reklama

Kwietnióweczki 2008

hej hej
łooo Ruda...faktycznie spory twój skarbek...a myslalam że moja to zawodnik sumo :P hhe (którego sieNatanek urodizł?) moja z 15kwietnia jest urodziła się 3,920/55cm a teraz ma trochę ponad 6,5 kg..no może 7...nie byłam ostatnio na ważeniu to nie wiem-5go września idziemy..

dzięki dziewczyny za rady co do "łyżeczkowania"będę wszystkiego próbować...

o zgrozo...mój syn ma wysypke :baffled:myślałam kilka dni temu że to potówki ale nie..bo jest coraz więcej,cały brzuch i plecy,kilka krostek na twarzy ...są blade ale swędzą...myślalam że ostpa ale nei ma gorączki i nie zmieniają siew bąble...więc juznie wiem co to i idziś idizemy sprawdzić u pani dr co to za świństwo...byle nie zarazić małej:-(

Miłego dnia,pozdróweczka wszystkim!!!!!!!!!:happy::happy::happy::happy::happy:

reklama
Dzień dobry!

RUDA mój miesiąc temu ważył 6kg nie wiem jak teraz ale też coś około 7 idę za 10 dni na szczepnienie to sie dowiem...

A my dziś nocka super mama nie musiała co 5 minut smoka podawać synus spał tylko mnie jedno martwi wykłada nogi na ochraniacze i poza łóżeczko ocharniacze mam na około ale i z nimi se radzi i wystawia nogi:dry: nie wspomnę że non stop się przękręca na brzuch i chce by go obkręcać bo tej drugiej techniki nie opanował raz mu się udało:-D

ANETA dzień dobry!!!A co to za wysypka?:confused:

Hej Dziewczyny

Anekha moze rozyczka:confused:...daj znac co i jak

Ruda za tydzien Ci powiem ale wazy cos kolo 7kg:-) i ma 63cm- przy wadze urodzeniowej 2820g i 50 cm- moj geniusz:-)

Ada witaj

AMIRKU BUZKA Z OKAZJI 4 MIESIACZKA

FILIPKU BUZKA Z OKAZJI 5 MIESIACZKA

Lece do kolezanki wiec bedzie mnie malo..... no juz nie placzcie za mna:-p przeciez wroce:-D;-)
Udanego dzionka Dziewczynki

hej hej
łooo Ruda...faktycznie spory twój skarbek...a myslalam że moja to zawodnik sumo :P hhe (którego sieNatanek urodizł?) moja z 15kwietnia jest urodziła się 3,920/55cm a teraz ma trochę ponad 6,5 kg..no może 7...nie byłam ostatnio na ważeniu to nie wiem-5go września idziemy..

Natan się urodził 8 kwietnia więc jest starszy :-)

zwazylam mala....6,8kg wazy mniej wiecej

No to też dużo jak na dziewczynkę ale widzę że malutka od początku duża :-)

Dzień dobry!

RUDA mój miesiąc temu ważył 6kg nie wiem jak teraz ale też coś około 7 idę za 10 dni na szczepnienie to sie dowiem...

nie wspomnę że non stop się przękręca na brzuch i chce by go obkręcać bo tej drugiej techniki nie opanował raz mu się udało:-D

No to pięknie że maluch taki ruchliwy bo Natan nie rusza tej grubaśnej dupki tylko mostki robi tylko i wyłącznie go siedzenie interesuje :-):rofl2:a jeśli chodzi o przekręcanie to z plecków na boczki - tylko hehe:-)

Nati był ważony ostatni raz jak miał 3 miesiące i wtedy ważył 6500 i myślałam że już się skonczył okres takiego tycia :baffled:a tu masz babo placek

moj maly wazyl 3800 przy porodzie a miesiąc temu 7200 wiec jestem ciekawa czy dobił juz 8. za 2 tyg nastepne szczepienie wiec sie dowiemy :)

OOOOOOO matyldo to też duży chłopczyk :-)

Hej Dziewczyny

Anekha moze rozyczka:confused:...daj znac co i jak

Ruda za tydzien Ci powiem ale wazy cos kolo 7kg:-) i ma 63cm- przy wadze urodzeniowej 2820g i 50 cm- moj geniusz:-)

Ada witaj

AMIRKU BUZKA Z OKAZJI 4 MIESIACZKA

FILIPKU BUZKA Z OKAZJI 5 MIESIACZKA

Jaka kruszynka przy urodzeniu ale widzę cudnie nadrabia hehe:-) poprawiłyście mi humorek tymi wagami po po wczorajszej wizyucie się zmartwiłam jak widziałam inne dzieci w Natiego wieku takie chudziutkie:-) a mój wyglądał jakby był ich starszym bratem:-D:tak::-)

Też dołączam się do życzeń Amirku Filipku NAJLEPSZEGO

dziewczyny napiszcie mi prosze czy wasze dzieciaczki juz dzwigaja glowe i czy sie przekrecaja? bo moj maly caly czas chce siedziec i juz nie mam sily, nie wspomne ze juz od miesiaca jezdzi w spacerowce na plasko bo sie darł na potege w gondoli :)

FILIPKU WSZYSTKIEGO DOBREGO!!!!!!!!!!

a my dziekujemy za życzonka

RENIU
ja już zalewam klawiturę :-(:-D:happy: baw się dobrze.....

RUDA dzień dobry:-)

moja wazy 5200 a mierzy 63 cm, urodzila se 2160 i mierzyla 49 cm:happy:

ja nie odbijalam w nocy jak jeszcze karmilam nockami.. a co do wargi moja to tak gada i to jak zawziecie i wychodzi takie "mmmm mmmmm mmmm mmm " z rozna intonacja :-D

reklama
Witam sie z rana (-no powiedzmy :-D)

ja wazyc bede sie za tydzien, ostatnio miala 6200 a miezylam ja sama miala ok 65 cm - ale nie wiem na ile pomiar byl wiarygodny :-) (a przy urodzeniu miala 3190 i 54cm)

i ciagle jest jeszcze tylko na cycu - zbieram sie psychicznie do wprowadzenia czegos nowego ale to tak we wrzesniu dopiero

Gulgag - my mieszkamy po drodze do Walbrzycha, okolice Sobotki, jesli uda mi sie wybudowac domek to z salonu bede miala widok na Sleze:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry