Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zawsze to razniej i jape jest do kogo otworzyc a nie tylko guuuuu aguuuuu

mój też sie ofajdał właśnie
one grzeczne jak mamusia je ma no oku a tak .......szkoda gadac az boje sie je wysylac na wakacje do Polski ...bo pozniej tylko wyslu****e ze to albo tamto... a szczegolnie ta mlodsza charakterna jest jak mamusia
to sobie mozesz wyobrazic

ile ja bym dała żeby moja kochana nocunie przespała i dała odpocząć cyckowi 

Teraz dopiero odsypia, 2 godziny spałyśmy, dałąm cyca i jeszcze kima
jak dobrzeeeeeeeeee
ja to sie jeszcze nawet na spacer nei wybrałam 

Ada - a ty nie bądź taka zachłanna - jedna córa Kasi dla mnie
Lady - ty to zawsze coś znajdziesz czym sie możesz przejąćile ja bym dała żeby moja kochana nocunie przespała i dała odpocząć cyckowi
Kasia - moja teściowa to z kolei jak przyjechała to taki urok rzuciła że mała przez 3 dni dochaodziła do siebieTeraz dopiero odsypia, 2 godziny spałyśmy, dałąm cyca i jeszcze kima
jak dobrzeeeeeeeeee
Asia - kiedy ty kobito masz czas na sprzątanie???ja to sie jeszcze nawet na spacer nei wybrałam
Ja tak sobie właśnie przypomniałam że całą ciążę Natalka od godziny 20 do 21-21.30 szalła w brzuszku że aż huczało, w dzień w miare spokojna ale wieczory były ostre, czy to może mieć coś wspólnego z tym ż emi teraz nie chce chce zasnąć po wieczornej kąpieli i papu?
ech kobity. no przeżywam w samotności zdradę mojej szparki;-)
a co.
wy tak na pw. a potem się okazuje, że my nie dobre i w ogóle.
a tak serio to pranie robię. ciuszki ze szpitala i inne. ze 20 pieluch tetrowych wyprane.
do tego Leo ciągle coś chce.
boziu dzięki że trafił w gust z butelką.
no a moje dziecie na leżaczku do psiów gada"ajoj"
zaraz będziemy się pakować bo na rehabilitację muszę jechać z Lolkiem![]()

dalej w szoku

a to nie moja ,,mamusia,, tylko jego -wiec co sie dziwic malutkim bezronnym dzieciom

dobre
buahahaha
myślałby ktoNie pekaj nie tylko Wy bo ia ja jeszcze tyle ze moj czesciej je 80 niz 120 hahahahah

hehehe wiecie co moje dziecie rozpoznaje flaszunie chyba bo przyniosłam pokazałm mu a ten zaczał tak nogami przebierac i mlaskać że szok hehehehe....w końcu zaczał płakać jak mu nie dałam ale jak poczuł w buzi za chwilę hmmmmmmmmm....odlot.....zjadł 140 i teraz leży i sapie po jedzeniu dochodzi do się:-):-):-)

Ja tam sie ciesze z innego powodu.........ze w chacie sama nie bede siedziec..zawsze to razniej i jape jest do kogo otworzyc a nie tylko guuuuu aguuuuu
a wogole zauwazylam ze Maks jest bardzo spokojny jak dziewczynki sa w domu.. nie marudzi tylko wodzi wzrokiem za nimi ... kazda cos do niego powie po wydurnia sie a on sie chichra i jest caly heppy.. towarzyska bestyjka

Ja tak sobie właśnie przypomniałam że całą ciążę Natalka od godziny 20 do 21-21.30 szalła w brzuszku że aż huczało, w dzień w miare spokojna ale wieczory były ostre, czy to może mieć coś wspólnego z tym ż emi teraz nie chce chce zasnąć po wieczornej kąpieli i papu?