reklama

Kwietnióweczki 2008

Sliczne dzieki-iwonkablaz:-)
Pewnie dostaniesz bo i ja miesiac temu mialam takie plamienie a teraz juz bardziej to przypomina okres.:crazy:
Iwona&Laura - z tym okresem sie nie martw, można go dostac tak jak ty a można i dopiero jak sie np. przestanie karmić piersią, każda kobieta jest inna i jest inaczej :tak: na karmienie nie ma wpływu, ja dostałam chyba po miesiącu, "chyba" bo nie jestem pewna czy to byl okres, jak tak to na dniach powinnam dostac bo to było 22 maja :-) hehe teraz wszyscy będą wiedzieć kiedy do mnie ciocia przyjeżdza :szok:;-)
Masiu - 300 zł i ile wejsc? no i gdzie bedziecie śmigac?
Asia - na Wildzie to gdzie dokładnie, bo i my sie zastanawiamy :tak:

reklama
Dobry.
Powiedzmy, że na basen. To rodzaj rehabilitacji, Leo nie będzie uczył się pływać. Choć przy okazji będzie oswajać się z wodą. Idziemy na chwiałkowskiego (wilda)
300zł za miesiąc 2 razy w tygodniu, też mi nie wesoło, ale to nie na widzie misie, to się tak właściwie nazywa "terapia wodna"
i&l chyba już wiele mam dostało okres ja już jestem po jednej @ teraz czekam na drugą. no i karmię w prawdzie co raz mniej ale to przez stres itd.

Dziendoberek:-)

Ja sie witna i uciekam, zamelduje tylko ze u nas dobrze, wczoraj bylismy na USG bioderek i jest wszystko w porzadku:rofl2:, wiec sie cieszymy:tak:

iwona&laura co do okresu, jezeli juz dostalas to tak musi byc;-), kazda z nas jest inna, i najwidoczniej, Ty tak masz ze juz po 2 miesiacach, ale jak masz jakies watpliowsi to idz do lekarza;-), bedziesz spokojniejsza:tak:

Buziam reszte Kozuch, i ja Was podczytuje:-p, a jestem rzadziej bo Siostrunia przyjechala, a widzimy sie raz na ruski rok:baffled:...., wiec musicie wybaczyc;-)

Moze mi sie uda to zajrze wieczorkiem

dzien doberek!!!

A co tu taka cisza.....

I&L ja to nie wiem jak to jest dalej czekam:-) a tak w ogóle to witaj....

RENIU dzień dobry:-) miłego integrowania z familą....:-)

MASIU fajnie tak na basenie dla Leosia....:happy:

A gdzie reszta tej bandy...

Iwonka????Asia...NiaNia....An.....

KACHURKA to już u nas nie było ho ho ho....

Hej
No coś zaniedbują tu co poniektóre kobietkinasze ukochane forum :-p
My musiałyśmy odkimać ranek i zaraz zbieramy sie na spacerek :-)
Zauważyłam że ta moja spryciula skraca sobie przerwde między karmieniami, robi to powoli i sprytnie i juz nam karmienie na co 2 godziny sie ułożyło :baffled: i jak tu ją przchytrzyć :confused: właśnie zroiła kupsko na leżaku, zaśmiała sie i przysypia i pasuje jej że obsrana :rofl2:
a ja sie ciesze bo wchodze w moje jeansy jupi hura :-):-):-) w końcu będe mogła sie w conieco przebrać a nie w jednych tylko śmigałam fajnie fajnie, jeszcze tylko troche brzusio zwisa ale to sie bluzeczką przykryje póki co ;-) jak będe jadła tak jak teraz gotowane na parze brokuły i marchewke to może mi o długo nie zajmie :tak:

Iwonka gratuluje ze sie w spodnie miescisz, tez mam zwis i w ulubione porty przez to nie wchodze, tj wchodze ale brzydko wygląda
zmeczona bo w nocy o maz z delegacji wrócił i sie nim naciueszyc musiałam poczwale go bo mi prezenta przywiózł - zapach roma i maskare taką lancome (nie wiem czemu bo nie prosiłam) no ale sie cieszył ze mi coś kupił wiec nie marudziłam no i dziciom tez prezent przywózł

świadectwo odebrane i teraz spaokować moje duże maleństwo i dać kaske na lody i gofery

pozdrawiam

Iwona&Laura - z tym okresem sie nie martw, można go dostac tak jak ty a można i dopiero jak sie np. przestanie karmić piersią, każda kobieta jest inna i jest inaczej :tak: na karmienie nie ma wpływu, ja dostałam chyba po miesiącu, "chyba" bo nie jestem pewna czy to byl okres, jak tak to na dniach powinnam dostac bo to było 22 maja :-) hehe teraz wszyscy będą wiedzieć kiedy do mnie ciocia przyjeżdza :szok:;-)
Masiu - 300 zł i ile wejsc? no i gdzie bedziecie śmigac?
Asia - na Wildzie to gdzie dokładnie, bo i my sie zastanawiamy :tak:

podaje linka Pływalnia Chwiałka w Poznaniu - Pływalnia letnia

Witam Dziewczynki.
Siedzę sobie u moich rodziców i za bardzo nie mam czasu pisać chociaz czasem Was podczytuję.;-)Młody rośnie jak na drozdżach, długi sie zrobił, że nosi juz ciuszki 68 i 74:szok::-D:-D! Tylko chyba krótka piłka będzie z tym naszym karmieniem piersią bo Iwo ma taki apetyt że mi cycki nie nadążaja. Np. wieczorem potrafi wtrabić 2 cycki i jeszcze drze się o wiecej i zjada dodatkowo butlę 120 ml!:szok::szok::szok: Nie wiem jak mu sie to wszystko mieści ale nawet nie ulewa tylko guga zadowolony. No cóż dopóki będę miała pokarm to będę dawała tyle ile mam i dodatkowo butlę. I tak na poczatku sierpnia wracam do pracy więc trzeba będzie Grzdyla częściowo lub całkowicie przestawić na butlę. A wcina nan1 i smakuje mu bardzo. Mam pytanko : czy wode do mleka to dajecie zwykła kranówe przegotowaną ( bo ja tak:confused:), czy mineralną z butelki?

reklama
już myslałam, że się Kachurku zniechęciłaś nami i starą gwardią;-):-)
co do wody do mleka to woda mineralna niskozmineralizowana ja gotuję.
Raz użyłam kranówy ale gotowałam ją dłużej. My zaczynamy pomału przechodzić na sztuczne mleczko, bo mi zaczyna brakować.
No i jeszcze wracam nie długo do pracy. Dokładnie tydzień i 1dzień mi został macierzyńskiego. Jeżu ale ten czas leci. A dopiero co Leo się urodził.

Iwonko są szkoły pływania itp. dla niemowlaczków też z tego co wiem przeważnie przyjmują już 3miesięczne maluchy (czyli takie które trzymają główkę). I te szkoły wynajmują basenik itd. na chwiałkowskiego. lub na innych basenach w Poznaniu.

dobra zmykam korzystać z weekendu.
buziakki:**
nie rozrabiać:rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry