Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czesc
Moj czorcik znowu zasnal o 16 a obudzil sie o 7 rano .. oczywiscie miedzy czasie zjadl.. nie wiem co z tym dzieckiem;-)teraz juz znowu spi pogugal godzinke i kimacza ucina ......................
Twój synio to niezły spioszek:-)
Dziś przyjezdzają moi starzy wiec bedzie grill i wodeczka..i meczyk bo dziś chyba ćwierćfinały
Zastanawiam sie jak Wasze maluchy sa wstanie wciagnac 150+5U mnie nie ma takiej opcji.Marcel zjada ostatnio max. 120+4 (czasem troszę zostawi).
Dlatego u nas nie bardzo jak jest karmic do 4 h![]()
hehe dokladnie moj Maksio tez zjada 120+4 i tez zostawia cos na dnie..
A co do karmiania to ja uwazam ze czym pozniej tym lepiej .... po co dziecku tak szybko obciazac wątrobe....teraz nie widac skutkow takie rzniwo szybkiego dokarmiania i obciazania za wczesniej organizmu zbierze dzzicko zazwyczaj jako dorosly czlowiek;-)

;-)
nie wiem czemu tak długo zajmuje jej zasypianie... obudzila sie jak zwykle 3 razy, koło 1.00, 3.30 5.30 no i od tej pory to sie tylko od 8.00 do 8.30 zdrzemnęła, więc Natalka jest chyba rekordzistką w czuwaniu
podliczyłam wczorajsze 3 drzemki to w sumie w dzien spała 3,5 godziny no i coś mi w nocy po karmieniu nie chciala od razu zasnąć tylko z pol godziny sie wiercila i mnie wołała 
hihihih yes yes yes bo chyba tylko my dwie tak karmimy jezscze;-)
![]()