ka32sia
Mamusia z piekła rodem
Hej Laski!
Mnie dzis nie bylo bo od rana sprzatalam chalupe a potem na zakupy i do rodzicow na grila pojechalam i wrocilam niedawno to malego wykapalam i uspilam.. teraz mam chwile dla siebie
Masiu te wredne babcie szpieguja bo facetow chyba nie maja takby mialy co robic hahaha sral ich pies.....
A jesli mowa o bliznie po cc. to mnie tez czasem swezi..ale pwoiem ze tak juz zostanie od czasu to swedzenie po po 1 cc tez tak miaalm...
An solarka mowisz nowe lampy? 15 minut nie nooo odrazu przypomina sie moj wypad masakra...
Katja a co sie stalo ze butleka juz karmisz pokarmu juz brak czy jak? fajnie dziewczyny masz )
Dziewczyny ale sie martwie jak nie wiem co... moj maly dzis cala noc jadl po 40 ml....a to wygladalo tak ostatnie karmienie bylo 19;30 i zjadl 30 ml nastepne bylo o 1;30 i zjadl tylko 40 ml a kolejne bylo o 6;30 i zjadl kolena 40 a o 7 30 wody potem dalsze karmienia byly co 4 badz 5 godzin po 40 ml nie wiecej... :/:--
-(
2 problem to taki ze jakos widze ze nie ma nalotow bialych bo slina mu sie juz prosukuje ale nie rzecz w tym tylko w tym ze ciagle od kilku dni jezyk wypycha bez przerwy no chyba ze spi to nie.... nie ma zadnej plesniawy i sie slini i do buzi wklada ciagle piachy ale nie ssie je tylko lize... co mam o tym myslic i cala buzia w slinie?
a 3 problem to taki ze tez od kilku dni zkle mi sypia tak niespokojnie jakos nie ma twardego snu jak zawsze tylko przebudza sie ciagle ja mu smoka do buzi on sie pokreci powierci i zasypia a po 20 minutach to samo kreci sie jeczy jak do placzu to ja smoka i tak od 1 godziny w nocy do 6 nad ranem az go nie wybudze sama... dziewczyny cio sie dzieje? nie odwdni mi sie>???ale sie boje pojde do lekarki w poniedzielk ale sie boje co moze mu sie dziac? czego to oznaka?jak myslicie?
LADY kuzwa ja twojego posta nie widzialam na oczy
cos nie tak z tym forum 
nic nie pekaj moj maly tez dzis na diecie ,w nocy zjadl 30ml hheheh a budzil sie co chwile w koncu wstal o 5:30 zgrozo w ciagu dnia tez malo jadl dopiero teraz zjadl 120ml.:-)
Ledy reszte Ci Niebo napisala.. moj tez sie slini jakby byl wsiekly
jak mu nie zaloze slinika to musze go przebierac co chwile bo caly pod szyjka mokry;-)Niebo trzymam kciuki za ciebie i chlopakow...;-)
Masia ale masz przerabane ....musisz isc do roboty

Ada ale moj stary zanudzal..

beret zryty jak nic
....starosc go dopada
jeszcze troche to pewnie mu juz nie bryknie ...

bo glowa to juz napewno nie ta co kiedys hahhahaahahah
oj te chłopy...
, a co z Hrabia? pewnie Babcia

juz:-) a ja se kawke zapodam i na tv popatrze