Izabelinda
Mama Dominisia i Patrysi
Ada - proszę nam tu nawet o truskawkach nie mówić... buuuu, też bym zeżarła, i czekoladę i wszystko czego nie mogę. Nawet marzę o gołąbkach, których normalnie nie lubię zbytnio.
Lene - no to super masz malutki naturalny laktatorek
A sutek to trzeba przetrwać... grubo smarować bepanthenem a jak będzie bardzo źle to polecam wypróbowane przeze mnie silikonowe nakładki aventu.
Arbuz Patusię przeczyścił (chyba on bo nic innego nowego nie jadłam), kupa aż sie bokami wylewała
A naleśniki mniam, wczoraj jadłam z dżemem malinowym i bitą śmietaną, pyyycha
Jejku na razie mi waga spada ale z takim trybem jedzenia nawet Pati mi nie pomoże i będę się turlać zamiast chodzić. Dzisiaj wciągnęłam męską porcję kopytek z zasmażaną bułką tartą, cukrem i śmietaną...
A mi rozstępy z poprzedniej ciąży niestety nie znikły ale też zbytnio z nimi nie walczyłam, tylko zbladły i zrobiły sie jakby płytsze. A z tej ciąży to tylko pajączki na udach, łydkach i cycuszkach, żyłki miałam kruche i popękały.
Lene - no to super masz malutki naturalny laktatorek
Arbuz Patusię przeczyścił (chyba on bo nic innego nowego nie jadłam), kupa aż sie bokami wylewała
A mi rozstępy z poprzedniej ciąży niestety nie znikły ale też zbytnio z nimi nie walczyłam, tylko zbladły i zrobiły sie jakby płytsze. A z tej ciąży to tylko pajączki na udach, łydkach i cycuszkach, żyłki miałam kruche i popękały.
:-)
tfu tfu żebym nie wykrakała z tym spaniem....