reklama

Kwietnióweczki 2008

Nie pada leciutki wiaterek ale taki chłód że mnie przeraża bleee pogoda nie wiem sama musze pomyśleć....kurczę jego godzina papu się zbliża i widzę że wierzga me zwierzątko kopytne....:-)

Alunia mój na początku jadł okropnie raz tak raz tak w końcu unormowałam mu i ma stałe godziny papu....zawsze ta sama pora nawet w dzień....więc i mi lzej i jemu....i zawsz po kąpieli papu 19.30 i spanko do dwunastej czasami do pierwszej....więc ja mam w tym czasie free time dla mnie....

to moze lepiej nie idz..sama nie wiem ....jak tak zimno.....

reklama
Ghhrrrr dostałam nerwa jak zdjęłam białe pranie z linek! Jak prałam w Bobasie to wszystko było śnieżnobiałe. A ta Lovela jest beznadziejna!!!! Wszystko jest szare, nawet skarpetki niemowlaka który nie chodzi po podłodze nie zostały doprane... co za shit jeden wielki. A najgorsze że to wielka paczka i muszę ją wykończyć :angry:

witam
iza to kup sobie dzidziusia i mieszaj z lovela
lady jak dla mnie to na pewno nie jest tradzik mielismy tak samo i to jest skaza lub alergia pokarmowa twoja dietka eliminacyjna zalatwi sprawe i kompiele w emolium ale warto wzbrac sie do lekarza przepisze masc robiona na te krostki szybciej zejdzie

Dobry.
Ale ruch tu. Jak zwykle wtedy gdy Leoś ma gorsze dni. Wybaczcie, że nie nadrobię.
Ale nie mam sił. Jeszce zmagam się z biurokracją.
21lipca kończy mi się urlop macierzyński i chciałam oddać dwa tygodnie z tego urlopu tacie Leośka ale oczywiście schody, bo cóż z tego że ojciec jak nie mąż:angry:
na szczęście kadrowa ode mnie z pracy pomoże to załatwić i tak ja wracam do pracy 1lipca.

Kachurka dzidz prześliczny.
Nianiu jak chcesz by Marcelek był an liście dzieciaczkow to mi prześlij potzrebne dane pm

witamy się po południu!
chyba zachwaliłam me dziecię bo dzis dała czadu w nocy mamuśce , prawie oka nie zmruzyłam. Cały czas przyła się na kupkę, ale dopiero nad ranem poszło i teraz odsypia. W związku z tym mam pytanko, od kiedy dawałyście swoim dzieciom koper do picia? bo nasza niunia zaczyna 3-ci tydzien i my jej dzis troszkę daliśmy do picia tego kopru i zaraz po tym zrobiła kupkę,nie wiem czy to po tym koprze, ale wazne ze zrobiła.

my już po usg, niestety mała ma problem z bioderkami :-(:-(:-(
Ada - tak to ja mam problem z moimi kupkami :baffled:
dzieki za odpowiedzi na pytania :tak:
chyba jeszcze zadzwonie umówie sie do pediatry niech zbada Natalke

W związku z tym mam pytanko, od kiedy dawałyście swoim dzieciom koper do picia?

Ja jeszcze ani razu nie musiałam dawać, odpukać...

my już po usg, niestety mała ma problem z bioderkami :-(:-(:-(

Mam nadzieję, że to nic poważnego mam nadzieję? Tzn nic z czym nie dałoby się uporać za pomocą pieluchowania szerokiego?
My dopiero wizytę u ortopedy będziemy mogli odbyć gdy Pati skończy 2 miesiące i jeden dzień, bo jest darmowa sponsorowana przez Urząd Miasta, ale musi mieć odpowiedni wiek.

reklama
witamy się po południu!
chyba zachwaliłam me dziecię bo dzis dała czadu w nocy mamuśce , prawie oka nie zmruzyłam. Cały czas przyła się na kupkę, ale dopiero nad ranem poszło i teraz odsypia. W związku z tym mam pytanko, od kiedy dawałyście swoim dzieciom koper do picia? bo nasza niunia zaczyna 3-ci tydzien i my jej dzis troszkę daliśmy do picia tego kopru i zaraz po tym zrobiła kupkę,nie wiem czy to po tym koprze, ale wazne ze zrobiła.

lene ja juz dawałam po 2 tygodniach lekarka mowila ze spokojnie moge podawac

Iza moj narazie ma po odjeciu 5 kresek 37....oby nie wzrastalo......:crazy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry