• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
no dobla jak nie cieś :-( ;-)

ale może któraś chce ten płyn Oilatum???????????co mam z nim zrobić....szkoda jest cały....

jestem ponownie. ale zamieszanie mamy z tymi psiakami. bulwa im. Koko jest czadowa zwiedza cały dom i jest zachwycona zabawkami Leosia:-D

kurcze współczuję wam tych alergii i skaz. Leoś ma skórę wrażliwą głównie na kosmetyki, dlatego ograniczone do minimum, pupę przemywamy ciepłą przegotowaną wodą, do kąpieli mydełko w płynie nivea, oliwka penatena i krem na pupkę i wsio.
najbardziej się cieszę, że mogę jeść w miarę wszytko, wiadomo nie przyprawione itp.

co do leżaczka mamy fischer price z wibracjami, melodyjkami i pałąkiem. jak to u Leo na wibracje reaguje nerwem, melodyjki mnie denerwują:sorry2: ale za to pałąk fajny bo zabawki w żywych kolorach i Leoś je sobie ogląda.

na zdjęciach bulwa Koko zainteresowana matą i Leo śpiącym.

hej kobietki

my dziś umówiłyśmy sie z pediartą i już po wizycie :tak:
na te krosteczki mamy jakiś kremik i wapno w syropie i powinno przejsc, ale mam przestrzegac bardziej diety a ja kurna nie wiem już co jeść :dry: może któraś cioteczka napisze mi swoje menu dnia? mam odrzucic pomidory i ogórki i wszystko co ma mleko, z owoców tylko jabłko i banan. ale co ja mam w takim razie konkretnie jesc na sniadanie obiad i kolacje tak żeby mieć czas to zrobić :dry: nawet nie wiem jakie wędliny kupować :baffled: czytałam we wczesniejszym poście ktos pisal o diecie ale juz mam odrzucone niektore rzeczy a z reszty nie wiem co można upichcić :-( i to jeszcze wszystko gotowane, kurna :sorry2:
Czy któas mama karmiaca piersia daje jerbatke z kopru? bo moja mala ma w nocy problemy z kupka i perdkami i sie pozniej meczy wiec nie wiem kiedy dac? czy w dzien przed czy po karmieniu czy zamiast karmienia czy wieczorem?

reklama
IWONKA jeśli chodzi o białko będzie ci ciężko bo nawet kurczak ma...najlepiej indyk albo królik:baffled:

no mój już woła o papu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry