Izabelinda
Mama Dominisia i Patrysi
Aduś a jak Ty go usypiasz?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
czasami usypia na mych kolankach ale rzadkomkiedy zazwyczaj sam
własnie sobie to uzmysłowiłam ze mój ksiąze czestp wybudza się własnie po 45 minuatch a ja lece za szybko. I chyba mu to rozregulowałam

a to podstawa jak sama wiesz

Renia - ależ z Ciebie czarująca kobitka)

raczej czrownica;-)

Ja mam a domu żywca i mu gotuje na jedzenie i na picie może też spróbuję mu dać nie porzegotowana nie wiem ale on dużo pije wody nawet 200ml potrafi wypić a od 4 dni coś mu nie chce isć kupa zawsze była raz dziennie a wczoraj mu pomogłam termometrem:-( wiem,że nie wolno ale.....dziś jak nie zrobi to mu nie pomogę nie wiem czemu tak ma zaszwe robił dwie jedną a teraz nie może to normalne...nie wiem sama... zobaczymy do wieczora....mój dziś beknął po papu 2 razy ładnie a i tak mu się ulało nie dużo ale ulał....i nie mogę go dotykac wystarczy nim poruszę deliktanie troszeczkę zaraz uleje więcej
, moze poszukaj poczytaj, moze cos zmienisz;-), ja bym poszukala ale Cieciunio zniewolil mame
;-) i pisze juz z nimna reku
raczej czrownica;-)
Adus jak gdzies tu na bb czytalam, ale zabij nie pamietam gdzie, ze wlasnie po tej wodzie Zywiec sa problemy z kupkami, moze poszukaj poczytaj, moze cos zmienisz;-), ja bym poszukala ale Cieciunio zniewolil mame
;-) i pisze juz z nimna reku
ide kapac go
a wczesniej miałam nałęczowiankę, ale nie potrafie powiedzieć jak było z kupkami wtedy, nie zarejstrowałam tego
wkazdym razie
rozkładam ją na pojedynczo, wtulam ją jakby w buźkę Marcelka i delikatnie zakładam jedną warstwe na oczka
zeby nie wkurzała go karuzela albo cokolwiek innego co jest w zasiegu wzroku
polecam bo działa