Kazda po naganie [powiinna dostac po jednym poscie walnac tylko leeeeeeeee i z kim ja mama tu gadac co???? jeszcze troszke to monolog bede prowadzic hahahahha niedlugo jak tak dalej pojdzie te forum bedzie sie nazywalo przeminelo z wiatrem

bylo minewlo a ja chce tu zostacccccccc i z wami dalej isc hihihi

ogolnie to kiedys nas tu wiecej bylo....mam na mysli posty nie osobki

i godzina nadrabiania w czytaniu to norma a teraz kilka sekund a ja taka ciekawa swiata jestem a wy mi to odbieracie hahahahahahahahah Iwonka jak tam wrocilas juz do domku???? opowiadaj cos bo albo przegapilam to albo nie wiem.... An to fajnie ze sie superowo bawilas pokaz jaka kieca byla noooo nie badz taka nie daj sie prosic zobacze co teraaaa top trendyyyy hahahahaha asiakow tez nie widac gdzie kolezanke zgubilyscie co??? opierniczyc ja przychodzenie do nas w kratke....Katja wczasy wczasami grecja grecja no ale wracaj tu na forum do nas

Niania jak tam Ci idzie?????jak kuracja odchudzajaca?? ja juz 2 kilo mniej hihihi bez pieczywak a tralalalalalla

i bez kolacji

musze wyeleminowac jeszcze ziemniaki i bedzie git :].......Kachurkuuuu pani stomatolog trzeba wyslac specjalne zaproszenie na forum czy jak??????Ingrid to juz wogole o nas zapomniala....Kogo zapomnialam jeszcze opierniczyc oc???? Sila wytlumaczona no ale jak tak dluzej pojdzie to nagane tez zgarnie hahah Maja sie wczasuje u rodzicow

Luky,Renia,Ada frekfencja wysoka nie czepiam sie hahahha,Kasia to ponadto hahahahakasiak _81 byla i wybyla.....haloooooooooooooooooo od jutra sprawdzam obecnosc hahahahahhaa

nie no zarty zartami ale fajnie by bylo gdybyscie czesciej tu bywaly.....no ale co fakt to fakt by byc tu trzeba chciec.... a chciec nie mozna nakazac

wiec pozdrawiam wszystkie! o ile ktoras przeczyta mojego nudnego wyrafinowanego posta hahahhahahahahaha