A
ada04
Gość
ALUNIA a mi się wydaję,że Iwonka napisała,że to ona ma problem z kupkami a za to jej mała robi kupke za kupka

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

hahhahaahhaahahaah myslalam ze NatiALUNIA a mi się wydaję,że Iwonka napisała,że to ona ma problem z kupkami a za to jej mała robi kupke za kupka![]()

ALUNIA ja mam NUTRAMIGEN jest super nie ma kolek po nich czasami mu ciężko zrobić ale ogólnie jest ok to preparat mlekozastępczy dla dzieci alergicznych ja jestem zadowolona jedyna wada jest oooochydny w smaku sama próbowłam....ale że mój żarłok to je chetnie dzięki bogu....a on jak je o 15.00 i ma pore swą do spania to wstanie około 19.00 przebudzi się czasem około 18.00 dostanie wodę i dalej śpi ale czasami jak nie śpi przedłużam mu aby wytrzymał do kąpieli i 19.30 to różnica 4 i pół godziny i się boję czy go nie głodzę w tym czasie no wiecie takie obawy mamusi wariatki jak to nasza Madzia mówi....

Aha i on miał ładną buzie ale dostał trądziku niemowlęcego ale już mu przechodzi ja tym spirytusem i kremem Oilatum Soft smruję...
Kurcze u mnie dziś zimno jak myslicie wyjść z małym????????????????????
Bo jak dostał mi alergii na mleko uwierz mi maiłam sajgon w domu miał takiemkolki i to 24 godziny szoooooook ryczałam razem z nim...i pediatra powiedziała mi że daję mi ten NUTRAMIGEN i mam dopajać samą wodą dopóki mu nie przejdzie a jak mu przejdzie i się wsio ustabilizuję dopiero spróbowac podać np koperkową żeby wiedzieć co mu szkodzi a co nie ale że on chetni pije wodę to mu nie podawałam koperkowej.....powiedziała,że zresztą że sama woda starczy bo jest lepsza dla jelit więc dlatego ja podajęjeynie co mi zabroniła to nie dwać glukozy ale nie pamietam czemu....skleroza