dorothee83
Mama Ani i Paulinki
Hej.
U nas nocka spokojniutka, Paulina obudzila sie o 5 wypila mleczko i dalej spala a Ania o 7 wypila mleczo i rozrabiala. teraz grzecznie sobie spia :-)
Co do tych tabletek to maja znajoma je zarzywala i powiem wam ze wygladala super, (nie wiem jak teraz wyglada bo dawno jej nie widzialam), nie wiem ile schudla ale jak ja zobaczylam to wygladala kwitnaco :-)
U nas nocka spokojniutka, Paulina obudzila sie o 5 wypila mleczko i dalej spala a Ania o 7 wypila mleczo i rozrabiala. teraz grzecznie sobie spia :-)
Co do tych tabletek to maja znajoma je zarzywala i powiem wam ze wygladala super, (nie wiem jak teraz wyglada bo dawno jej nie widzialam), nie wiem ile schudla ale jak ja zobaczylam to wygladala kwitnaco :-)
nie bądz samolubem
poza tym mój mąż tez postanowił je zażywać, także musi nam jeszcze przepisać ze dwa opakowania, bo to tylko na miesiąc starcza jedno opakowanie, 30 tabletek za 60zł...przykro mi, ale pogadaj z lekarzem, może jakiś ludzki jest...;-)
od razu ma się więcej energii i chęci do życia...miłego dzionka Wam życze...

na spacerku nas wczoraj nieźle wymroziło jak byliśmy w ogrodzie oliwskim. W nocy Pat miała katarek i już się bałam, ale rano wszystko przeszło bokiem.