reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
Ruda to mozna na NK zastrzec zebz zdjecia ogladali tzlkoo znajomi, no chzba ze i do znajomzch doda sie oszoloma :-D;-)
Ada + dyieki ale nic nie dalo, moze jutro sie samo naprawi :-)
dobranoc

IWONKA dziwne:confused: u mnie działa nawet przed chwila robiłam nie wiem czy to ma znaczenie ale wciskam alt i ctrl z lewej strony a jak nie to jutro bedzie działać na pewno
no i dobranoc

Siemka laski,nie moge sie przestawic po tym urlopie,upal byl straszny,ale juz to wole niz te zimnisko:crazy:,ale corunia sie spisala na medal w podrozy i u babci gaworzyla smiala sie dziadki zachwyceni:-).
A dzis wizyta u lekarza 7200kg i 64 cm, nie zle co.Tylko szkoda ze sztucznie.Pozdrawiam

Dzień dobry wszystkim

I wróciło słoneczko!!!
U nas bardzo fajna noc karmienie o 4.20 i za chwilę. ... A wstala o 7. Więc ja w miarę wyspana choć ręka mi dokuczała. Zyczę wszystkim miłego dnia:-):-):-)

Kasia ja zozła? ;-) W życiu. Gdyby chodziło o Marychę tylko to spoko jestem w stanie zrozumieć ale mąż daje ciała po całości. Wszystko na mojej głowie. Teraz daję radę a jak wrócę do pracy to chyba padnę:baffled::baffled::baffled:

reklama
Witam ,

jejku ale napisałyscie:-D,
ja sie szykuje do urlopu na działke do tesciów pojedziemy, ale tez kursować bedziemy i kilka dni w Poznaniu, no a najważniejsze ze sie mezem naciesze :))

Moja mała 5850 wazy narzaoie tylko na cycu ale już słoiczki kupiłam, chce ja nauczyć jesc objadki i urozmaicić diete zanim wróce do pracy...

Aga widze ze masz kłopot z chłopem i do roboty Ci sie nie garnie i pomocy, u nas tak było z pierwszym dzieckiem , ale ja myśle ze to moja wina, bo ciągle mu mówiłam co i jak i sie martwiałm ze coś źle robi, teraz luz blus, przychoZI Z pracy je kolacje i dostaje skarba i sie bawi, przwija a ja łapie oddech, odpoczywam,

Miłego dnia:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry