iwonkablaz
Fanka BB :)
Dziewczyny a kiedy się podaje pić z kubeczka, albo z kubeczka z ustnikiem? bo na kubeczkach jest napisane 6+, a ja czytałam w poradniku że jak dziecko spełnia kilka arunków, m.in. trzyma prosto główkę to można podawać. Moja Natalka nie chce pić nic innego z butelki niż mleko a ja bym ją chciała przepoić w te upały wodą, albo rumiankiem, albo spróbować koperkiem. No a za niedługo to już chyba ten soczek z jabłek coś mówiły niektóre z was że będą podawały. to jak to w końcu jest?
A no i czy takiego maluszka można już w spacerówce troche bardziej pionowo, tzn. nie całkiem ale tak półleżąco?
A no i czy takiego maluszka można już w spacerówce troche bardziej pionowo, tzn. nie całkiem ale tak półleżąco?
chyba krzywdy jej nie zrobie jak godzinke w ten sposób poleży
Z jedzonkiem to ja poczekam jeszcze az skonczy 4 miesiące, bo to mały alergik więc nie chce za wczesnie.
ale zobaczymy....
póki co pojedyńczo bede wprowadzac
nie wiem czy mu nie smakowało czy to przez to ze karmiony łyzeczka, czy dlatego ze to cos nowego.... bo wczoraj dałam mu nową herbatke malinowa z dziką rózą z hippa i tez sie najpierw krzywil i niechciał pic ale jak wrócilismy z wycieczki do domu to z dziwna mina zaczal pic i wypil troche