A
ada04
Gość
ale on nie ma zatwardzeń dziś wypił aż 200ml wody i były normalne dwie kupy....ale może zmienie ale na jaką w takim razie?????????
a mój jak zje o 8.30 ma drzemke dopiero około 10.30-11.00 nie wcześniej....ale on niby sam zasypia ale zawsze kokosi się godzine i ja nie wiem czemu
raz mu się odbije to mu sie jedzenie podniesie a odbijany jest ale rzadko się zdarza żeby usnął bez kręcenia się zaśnie w końcu ale kręci się godzinę i nie wiem czemu tak ma....
NiaNiu też tak robie z tą pieluchą....
a dziś dostał czopka przed ósmą a poszedł spac dopiero po 21.00 nie dawno usnął i się znowu kręcił i machał głową na boki i sama nie wiem czemu
a mój jak zje o 8.30 ma drzemke dopiero około 10.30-11.00 nie wcześniej....ale on niby sam zasypia ale zawsze kokosi się godzine i ja nie wiem czemu
raz mu się odbije to mu sie jedzenie podniesie a odbijany jest ale rzadko się zdarza żeby usnął bez kręcenia się zaśnie w końcu ale kręci się godzinę i nie wiem czemu tak ma....NiaNiu też tak robie z tą pieluchą....
a dziś dostał czopka przed ósmą a poszedł spac dopiero po 21.00 nie dawno usnął i się znowu kręcił i machał głową na boki i sama nie wiem czemu

najlepiej mu smakuje woda z syropem a dostaje rano i wieczorem po 40ml i oprocz tego w ciagu dnia czasem wypije 40ml a czasem jeszcze ze 100ml wody albo herbatki ale zazwyczaj niechce mu sie pic wiec go nie zmuszam, moze dlatego ze po herbatce albo wodzie mu sie to ulewa:-( no chyba ze spi na rekach
dalam mu 40ml wody Nałeczowianki bo on taka pije tylko nie przegotowanej 

:-( Od wczoraj wypił może z 30 ml... Dosłownie po kropelce Mu wkraplam do buźki, żeby choć troszkę się napił, ale przecież tak się nie da... Ale najlepsze jest to, że robi ładną kupkę, siusia też ładnie i się zastanawiam, czy samo mleko Mu wystarcza ??
Tylko byłam strasznie zdziwiona, jak zrobiłam pierwszy raz to mleko, że ono jest takie gęste... Jak kaszka prawie... No, zobaczymy jaka kupka będzie po tym mleku i czy wszystko jest po nim ok... Jeżeli tak, to na razie będziemy tego mleka używać, jeżeli nie, to wrócimy do Bebilonu HA. A dziś spróbuję dać Mu wodę mineralną.

i trzeba ja niuniać