A
ada04
Gość
AGUSIA jak ma kolki to uważaj z jedzeniem może coś zjadłaś....???? Espumisan możesz jej spróbować dać ale wtedy dawkę podziel jak ma dwa tygodnie to daj połowę zalecanej dawki ale uważaj z jedzeniem....choć powiem ci szczerze uważaj my próbowaliśmy podać INfACOl jak mały miał 9 dni właśnie zmijeszą dawke i nie pomógł wręcz przeciwnie lepiej ogranicz diete może nabiał może cos zjadłaś
MADZIU dzień dobry....dziś mój skarb pierwszy raz sie nie kręcił tzn nie jękał kwiczał nie denerwował się przez sen....tzn zaczął ale dopiero od 6.00 rano....:-) i ja na początku jak tylko mały zakwilił to ja już leciałam a to też źle se myślę bo muszą się nauczyć samodzielnego zasypiania a tak będą wiedzieć że my na każde ich zawołanie....teraz już nie pędzę tak jak wcześniej....zaglądne czy wsio ok i czy sobie śpioszka ładnie i czy się nie przekręcił bo wczoraj leżał na wznak ja za chwilę przychodzę a ten na boku albo zjeżdza na dół łóżeczka....
MADZIU dzień dobry....dziś mój skarb pierwszy raz sie nie kręcił tzn nie jękał kwiczał nie denerwował się przez sen....tzn zaczął ale dopiero od 6.00 rano....:-) i ja na początku jak tylko mały zakwilił to ja już leciałam a to też źle se myślę bo muszą się nauczyć samodzielnego zasypiania a tak będą wiedzieć że my na każde ich zawołanie....teraz już nie pędzę tak jak wcześniej....zaglądne czy wsio ok i czy sobie śpioszka ładnie i czy się nie przekręcił bo wczoraj leżał na wznak ja za chwilę przychodzę a ten na boku albo zjeżdza na dół łóżeczka....

Wybieram się ciągle na solarium, 

, Starszak juz pozaliczal teraz przezyc jego pierwsza spowiedz
, ale jest slonko to idziemy potuptac potem
(musze
więc jest fajnie. Regularne pory karmień. Czasem tylko zaparcia Marcelkowi dokuczają, ale dajemy radę. Nadal ma anielskie uspospobienie ;-):-)