Izabelinda
Mama Dominisia i Patrysi
Aduś a jak Ty go usypiasz?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
czasami usypia na mych kolankach ale rzadkomkiedy zazwyczaj sam
własnie sobie to uzmysłowiłam ze mój ksiąze czestp wybudza się własnie po 45 minuatch a ja lece za szybko. I chyba mu to rozregulowałam

a to podstawa jak sama wiesz

Renia - ależ z Ciebie czarująca kobitka)

raczej czrownica;-)

Ja mam a domu żywca i mu gotuje na jedzenie i na picie może też spróbuję mu dać nie porzegotowana nie wiem ale on dużo pije wody nawet 200ml potrafi wypić a od 4 dni coś mu nie chce isć kupa zawsze była raz dziennie a wczoraj mu pomogłam termometrem:-( wiem,że nie wolno ale.....dziś jak nie zrobi to mu nie pomogę nie wiem czemu tak ma zaszwe robił dwie jedną a teraz nie może to normalne...nie wiem sama... zobaczymy do wieczora....mój dziś beknął po papu 2 razy ładnie a i tak mu się ulało nie dużo ale ulał....i nie mogę go dotykac wystarczy nim poruszę deliktanie troszeczkę zaraz uleje więcej
, moze poszukaj poczytaj, moze cos zmienisz;-), ja bym poszukala ale Cieciunio zniewolil mame
;-) i pisze juz z nimna reku
raczej czrownica;-)
Adus jak gdzies tu na bb czytalam, ale zabij nie pamietam gdzie, ze wlasnie po tej wodzie Zywiec sa problemy z kupkami, moze poszukaj poczytaj, moze cos zmienisz;-), ja bym poszukala ale Cieciunio zniewolil mame
;-) i pisze juz z nimna reku
ide kapac go
a wczesniej miałam nałęczowiankę, ale nie potrafie powiedzieć jak było z kupkami wtedy, nie zarejstrowałam tego
wkazdym razie
rozkładam ją na pojedynczo, wtulam ją jakby w buźkę Marcelka i delikatnie zakładam jedną warstwe na oczka
zeby nie wkurzała go karuzela albo cokolwiek innego co jest w zasiegu wzroku
polecam bo działa