reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
jeszcze raz mu próbowałam obciąć i poszło mi lepiej...teraz załapał czkawicę znowu i się zaczyna wściekać kurcze nosiłam go po papu nosiłam beknął i tak ulał...w d...jeża....

AN DUŻO ZDRÓWKA DLA WAS>>>TRZYMAJCIE SIĘ>>>>

Aduś spróbuj tej butelki .

ja lulam moją od godziny i ni chce zasnąc a słaba ze hej..a o 13:30idziemy na spacer i nie widzi mi się tam cyca wyjmować..a tak po spanku cyc i spacerek

Witam sie ze spiaca krolewna na rekach..:-D

Lene ja tez mialam takie biale wypustki na sutkach bo malej odbilo w druga noc w szpitalu i cala przespala ssac natarczywie piersi.. pozniej z tego mi sie strupki porobily.. wspolczuje bo bolalo bardzo

A apropo rozstepow, mi wyszly jeszcze w ciazy.. i chyba nie zamierzaja zniknac.. i jeszcze ta ciemna krecha .. mam nadzieje ze bede mogla sie jeszcze kiedys w stroju dwuczesciowycm pokazac.. ;-)

A co do kupek.. wyczytalam ze dzieci od ok 6 tyg. moga zmniejszyc "czestotliwosc" rozbienia kupek z kilku do np. jednej dziennie. Wasze tez tak miaja?? Martwie sie o ta swoja gwiazde bo nie wiem czy sie tym przejmowac ze troszke zadziej jej ostatnio wychodza.,

U nas z obcinaniem paznokietkow tez cyrki odchodza.. mala sie nie daje i tak ze soba walczymy.. na spiaco tez nie za bardzo bo sie budzi.. ja pierwszy raz obcielam chyba ok 3 tygodnia.. po porodzie te pierwsze zeczywiscie zaczely same odchodzic.. a do obcinania uzywam obcinacza jakos do nozyczek nie mam przekonania

pozdrowionka dla wszystkich.. i buzki dla maluszkow

Kasiak - pocieszę Cię, mi na dniach zaczęła blednąć ta krecha i cycuszki i brzusio też, a były czarne jak u mulatki :) Więc i Ciebie to czeka na pewno. A szkoda, fajnie by było z takim opalonym brzuchem wyskoczyć na plażę hihihi.

Pati bardzo szybko się zmniejszyła ilość kupek dziennie. Czasem robi jedną raz na 2-3 dni a czasem kilka dziennie. Zależy pewnie co jem. Jak obżeram się jabłuszkami jest lepiej, ostatnio też arbuz ładnie ją przeczyścił. Więc się nie martw :)

Odebrałam dzisiaj pesel Patrycji... złożyłam o becikowe.... wyrobiłam jej pierwszą w życiu książeczkę RUM... i dowiedziałam się, że jeszcze jakieś papierzyska zusowskie trzeba donieść z zakładu pracy... ech, a już się cieszyłam że biurokracja za nami :((

Przylazłam ze spacerku ledwo zywa....:nerd: kuźwa wsio mnie boli najbardziej bunio i nie wiem czemu nic nie dźwigam kuźwa no....

kupiłam se truskawki i wszamam z cukrem i śmietaną mały dogorewa na balkonie ale pewnie nie długo:baffled: idę szybko poprasuję i se nasykuje ubranie i wsio na kąpiel bo potem ma syrena starażacka nie pozwoli....

u nas z kupkami różnie wczoraj dwie duuuuuuuuuuuże poszły dziś wcale za to cały dzień pierdzi przedwczoraj jedna....ale zazwyczaj jedna dwie na dzień a dziś wcale aż sama zdziwiona jestem ale się nie drze na razie więc się nie martwię zacznę jak urządzi koncert mamusi....:baffled:

a co do rozstępów u mnie masakra i do tego ten zwisający brzuch jestem przerażona mam krem na rozstępy smaruje się dzielnie zobaczymy co to dalej bedzie....

Iza- Hania w nocy budzi się co 2,5 -3 godzinki na karmienie a w dzien to srednio co 3 godzinki,
Kasiak, dzięki-masz rację to okropnie boli, bo to zywa ranka jest na sutku i jak mała zasysa to łojjjjjjjjjj!!!!!!!!!jak boli, smarowałam piersi bepantenem, ale nie pomogło za wiele.
Ja to jestem trochę zielona odnośnie jedzenia, więc będę Was zasypywała głupimi pytaniami na ten temat. Staram się, ale czasem po fakcie zastanawiam się czy mogłam to zjeść, przed chwilą zjadłam naleśniki:sorry2:
Iza-a jak tam po arbuzie? ja bym chętnie sobie zjadła, jak Pati zareagowała?
Odnosnie kupek to moja kruszyna na przykład dzisiaj zrobiła 6 razy już, ale takie tam kupki-kleksiki :) za to bąki wali jak stary przy tym!!!
Spadam szykowac kąpiel, nie wiem jak wasze słoneczka, ale moje uwielbia kapiele!!!to chyba po mamusi, jak byłam w ciąży to wylegiwałyśmy się w wannie godzinami....

reklama
Ada, ale Ci zazdroszczę tych truskawek!!!!!!!!!!!!!!!
mi powychodziły rozzstepy smiesznie- na jednej nodze, na jednym pośladku ale za to na obu cycach!!!!!!!!!!!!i nic nie dały cudowne mazidła, krechy czerwone mam, a na brzuchu brązowa, ale nie martwcie się, bo to hormonuy i te krechy nam znikną za jakiś czas,mam nadzieję, że rozsst epy też, bo moje nie wygladają apetycznie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry