Silka
Szczęśliwa Mamusia Alanka
Strona Dzieci - stronadzieci.org
to jest artykuł na temat tego kręczu, jakby ktoś chciał.
to jest artykuł na temat tego kręczu, jakby ktoś chciał.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, miejmy nadzieje ze w szpital sie Sebkiem zajma i to wyjasnia. Trzymam kciuki

Asia ja też pokazałam pediatrze i powiedział, że tak czasem jest, ale jakoś mi to spokoju nie dawało, więc zapisałam się do neurologa prywatnie i widzisz co wyszło... Ale skoro mówisz, że Twój synek też tak miał, to pewnie jest ok... No, ale sprawdzić nie zaszkodzi :-)
swoją drogą to moja Natalka tez nie podnosi główki na brzuszku
ale jak zauważamy że zaczyna bardziej lubić w jedną stronę trzymać gwkę to przekładamy na tydzień na drugą stronę łóżeczka i jest ok... w weekend jedziemy do teśció to teściowa tam przebada moją maleńką 

pieluchować jeszcze myusimy profilikatycznie ale tylko na noc, yy no nic jak trza to trza a za 6 tyg kontrola...
się wku.... nie zapłaciłam, to ci mi odcięli teraz połączenia wychodzące i grożą zawieszeniem w ogóle mojego numeru tel. fuck im w de.... po wypłacie zmieniam operatora.
oni się wkurzyli poszli do mojego kościoła (ewangelickiego) i pastor po rozmowie z nimi zgodził się udzielić im ślubu, teraz chodzą na nauki do kościoła a za 3 tygodnie będzie ślub
zaraz pokombinuje z fotkami, An nagrywała filmiki 
a Alan musi być rehabilitowany JUŻ !!)