Ruda_
Mama Natanka i Kacperka
no widzę ze nie ma za wiele pomysłów na imprezkę :-)
Aga to u ciebie ładna masówka hehe
impra na całego
ale masz fajnie bo tylko jedna impreza a 3 solenizantów hehe
Monia ja ci zazdroszczę ze mała już tak sprawnie biega
bo mój to by chciał a nie umie i za to mi marudzi
żeby z nim za ręce chodzić a mi mój kręgosłup na wiele nie pozwala:-(
dlatego bym juz tak chciała żeby chodził
no cóż ale on nie chce:-(
pewnie za mężem bo on zaczął jak miał grubo ponad rok
a ja za to 10 miechów i śmigałam :-)
tak jak mój pierwszy synek zrobił prezent na 10 miesięcy i zaczął chodzić
ciekawe jak z tym 3 dżentelmenem będzie heheh
po kim odziedziczy zdolności :-) lepiej jakby po mnie
Asia obserwujesz kręgle no jak na razie nisko stoją mam taka cichą nadzieję że troszkę skoczą hehe nowe coś ok 70-75zł kosztują
ja ci powiem że to fajna zabawka bo mój młody się nimi bawi i pewnie jeszcze długo będzie sie bawił
bo to traki zdublowany prezent :-)
tz te które wystawiłam to kupiłam jak Natan miał jakieś 5 miechów (zamówione z USA) a teraz nie dawno dostał następne więc sie mija z celem trzymania 2 kompletów
ok zmykam coś porobić
bo za chwilę mam następnych gości
a na spacer nie ma co iść bo śnieg wali jak oszalały
Aga to u ciebie ładna masówka hehe
impra na całego
ale masz fajnie bo tylko jedna impreza a 3 solenizantów hehe
Monia ja ci zazdroszczę ze mała już tak sprawnie biega
bo mój to by chciał a nie umie i za to mi marudzi
żeby z nim za ręce chodzić a mi mój kręgosłup na wiele nie pozwala:-(
dlatego bym juz tak chciała żeby chodził
no cóż ale on nie chce:-(
pewnie za mężem bo on zaczął jak miał grubo ponad rok
a ja za to 10 miechów i śmigałam :-)
tak jak mój pierwszy synek zrobił prezent na 10 miesięcy i zaczął chodzić
ciekawe jak z tym 3 dżentelmenem będzie heheh
po kim odziedziczy zdolności :-) lepiej jakby po mnie

Asia obserwujesz kręgle no jak na razie nisko stoją mam taka cichą nadzieję że troszkę skoczą hehe nowe coś ok 70-75zł kosztują
ja ci powiem że to fajna zabawka bo mój młody się nimi bawi i pewnie jeszcze długo będzie sie bawił

bo to traki zdublowany prezent :-)
tz te które wystawiłam to kupiłam jak Natan miał jakieś 5 miechów (zamówione z USA) a teraz nie dawno dostał następne więc sie mija z celem trzymania 2 kompletów
ok zmykam coś porobić
bo za chwilę mam następnych gości
a na spacer nie ma co iść bo śnieg wali jak oszalały

tym bardziej, że Gabi urodziny wypadają w środę i muszę zrobić dwa razy bo podono pierwszych urodzin się nie przekłada a nie każdemu środa pasuje
coś mi się wydaje, że niewiele...słodkiego też unikam, czasami gryznę sobie mały kawałeczek, tyci tyci od małej...ale rzadko...nie pije też słodkich napojów, tylko wodę...wczoraj zjadłam małą kanapkę na kolację, bo naprawdę kiepsko sie czułam i pomogło....kłopotów z zaparciem też nie mam...ale ty rzeczywiście biegnij do apteki, bo to niezdrowe jest, też źle może się skończyć...spytaj o tą herbatkę "sensex" nie wiemm dokładnie, jakoś tak w podobie się nazywa...z serr "zielnik apteczny" szwagierka mówiła, że pomaga..dwie najlepiej od razu wypić, podobno niedobre, że hej, ale coś za coś

nie lubi tego...z kropelkami też jest problem..JUTRO MIAŁAM JECHAC DO RODZICÓW, I PRZY OKAZJI DO DENTYSTY, ALE MAŁA SIE ROZCHORUJE NA CAŁEGO, TO BĘDĘ MUSIAŁĄ ZOSTAĆ I WYBRAĆ SIE DO LEKARZA PEWNIE