reklama

Kwietnióweczki 2008

dzieki dziewczyny za rady ;)
tylko Wy macie"z górnej półki" te spacerówki :D hehe
ja mam nadzieję że moja też będzie ok..
roskłada sie..wiec mam cichą nadzieje że wszystko jest z nią ok

reklama
Anekha - to czekam na opinie;-) poki co dodalam aukcje do obserwowanych.. zastanawiam sie tez nad garnkiem do gotowania na parze.. bo nie wiem czy bede przez caly czas na sloiczkach leciala..
wstrzymam sie do konca miesiaca bo 31 chcemy chrzciny robic i nie wiem ile kasy poplynie.. ale pozniej zaszaleje :-)

Anekha ciaze wszystkie nie były łatwe ale sama widzisz madra kobieto ze jak sie chce i trzeba to i to sie uda zrobic:happy:.

Adulku ta Twoja spacerówa jest debesciarska na live bo ma czaderski wielgachny kosz! A dzieci dziekuje dobrze, wszystkie chore:rofl2: Serio zakatarzone.

Kasiak fajnie sie gotuje na parze, ale polecam Ci szybkowar z koszem w srodku do gotowania na parze. Wtedy i miecho i warzywa a nawet zupke w jednym gotujesz i masz wiecej czasu dla siebie;-)

Hej
Anekha - ja od miesiąca wożę małą w spacerówce i to nie całkiem płasko, jest jej wygodnie i fajnie bo wszystko widzi :-)
a mam taką
Świat Dziecka :: Wózek spacerowy Inglesina ESPRESSO kolor ANK Confetto
Ruda - Natanek już siedzi w krzesełku?:confused:
Lady - no szybciutko sie ci twoi chłopcy rozwijają :tak:
U mnie też mieszkanie robi się powoli zagracone w te wszystkie akcesoria ale czego nie robi sie dla dziecka :-D dobrze ze mam w duzym pokoju dwa dosyc duze wolne kąty, wiec tam wszystko upycham :-)

hej

a ja ma ten wozio i chyba bede oryginalna:-D:-p;-) bo jestem z niego baaaardzo zadowolona, mam dokladnie ten zielony komplet z fotelikiem, mimo ze jest strasznie ciezki (mieszkam na parterze;-)), to jest duzy, mieciutki, zielony i ja jestem w ogole za:-), ale zdecydowalam sie na niego z pelna swiadomoscia jego osoby:-D:-D;-):tak:- gondoli juz nie uzywam:-)

WÓZKI TAKO wózek FAST RIDER - NEW 2008 (aukcja 150274948596) - Ogłoszenia i aukcje eBay.pl

a w zwiazku z tym ze rodzicow jest dwoch;-), a dziecko jedno tata sobie dokupil wozio lekki, latwy i przyjemny:-D, typowy do samochodu, i jest bez gondoli, rozklada sie na plask i spokojne tam Bartka woze:tak:, a wyglada tak

http://www.mamasandpapas.co.uk/product-luna-pushchair-mandarin/102195501/type-i/

Ruda ten wynalazek 3 w 1 jest zajefajny:szok:, ze wczesniej sie tu z tym nie pojawilas:-D;-), i ja tez mysle o tym samym krzeselku FP:tak:, w ogole chce mu wiekszosc z tej serii skompletowac:-) ale czy mi sie uda:confused:

Lucky wysciskaj £oski:tak:

Iwonka czy to znaczy ze Natusia ma taka rozowa fure:rofl2:?

Ada bryka jak sie patrzy, ale Ty go masz od poczatku:confused:

Kasiak:-)
Anekha:-)

Lene Mordo Ty Moja:-D;-):-p ja sie wczoraj z Toba nie przywitalam:-(, przepraszam;-) ale to przez pospiech:rofl2:

Lady gdzie Ty:confused:

Ostatnia edycja:
Anekha - spacerówka jest świetna, nawet nie wiedziałam że taka droga bo dostaliśmy od siostry męża :-) wogóle jak narazie wszyscy nam praktycznie wszystko kupują, nie wiem jakbyśmy sobie poradzili, gdyby nie prezenty od rodzinki :no:
kurcze ale mam burdello w domu, musze posprzątac, ale zawsze jak widze taki syf to mi sie nie chce :wściekła/y:
Dzis zapodaje małej zupke jarzynową :-) i kupilam kaszke ryżową jabłkową, ale to już nie dziś bo musze dokupić smoczek trójprzepływowy :tak:

RENIU mam ten i głeboki jak zimnica i wiatrzysko wkładam na razie małego do głebokiego a jak nie to spacerówka a ze spacerówki jestem mega zadowolona a z głebokiego nie ale cóż bywa............

jeszcze dwa miesiące i pójdzie na stałe do spacerówki bo bedzie siedział powoli to ok a póki co na zmiane z przewagą na głęboki

RENIU mojemu tez się spacerówka podoba i by woził go w niej non stop nawet po domu

reklama
Renatka
fajne te wasze wózeczki
ja to bym najchętniej miała każdy z tych co pokazałyście...hihih ...jeden na każdy dzień tygodnia :P

:-D:-D:-D:-D
widze ze Ty tez maniaczka wozkowa;-), ja tez uwielbiam te bryki:tak:, jeszcze chodzi mi pare po glowie;-).....ale jak se pomysle o sciaganiu z Polski:-(

Ada a tam po domu, na dwor Go pogon:-D;-)

Iwonka sprzatac:-p;-)

A ja ide na zakupy:dry:

do potem;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry