reklama

Kwietnióweczki 2008

Dobry :tak:
Masiu - to j trzymam kciuki za udaną ciążę, zdrowuśną Matylkę i wyrozumiałego szefa :blink::-)
Lady - teraz już cała Polska wie co bierzesz ze sobą, więc uwazaj na rzeczy hahahahah :-D:-) A jak mąż coś będzie gadał to nie zabieraj jego i jego toreb i od razu miejsca sie wiecej zrobi :-D:-D:-D bedziesz mogła jeszcze sobie pralke wziąść :-D
Lene - mnie też się zakręciły łezki w oczach jak sobie pomyślałam o tym fajnym odstającym okrąglutkim brzusiu :cool2: ciepło się zrobiło na serduszku co?:-) mój mąż na wieść o tym już jakieś dziwne uśmieszki robi :cool: ja tez bym chciała kurde ale jeszcze ten brzdąc do odchowania, chociaż z roczek niech minie :-p

reklama
MASIU KOCHANA GRATULUJĘ I MAM NADZIEJĘ ŻE TyM RAZEM BEDZIE MATYLKA DLA LEONKA A TY BEDZIESZ MIALA SPOKOJNĄ CIĄŻĘ BEZ ŻADNYCH KOMPLIKACJI!!!!!

GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dziendoberek:-)

Firanka witaj:-)

Iwonka Ada sie urlopuje:tak:

Lady ale rozpiska:szok:, ja Ci tylko wspolczuje po powrocie rozpakowac i poprac to wszystko:eek:.....ale mam nadzieje ze urlop sie uda:tak::-), i sily bedziesz miala;-)

Lene w koncu zajrzalas:-)

Pogoda do kitu az sie dziecku udziela:zawstydzona/y:
Udanego dzionka:-)

IWONKA ja wyjechałam i jestem już tydzień u rodziny u mnie ok wszystko gra Amirek to aniołek i dlatego marzy mi się jakaś druga Zuzia....:-D ale też poczekam rok choć ciężko będzie ale się cyckam po CC trochę a poza tym mój małż też chce za rok brzdąca wić będzie za rok......na razie w tego wpatrzony jest jak w święty obraz hehehehe..... no to tyle u mnie :-)

FIRANKA dziołchy w rozjazdach a poza tym wakacje ciepło i każdy na dworku z maluchami siedzi....witaj w gronie i pisz co u cię słychać...:happy2:

:-)
Masiek tylko patrzec kiedy nastepne pojda w Twoje slady.. Ja moglabym juz ale jakas prace najpierw musze znalesc :tak:

Pozdrawiam wszystkie kobietki i zycze udanego dzionka :-)

no a ja po dzisiejszej wizycie u lekarza Leonka muszę odstawić od piersi, bo hodujemy następnego mlekojada....

O ja pitoleeeeeeeeeeeeeeeee :szok::szok::szok::szok::szok::szok: Ja tu weszłam na szybko poczytać co u Was, a tu taaaaaaaaaaaaaaaakie wieści :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
MASIU GRATULACJE I TRZYMAM KCIUKI ZA ZDROWĄ MATYLKĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zaraz skrobnę co u nas...

Gratuluję Masiu dzidzi ;)
No więc w piątek miną 2 tygodnie jak wyszłyśmy ze szpitala gdzie spędziłyśmy 3 tygodnie. Trafiłyśmy tam z odoskrzelowym obustronnym zapaleniem płuc , na miejscu wykryto rotawirusa ( na którego była szczepiona), na sama wyjście 2-krotnie załapała grypę jelitową...W końcu wyszłyśmy do domku i w niedzielkę ochrzciliśmy Malutką.

reklama
Ależ tu puchy!!!!!!!!!!!!
Pewnie wszystkie na wakacjach! JA zresztą też niedawno wróciłam z wypoczynku nad jeziorem. Grzdyl rośnie jak na drożdżach i kumaty się robi, że hej!
Mam pytanko : czy waszym dzieciom też się pocą stópki? Bo Iwo ma zazwyczaj wilgotne.

Kachurku, jaki Iwciu jest śliczny !!!!!!!! :)
my na chwilke w firmie, wiec pisze...
u nas oki... przed chwilka bylismy na szczepieniu, wazeniu, mierzeniu... Mały wazy 7800g, szczepienie zniosl dzielnie. W piatek bylismy na usg glowki i maly ma plynu w gornej granicy normy, ale babka powiedzioala, ze jest ok i sie z tym nic nie robi. we wtorek bylismy prywatnie u rehabilitanta i co sie okazalo, Maly nie ma kreczu, tylko asymetrie (mamanadii:-)) pokazal jak mamy cwiczyc, ukladac, itp. od kilku dni juz ladnie glowke podnosi, z czego jestem baaaaaaaaaaaardzo zadowolona :-) poza tym ok :)

pozdrawiamy i calujemy :-):-):-):-):-):-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry