom którym stuknął miesiączek :-):-):-) duże dzielne krasnale :-) i takie fajniuchne te nasze szkraby na tych foteczkach 
ja mam inny sposób, obkładam się poduszkami jak karmię małą - tak żeby miec wolne ręce i jak ona mi rozkosznie cycka to ja jej powolutku obcinam :-)

wiec ją pociągam troszkę ze sobą bo mi już dupa od siedzenia na kanapie boli 
śmiesznie tak jakoś wyłysiałą tylko z przodu 
no i czy bylyscie juz u gika i macie pozwolenie na przytulanko? 
Ratunku mamy biegunke!
przyrzekam że nic oprócz jednego jabłka wczoraj nowego nie jadłam. Kupka lekko zielonkawa się zrobiła no i często i rzadko. Czy już mam lecieć do lekarza czy poczekać do jutra?
z kolei ja mam problemy z kupkami
macie jakies rady żeby były lżejsze ?
czyli ma przerwę 4 i pół godziny bo śpi zazwyczaj wodą go dopajam....potem jak zje zazwyczaj jest to po kąpieli to budzi się około dwunastej w nocy maks 1.00 potem 3-4.00 i zależy nie raz wstanie o 6 a nie raz pośpi do 8.30 czyli ma 6 karmień czasami sie zastanawiam czy nie je za mało i czy nie ma dużych odstępów....no bo żeby nie jadł od 15.00 do 19.30 kurczę idę w środę do pediatry to popytam .....a i nie raz jak się obudzi przed siódma to mu nie daję mleka tylko wodę i go przetrzymam bo po 19.00 zawsze go kąpie więc po kąpieli papu i około20.00 idzie spać....i czasami jak go przetrzymam do kąpieli nie wiem czy dobrze robię ale wczoraj jak pozedł spać o 15.00 wstał o 19.30 i to go budziłam wcześniej kwilił ale jak dałam smoczek uspokoił się....
Mój je szesc razy dziennie po 100-110ml i wodą dopajam ale wody to wczoraj np 100ml tylko....
a mój je zawsze 8.30 potem 11.30 potem około 15.00 i potem dopiero 19.30czyli ma przerwę 4 i pół godziny bo śpi zazwyczaj wodą go dopajam....potem jak zje zazwyczaj jest to po kąpieli to budzi się około dwunastej w nocy maks 1.00 potem 3-4.00 i zależy nie raz wstanie o 6 a nie raz pośpi do 8.30 czyli ma 6 karmień czasami sie zastanawiam czy nie je za mało i czy nie ma dużych odstępów....no bo żeby nie jadł od 15.00 do 19.30 kurczę idę w środę do pediatry to popytam .....a i nie raz jak się obudzi przed siódma to mu nie daję mleka tylko wodę i go przetrzymam bo po 19.00 zawsze go kąpie więc po kąpieli papu i około20.00 idzie spać....i czasami jak go przetrzymam do kąpieli nie wiem czy dobrze robię ale wczoraj jak pozedł spać o 15.00 wstał o 19.30 i to go budziłam wcześniej kwilił ale jak dałam smoczek uspokoił się....