reklama

Kwietnióweczki 2008

renatka
heheeh nooo...uwielbiam wózeczki,jak widzę nowoście to aż mi siechce odrazu kupić :D tylko fundusze nie pozwalaja i kupuje z serii"dobre bo tanie"hihi"jak to dobrze ze biedronka jest tak blisko" :P

zmykam miłego dnia,pa

reklama
Renatko - fajne masz wózie :-) no ide juz ide :baffled:
Ada - ja też nie do końca zadowolona z głębokiego, ale już i tak spacerówka poszła w ruch a z tej jestem happy :tak:
No moje dziecko mnie zadzwia, karmilam ją zupką a ta mi zasnęła :-D

Hej laski a ja mmam spacerowke pamietacie jaka...oglnie fantastycznie sie prowadzi ale lekko czuc ten stelarz pod plecakami wiec poki co wyscielam malemu...i jest git uwielbiam malego w niej wozic jest taka delikatna i taka lekka i super sie prowadzi normalnie wygodna...ale jak zwykle u mnie zawsze jedno ale..... moj sebcio jest juz jakos na nia za duzy teraz jak tak podrosl to wydaje mi sie ze ma za malo tam przestrzeni i powoli robi mu sie w niej ciasnooo hahahahahahahahahaahhaah no ale poki co jedze z nim tym na wieksze wyjazdy a takie jak korona itp zabieram moj wielofunkcyjny co prawda duzy jak czolg nawet w formie spacerowej ale jestem tez z niego zadowolona bardzo naprawde gondole juz wyciagnelam na dobre i se lezy w jako wersji spacerowej...i ma tyle miejsca super pod krawezniki super sie wjezdza tylko z prowadzeniem czolgu gorzej a nie wspomne ja mam go wniesc na gore czy zapakowac sie do autopbusuuu hahah musze czekac na niskoprzegubowy czy jak mu tam a maz jak daje do auta to pomimo iz mamy combi to zajmuje caly bagaznik hahahahahahhahahaahaha ........

hej Iwonka a wiesz co ostatnio jak karmilam mjego zupka to mi zasypial i na polspiaco mu podawalam i tak slicznie jadl nie krecil mi sie ani nic tak moglabym karmic i karmic...ale sie balam ze jeszcze mi sie zadlawi a w pewnym momencie tak wargi zacisnol skubany ze wiedzialam ze nie chce juz hahahahahaha chyba nawet obcegami nie dalalbym rady je otworzyc mu hihihi

a wogole zapomnialam Wam cos powiedziec:) sluchajcie siedzialam sobie arano zmalym oparta na lozku i jak zwykle on sie odbijal ode mnie do siedzenia to ja mu poduszki naszykowalam na lozku tak ze lezal sobie w pozycji kata rozwartego i ja na przeciwko niego bylam i se gaworzymy a ten sie cieszy od ucha do ucha i tak sie wiercil ze poduszka sie obsunela a on obsuwal sie i nagle ja patrze a ten podparl sie reka czujecie?zatrzymal se upadek myslalam ze to przypadek ...ale wyprostowalam go i on sam reke polozyl na lozku i pochlony twardo sie tak trzymal...pelen swiadom swojej zdolnosci nowej ale jestem z niego dumna :)

Ruda ten wynalazek 3 w 1 jest zajefajny:szok:, ze wczesniej sie tu z tym nie pojawilas:-D;-), i ja tez mysle o tym samym krzeselku FP:tak:, w ogole chce mu wiekszosc z tej serii skompletowac:-) ale czy mi sie uda:confused:
No jak na razie to jest jedna z rzeczy z której jestem najbardziej zadowolona i jeszcze mi długo posłuży :-)a nawet po Natanie jeszcze komuś sprawi radochę bo te rzeczy z FP w ogóle się nie niszczą :-) Ja tak sobie myślę że nie długo też będę miała całą serię hihi - tylko nie wiem co na to powie mąż :szok::-D Ja też Renatko żałuję że nie jestem z wami od początku pewnie bym mogła niektóre rzeczy z wami skonsultować i nie popełniłabym błędów :wściekła/y::-);-)

Tak:-) i jest bardzo szczęśliwy :-)
Uwielbia się tam bawić bo ma grzechotki w zasięgu ręki i sam może sobie wybrać którą się bawić i doskonale się w nim karmi :tak:
To krzesełko jest tak wyprofilowane i ma tyle ustawień że można je dopasować do każdej pociechy :tak:

Ja jestem dziś tak zajechana że padam na r... :-)
Zajmowanie się dwójką dzieci jedno w wieku 4 miesięcy a drugie w wieku 8 to jest coś mówię wam !!! Plecy i ręce mi padają :rofl2: ale ogólnie chyba się maluchy pokapowały że mi ciężko i na zmianę jedno jadło drugie waliło kupę pierwsze spało to następne jadło - więc się zgrali chłopaki hehe

o mały włos bym zapomniała się pochwalić Nati wczoraj pierwszy raz się przekręcił z plecków na brzuszek :-)może jeszcze nie do końca tak sprawnie jak mu to będzie za jakiś czas wychodzić ale zawsze coś
Ps nie wyjął spod siebie jednej rączki hihihih:-D

RUDA togratulki pierwszego kręciołka :-) mój juz też bryka tylko z brzuszka na plecy za cholerę niet za to jest na eta[ie oglądnia nóg swoich....:-D:-D

ja dziś też miałam dzień meczący aczkolwiek nic nie robiłam takiego:dry: więc uderzam spać:happy: dobranoc:-)

reklama
Ruda gratki dla Natanka:-), moj kolek sie nie przekreca:baffled:, ale za to sie dziwga do siadania:-D szalony

Katja buziaczki dla Sofijki;-), to juz 4 miesiaczki:-)

wszystkie dzieci spia:rofl2:, wiec ja tez uderzam do wyrka:-), bo tata jeszcze nie spi:-p:-D;-):rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry