reklama

Kwietnióweczki 2008

ALUNIA a mi się wydaję,że Iwonka napisała,że to ona ma problem z kupkami a za to jej mała robi kupke za kupka:-D:laugh2:

reklama
No właśnie ja dzisiaj idę o 16 na remament do ginekologa :) Zobaczymy jaki da werdykt, czy mogę się przytulać i kąpać (bo do tej pory tylko prysznicowanie... już mi się przejadłooo). A mi też coś tam się sączy, takie słodko pachnące delikatne upławy... :rofl2:

Iwonka - Pati też ma śliczne łyse czółko hihi i z tyłu też się zaczynają przecierać włoski bo dużo leży na pleckach i obraca główkę z boku na bok. A na lżejsze kupki to albo jabłuszka albo kiwi (ale to cytrus więc tylko dla niekarmiących piersią). No i dużo picia i razowe pieczywko.

Lady dobrze że bez antybiotyku na razie się obeszło, oby tak dalej, mały Pudzian dzielny chłop, może szybko wydobrzeje.

Silka - miłego odsypiania :))

ALUNIA ja mam NUTRAMIGEN jest super nie ma kolek po nich czasami mu ciężko zrobić ale ogólnie jest ok to preparat mlekozastępczy dla dzieci alergicznych ja jestem zadowolona jedyna wada jest oooochydny w smaku sama próbowłam....ale że mój żarłok to je chetnie dzięki bogu....a on jak je o 15.00 i ma pore swą do spania to wstanie około 19.00 przebudzi się czasem około 18.00 dostanie wodę i dalej śpi ale czasami jak nie śpi przedłużam mu aby wytrzymał do kąpieli i 19.30 to różnica 4 i pół godziny i się boję czy go nie głodzę w tym czasie no wiecie takie obawy mamusi wariatki jak to nasza Madzia mówi....

Aha i on miał ładną buzie ale dostał trądziku niemowlęcego ale już mu przechodzi ja tym spirytusem i kremem Oilatum Soft smruję...

Kurcze u mnie dziś zimno jak myslicie wyjść z małym????????????????????

ALUNIA ja mam NUTRAMIGEN jest super nie ma kolek po nich czasami mu ciężko zrobić ale ogólnie jest ok to preparat mlekozastępczy dla dzieci alergicznych ja jestem zadowolona jedyna wada jest oooochydny w smaku sama próbowłam....ale że mój żarłok to je chetnie dzięki bogu....a on jak je o 15.00 i ma pore swą do spania to wstanie około 19.00 przebudzi się czasem około 18.00 dostanie wodę i dalej śpi ale czasami jak nie śpi przedłużam mu aby wytrzymał do kąpieli i 19.30 to różnica 4 i pół godziny i się boję czy go nie głodzę w tym czasie no wiecie takie obawy mamusi wariatki jak to nasza Madzia mówi....

Adus a poweidz mi czy to ma kolor mleka?biale jest bo wlasnie tak lekarka pwioiedazial jak napisals te nazwe... i powiedz czemu wode podajesz a nie np herbatki te koperkowe?:szok:

Bo jak dostał mi alergii na mleko uwierz mi maiłam sajgon w domu miał takiemkolki i to 24 godziny szoooooook ryczałam razem z nim...i pediatra powiedziała mi że daję mi ten NUTRAMIGEN i mam dopajać samą wodą dopóki mu nie przejdzie a jak mu przejdzie i się wsio ustabilizuję dopiero spróbowac podać np koperkową żeby wiedzieć co mu szkodzi a co nie ale że on chetni pije wodę to mu nie podawałam koperkowej.....powiedziała,że zresztą że sama woda starczy bo jest lepsza dla jelit więc dlatego ja podajęjeynie co mi zabroniła to nie dwać glukozy ale nie pamietam czemu....skleroza

Nie pada leciutki wiaterek ale taki chłód że mnie przeraża bleee pogoda nie wiem sama musze pomyśleć....kurczę jego godzina papu się zbliża i widzę że wierzga me zwierzątko kopytne....:-)

Alunia mój na początku jadł okropnie raz tak raz tak w końcu unormowałam mu i ma stałe godziny papu....zawsze ta sama pora nawet w dzień....więc i mi lzej i jemu....i zawsz po kąpieli papu 19.30 i spanko do dwunastej czasami do pierwszej....więc ja mam w tym czasie free time dla mnie....

reklama
Bo jak dostał mi alergii na mleko uwierz mi maiłam sajgon w domu miał takiemkolki i to 24 godziny szoooooook ryczałam razem z nim...i pediatra powiedziała mi że daję mi ten NUTRAMIGEN i mam dopajać samą wodą dopóki mu nie przejdzie a jak mu przejdzie i się wsio ustabilizuję dopiero spróbowac podać np koperkową żeby wiedzieć co mu szkodzi a co nie ale że on chetni pije wodę to mu nie podawałam koperkowej.....powiedziała,że zresztą że sama woda starczy bo jest lepsza dla jelit więc dlatego ja podajęjeynie co mi zabroniła to nie dwać glukozy ale nie pamietam czemu....skleroza

w srode mam isc z nim do kontroli wiec mleko mi zmieni...a powiedz mi jeszcze jedno jak ten tradzik niemowlecy u Ciebie wyglada? tzn u Amirka? bo ma chrostki ale takie szorstkie sa te jego policzki....i ma ich strasznie duzo...i nie wiem co to czy skaza czy moze tradzik o ktorym piszesz?:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry