Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mój tez wczoraj spał prawie cały dzieńi tez bała się o noc, ale była normalna
uff
Nasze dzieci robiły nam wczoraj prezenty na dzień matki moze?
Nic nei chce mówic, ale chyba wróciło mi grzeczne dzieckotfu tfu
tylko że kurna tak przytulalam sie do meza ze nocka nie przespana
on pozniej smacznie spal a ja musialam zajmowac się księżniczką bo jej się za bardzo w nocy spać nie chciało
a od 5 znów się wierciła i pięła i myślę że jej się chciało kupę albo nie wiem co jej tam sie zawsze z samego rana spać nie może tylko wierci sie jak robak i tez jakby sie przeciąga ale non stop a przy tym jeszcze harcczy strasznie
ostatnio nie robi kupy w nocy a to dziwne u niej
no więc kupiłam herbatke z kopru i bede pila to jej może troszke bedzie lepiej 

i zwykłe bambino i ok jest....:-)
i to już kilka dni jest na twarzy, najpierw bylo kilka a teraz taka kaszka sie zrobiła
i już widze że na szyjce jest kilka i na dekolcie :-(czy to jest alergia? może to od kremu bambino bo jej od tygodnia smaruje bużke jak wychodzimy na dwór? a ten Oilatum to niby taki extra żeby skóra sucha nie była a ja w nim kąpie i nawet jeszcze smaruje oliwką a skóra sucha na pleckach, szyi i ramionach i smaruje w dzień oliwką a i tak sucha, czym mam smarować?
;-)moj to samodługo spał,aż 20 minuti ksycy no to idę polulam
MASIU mój to średniaczek jak spokojny to spokojny ale jak się rozedrze to lepiej uciekać i ewakuacja wtedy...
jak zacznie koncert to tez tylko uciekac

My kapiemy Misia w oilatum i jest ok:-) nic po tym nie mamojemu nie dość,że coś tam się podniesie to go męczą gazy nie duże ale męczą ludzie jak nie urok to sraczkamoże mu coś kupię na gazy lezy pręży się i pierdzi ale kupa były dwie więc nie robi...a ja myślę,że to przez to,że łapczywie je a zamówiłam butelki tego dr browns ale nima jeszcze
![]()
:-)
teraz malemu tez czasem daje to pierdzi jak stary

to jest polski odpowiednik Sab Simlepex
\Michasiu, Milenko - gratki z okazji 2 miesięcy![]()
:-)Ada mam nadzieje ze to nie to samo co u nasludzie:-( brakuje mi pomysłu czemu me dziecko tak ciężko usypia.... zawsze po kąpieli cyrkuje ile wlezie kręci głową na boki mach rączkami a przecież odbekuje najdzony może za wcześnie go kładę spać albo za późno i albo nie może usnąć bo zmęczony albo mu się nie chce już sama nie wiem pomysłu brak:-(

ale czesto sie budzil i machal raczki i plakal tak mu to przeszkadzalo:-