Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, ktore Bartek lubi gryzc
, i takie miekkie pluszaczki grzechoczace np przyczpiane do reki (bo z chwytaniem to bywa roznie), plastikowych grzechotek jeszcze mu nie daja bo go atakuja
;-), no a najlepsza zabawka to pielucha albo sliniak bo sie dadza gryzc i daleko nie uciekaja
nie zalatwilam zameldowania bo brak męża podpisu a ciezko było przez tel powiedzieć
no wiec i z dowodu osobistego tez nici, ale na szczescie becikowe ok :-) choc i tu byly problemy ale Natalka sie slicznie uśmiechnela i pani byla łagodniejsza ;-) 
a obiadki to i tak mało tego wiec musze piersią dokarmic, bo narazie probujemy kilka lyzek, kaszki jeszcze nie bylo, desrkow tez, wiec tak na dobrą sprawę to duzo sie nie zmieniło, tylko soczki poszły w ruch :-) i nie marudzić mi tu, moje dziecko ;-)

narazie do piersi garnie sie tak mocno ze sie boje ze w koncu nie oducze ;-)Renatko - wiesz co, ja daje modyfikowane jak mi piersi nie nadążają (zazwyczaj wieczor), przyznam że przez ostatnie dni żadko dawałama obiadki to i tak mało tego wiec musze piersią dokarmic, bo narazie probujemy kilka lyzek, kaszki jeszcze nie bylo, desrkow tez, wiec tak na dobrą sprawę to duzo sie nie zmieniło, tylko soczki poszły w ruch :-) i nie marudzić mi tu, moje dziecko ;-)
narazie do piersi garnie sie tak mocno ze sie boje ze w koncu nie oducze ;-)
;-)
.....ale juz spokojnie kima;-)
no zobaczymy przed chwilą go położyłam zobaczymy