reklama

Kwietnióweczki 2008

Hej Laski!

Mnie dzis nie bylo bo od rana sprzatalam chalupe a potem na zakupy i do rodzicow na grila pojechalam i wrocilam niedawno to malego wykapalam i uspilam.. teraz mam chwile dla siebie

Masiu te wredne babcie szpieguja bo facetow chyba nie maja takby mialy co robic hahaha sral ich pies.....

A jesli mowa o bliznie po cc. to mnie tez czasem swezi..ale pwoiem ze tak juz zostanie od czasu to swedzenie po po 1 cc tez tak miaalm...

An solarka mowisz nowe lampy? 15 minut nie nooo odrazu przypomina sie moj wypad masakra...

Katja a co sie stalo ze butleka juz karmisz pokarmu juz brak czy jak? fajnie dziewczyny masz )

Dziewczyny ale sie martwie jak nie wiem co... moj maly dzis cala noc jadl po 40 ml....a to wygladalo tak ostatnie karmienie bylo 19;30 i zjadl 30 ml nastepne bylo o 1;30 i zjadl tylko 40 ml a kolejne bylo o 6;30 i zjadl kolena 40 a o 7 30 wody potem dalsze karmienia byly co 4 badz 5 godzin po 40 ml nie wiecej... :/:-(:-(:-(

2 problem to taki ze jakos widze ze nie ma nalotow bialych bo slina mu sie juz prosukuje ale nie rzecz w tym tylko w tym ze ciagle od kilku dni jezyk wypycha bez przerwy no chyba ze spi to nie.... nie ma zadnej plesniawy i sie slini i do buzi wklada ciagle piachy ale nie ssie je tylko lize... co mam o tym myslic i cala buzia w slinie?

a 3 problem to taki ze tez od kilku dni zkle mi sypia tak niespokojnie jakos nie ma twardego snu jak zawsze tylko przebudza sie ciagle ja mu smoka do buzi on sie pokreci powierci i zasypia a po 20 minutach to samo kreci sie jeczy jak do placzu to ja smoka i tak od 1 godziny w nocy do 6 nad ranem az go nie wybudze sama... dziewczyny cio sie dzieje? nie odwdni mi sie>???ale sie boje pojde do lekarki w poniedzielk ale sie boje co moze mu sie dziac? czego to oznaka?jak myslicie?

LADY kuzwa ja twojego posta nie widzialam na oczy :szok:cos nie tak z tym forum :-D
nic nie pekaj moj maly tez dzis na diecie ,w nocy zjadl 30ml hheheh a budzil sie co chwile w koncu wstal o 5:30 zgrozo w ciagu dnia tez malo jadl dopiero teraz zjadl 120ml.:-)
Ledy reszte Ci Niebo napisala.. moj tez sie slini jakby byl wsiekly:-Djak mu nie zaloze slinika to musze go przebierac co chwile bo caly pod szyjka mokry;-)

Niebo trzymam kciuki za ciebie i chlopakow...;-)

Masia ale masz przerabane ....musisz isc do roboty:-D

Ada ale moj stary zanudzal..:-D:-D:-Dberet zryty jak nic:crazy:....starosc go dopada :baffled:jeszcze troche to pewnie mu juz nie bryknie ...:-D:-D:-Dbo glowa to juz napewno nie ta co kiedys hahhahaahahah

reklama
Niebo--ja rowniez trzymam za Ciebie i chlopakow kciuki tyle przeszliscie razem juz... i mama nadzieje ze to wszystko zostanie wynagrodzone tazke musi byc lepiej ... milo Cie widziec.....

Masiu---- no do mleka daje glukoze juz bo sama nie wiem myslalm ze moze z glukoza bedzie lepiej jadl a tu dupa je tak jak i bez niej.... a co do picia to ani wody nie chce samej ani wody z glukoza a ni herbatki z kopry ani z rumianku nic a nic jak mu daje to uwierzcie dziewczyny ze wypluwa jezykiem nie chce a ze zje w ciagu dnia 20ml jednorazowo tylko przez caly dzien badz czasem 30ml to cud ale tylko przez to ze na sile mu pcham kreci sie na boki pokrzykuje ..robie przerwy i dalej mu podaje bo az nie wiem co robic z tym ....

Kasia a dzis mi tez koszmarnie jadl twoj to chociaz 120 wciagnol a moj? caly dzien tak jak pisalam wczoraj i wczoraj jak zjadl o 17;30 te cholerne 40 ml tak dzis dopiero o 5;45 30 ml bojciu nooooo......

Ada pojde do lekarki moze da cos na apetyt i poprosze ja o te badania

A tak wogole to witam Was z ranca!

KASIA :-D:laugh2::rofl2: oj te chłopy...

NIBEO kochana trzymam kciuki za was...buzki dla chłopców...

ALUNIA pomęcz tą lekarke gdyby mu się zdarzały jednorazowe takiw wybryki jak mówi Kasia to ok ale on ma tak non stop pomęcz ją niech zrobi badania to nic nie kosztuje on je mało no ale sprawdzi go lekarka.. moja gdyby usłyszała że on tak mało je to by szoku dostała jak krzywiła się na to co mój je:-) ale moja to tępa stzrała....

MASIU praca ja bym poszła tak na 4 godzinki odsapnąć

Hej:-)

Niebo trzymam kciuki za Was, bedzie dobrze

Katja dziewczynki super:-), ale ta, jak mniemam najstarsza:-), ma cos w sobie;-):rofl2:

Lady idz w koncu do normalnego lekarza, ja sie na "butelkowych" nie znam, ale dziwnie to wyglada, szczegolnie brak apetytu, a i przez to moze taki niespokojny, no bo glodny, chodz z drugiej strony jak patrze na zdjecie to na zaglodzonego to on nie wyglada:-D:-D:-D;-)

Kasia ;-):-D

Ada:-)

Masiu do pracy:happy:, a co z Hrabia? pewnie Babcia:sorry2:

I juz nie pamietam co mialam napisac:wściekła/y:

Nic, zjadlam, dzyndzel spi:rofl2: nie jeszcze:no: juz:-) a ja se kawke zapodam i na tv popatrze:rofl2:

Kurna wezcie sie za Sile bo juz zapomnialam jak ona wyglada:crazy:, Siiiiiiilkaaaaaaa!!!!!!!!

czesc z rana wszystkim .
ta starsza nie zla laska rosnie:-)oj bedzie co robic.:szok:
a wode morska zakupie na klime.:-)
u mnie juz sliniak poszedl w ruch.
a dzis moje slonce obudzilo sie o 4:15 i chciala sie bawic jak zawsze noc do tej pory przespana tak dzis :szok: poszla spac za godzinke ale rozbawiona nie zle.I je mniej w ciagu dnia a w nocy by jadla non stop cosik sie poprzestawialo.

Niebo bedzie wszystko o.k zobaczysz.

Masiek pisze do ciebie wiem ze twoja chyba kolezanka,albo siostra ( przepraszam nie pamietam) urodzila dzidzie bez paluszkow czy ona cos mysli z tym robic jakies rekonstrukcje itp...
POniewaz pytam moja kolezanka tez urodzila bez trzech paluszkow,ona nie jest z mojego miasta wprowadzila sie tu nie dawno nikogo tu nie ma i jeszcze bieda jak cholera zapomnij o internecie,a ze chodzimy na spacery to moze bym mogla jej pomoc wymiana zdan.Boze jak mi jej szkoda depreche ma nie zla,bo poza tym ma jeszcze dwoch chlopcow starszy lekko uposledzony,mlodszy wada serca,ach nie chce mis ie pisac,bo jest do bani.Mowie wam,niech naszcze rycza ile chca z tego sie wyrasta:-(.
Dzieki z gory za odp jak cos bedziesz wiedziala.Wiem tylko ze jest w warszawie staowarzyszenie z wadami dloni i stop jak na razie chcem ja tam skierowac.
Milego dnia.

witam popołudniową porą:-)
korzystam z chwili że Jeremi śpi

za nami udana sobota, Jeremi nawet pozwolił matce posprzątać chatę hahah, był grzeczniutki na maksa a ja robiłam porządki bośmy gości mieli wieczorem:-)

kumpela z pracy z mężem przyjechali to się dowiedziałam rewelacji firmowych hahah, niedawno jeszcze nie było wiadomo czy będę miała gdzie wracać a tu nagle jestem potrzebna na maksa..hahh bo się 1 zwalnia a druga w ciąży i chlebodawca zostaje sam hahah ze wszystkim, a ja jeszcze nie wiem czy wrócę a jak wrócę to na innych warunkach:-)ale niech myślą ze 21 sierpnia wraca a co..może się zdziwią a najlepszy tekst to taki że.. szukają do biura ale na pewno nie kobiety w wielku 20-40 lat żeby w ciąże nie zaszła to jest prorodzinna firma ehh szkoda słów

No a wieczorkiem hmm ależ się działo co za noc haha zakupiłam koszulkę sexi i było trzęsienie ziemi hahah jak za dawnych czasów:-)
matko piszę jakbym miała ze sto lat:-):-):-)

a dziś to czekam za małzem bo znów tyra na budowie i potem jedziemy po zakupy i na spacerek z Małym choć ta pogoda to dziwna jakaś

Aluniu- solarka na szczęści mnie nie zjarała i nie spuchłam i już się zastanawiam hahah kiedy iść znów, do sierpnia muszę się opalić co nieco bo mamy 2 wesela a we wrześniu chrzciny:-)

coś miałam jeszcze napisać ale zapomniałam
więc buziamWas:):-)

Witam w ostatni dzień mojego macierzyńskiego. Się objadłam teściowa przywiozła obiadek i ciasto :-p:-p teraz dziadkowie zabrali Leonka i Amelkę na spacer a my się lenimy. I czekamy na wieści co do mojej siostry bo pojechała ze skurczami do szpitala, kurcze coś u nas w rodzinie ostatnio albo wcześniaki albo przenoszone, żadne w normie:nerd:
katja to mojej koleżanki dziecko, pasy owodniowe obcięły paluszki, na razie nic z paluszkami zrobić nie można bo rączka dopiero się rozwija nie ma kości tak po 2 roku życia jeśli w ogóle, będą coś robić z tym. Chodzą z małym na rehabilitacje bo na początku mniej posługiwał się tą rączką i mięśnie były słabsze. Teraz chłopaczek ma 5miesięcy i jest dużym wesołym bobasem, zaczyna siadać, gaworzy, boski. Czasem spotykamy się na rehabilitacji albo basenie. Jego mam jest w nim zakochana (tatuś też) i to chyba najważniejsze. A mały jest super pogodny i wesoły.

A tak po za tym Leo zaczął się ślinić. Aż musiałam mu śliniak założyć, bo miał cały bodziak z przodu mokry, fuj obślizgły. Wkłada paluchy do buzi i się śmieje.

Ja jutro do pracy a W. z małym na kontrolę do pediatry. I bardziej się denerwuję, że mnie tam nie będzie, bo że zdrowy to widzę.
Muszę zaraz wymusić na tż by pojechał ze mną do sklepu bo kurcze ani porządnych rajstop, puder na ukończeniu, tusz do rzęs jakieś resztki, no i korektory jakieś takie suche.
Tak więc na razie mykam. Molestować W.

Heja heja Laseczki ;)

No dziewczyny ide ide do lekarza dzis bo mnie to wkurza i sie boje by cos tam sie nie klulo nie wiadomo co wizyte mam na popoludnie takze dam znac troszke pozniej....

Masiu powiedz jak tam po pierwszym dniu pracy?

An u mnie na tej pipiduwie solarki pozadnej nie ma musze jezdzic a teraz klopot z trojka dzieciakow hahaha hahahahahahahha a tez sie musze zjarac bo 12 lipca wyjazd juz mam a nie chce swiecic jak z kostnicy bym wyszla hjaahahhaahhaah ;0

Wczoraj bylam na zakupach mielismy z mezem jechac za tydzien ale wykorzystalm ze pogoda byla fajna taka ni to goraco ale pochmurnie ..wiec zabrala dzieci i polazilismy troszke moj maz obkupil sie od stop do glowy haha nie no zajebioza koszulke mu kupilam taka zielona z kolmierzykiem i zapinanna na tzy zaatrzaskai super w niej wyglada potem inna taka koszyle w kratke blekitna i jeszcze jeda koszulke taka biala aleona taka elegancka nie koszula ale koszulowa.. potem dokupilam mu biale buty ni to elegandzkie nie to takie sportowe ..kupil sobie dio kompletu jeszcze dzinsy 3/4 pierwsze w jego takie w zyciu hahaha nie no jak sie ubral no mowie wam pomimo nadwagi fajny ten moj maz hahahahahahahah a ja se kupilam tylko czarne spodenki i dwa stroje kapielowe jeden oczywiscie rozowy a drugi taski kolorowy ale odcienie fioletu iebieskiego i morski taki super na mnie leza tylko do tego ozowego swiecacego musze sie bardziej opalic bo narazi z cialem mi sie zlewa... a dzieciom pokupywalam tez duzo rzeczy by jak lajzy nie chodzily hihihi a na wozek kuzwa zalowalam dolozyc jeszcze stowe nie moge z siebie ale ze mnie matka ... nie no sorki ze tak pisze o tym ale strasznie sie ciesze tak dawno nie bylam na takich porzadnych zakupach... za tydzien jade znowu ale tym razem bede chodzic sszukac pod moim kontem i jeszcze dzieci...

Wiecie co zrobilam? co wykonbinowalam? poje moje dzieciatko<Sebe>herbatka po kazdym karmieniu z godzinke po 30 ml ;) sam by nie chail w zyciu by tyle nie pil a teraz cos sama zrobilam w tym kierunku podaje mu te picie miarka jak sie podaje lekarstwa tą strzykawkowa z gladką koncowka... kurde i pije nawet nic nie wypluwa ale mlekiem tak uczyc go kuzwa nie bede co sie dzieje na to wychodzi ze mu sie chce pic ale nie chce ssaac? no nic z jednej strony sie ciesze bo w koncu pije herbatke i bedzie robil zadsze kupkia z drugiej nie ciesze bo jak go tak przyzwyczaje to nie wiem co to bedzie opotem co myslciecie?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry