reklama

Kwietnióweczki 2008

:happy2:Dzień dobry!!!:happy2:

U nas piękna słoneczna pogoda...ale pewni u Was tez;-) własnie wrócilismy ze spacerku z placu zabaw moje dziecko musi zaliczyć huśtawkę i może się uśać godzine:-D Amirek się opalił mama też....rano spacer potem drzemka spacer i leci dzień za dniem.....

RUDA no będzie ci cięzko pewnie na początku wiadomo małe dziecko... ale z czasem dojdziesz do wprawy...współczuję ci takiego bolesnego ząbkowania na prawde ja wiem bo u nas tak wyszły pierwsz 1 dolne dwie własnie w takich męczraniach ale następne bez echa marudzenie lekkie czasem w nocy wstane 3 razy i koniec....

IWONKA
a jak u Ciebie???Oj na pewno ci ciężko w te upały bo to końcówka.....

ANRUSKU no lekarka nie była pewna więc tak powiedziała ale jakoś głupio fakt zabrzmiało.... mogła powiedzieć,że nie jest pewna i tyle koniec:happy2: a jak twoje samopoczucie w te upały???

MYSIAK
odpoczywaj za mnie też;-):-)mam nadzieję,że Wam pogoda dopisze....

AGUŚ Niteczka taka śliczna dziewczynka zresztą Adi też....a wiesz,że ja szukałam te zdjęcia z zalania i nie wiem gdzie:zawstydzona/y:ot ciemna no jestem:zawstydzona/y: a jak śliczna Niteczka się miewa???pewnie szaleje mamusi na maksa....

reklama
witam
Ruda już? hihihi wyczekujemy
Co do cycolenie to włąśńei te pierwsze 3 - 4 miesiące sa najtrudniejsze i nei dziwie się ze mamy odpuszczają sobie ale potem to bajka..naprawde coś wspaniałego...
co do spania to ja 14 miesiecy nie spałam bo Martyna nie spałą hahahah budziłą się w nocy co chwila...i cycuś non top...zasypiałą tylko na cycusiu ale nagle dorosła i łup zasypia sama w łózeczku i cycuisa juz nie potrzebuje ;-) mam raj hihi
no i pieluszka tylko na noc i dłuuugie wyjazdy

Anekha ochy i achy nad tą Twoją córcią :-) a Ty jak się czujesz?

Mysiak urlopuj sie :-)

Iwonka a jak u Ciebie?

a gdzie Izabelinda???? Gdzies się skryła? Co u Pati?

Ada kissssssssssss wery mucz

hej hej
ale się umachałam, szłam na 2gi koniec miasta z koleżanka jej i moimi dziećmi do intermarche...starsze dzieci dostały tz"korby"zero kumania, nic nie docierało więc nery nam mało nie pusciły..trzeba gdzieś sobie zakupić w promocji"świętą cierpliwość":-D

jej mały synek niewiele starszy od Nitki ok, grzecznei w wóziu..a moja pannica spacerkiem i pokazywac każde drzewo że wysokie że latarnia, że trawa..wieć droga trwała i trwała w skwarze niemiłosiernym...potem jej się znudizło nogami..więc czas dręczyć mamę i na "opa"i tak całe zakupy i drogę powrotną się wczepiła we mnie i koniec-mama kangurzyca:-Dnajgorzej wkurzali ludzie zwracający uwagę że męczę dziecko niosąc je albo jak idzie nózkami że za mała itd...malo nie wyszlam z siebie dziś:-pale ludzie nie zdają sobie sprawy że dziecko za cholerę nie znosi wózka:no:

a teraz kawka mrożona i relax, mała śpi póki co..wymęczyla się też i padła przed samym domem.

Aduś
tu jest to zdjęcie tylko nie opisane to może nie zwróciłaś uwagi, tu jest pół metra od drzwi klatki tam gdzie Adi stoi i trawniki w koło zalane... Picasa Web Albums - Szklista - Adrian ~2009 ...

Madziujka
heheh ahy nad moją córcią...:-)dzięki!
a ja się czuję ok, tylko dziś potwornie wypompowana ale tak to z reguły nie narzekam:-)

Ruda
jak tam?

Iwonka
???

Anrusek????

Ala
gdzie Ty?

buziaki wszystkim!!!!!

Faktycznie Aguś nie zwróciłam uwagi:happy2: jeju a jak ty wychodziłaś z domu Nitka na rekach zakupy:confused:

mowisz że na promocji święta cierpliwość powiedz tylko gdzie a sama lece kupić...haha....

Anekha co się ludźmi przejmujesz...nie maja nic do roboty tylko głupoty pleśc....
ale współczuje nosić na rękach jeszcze w upał...
Moja też na nózkach to wszystko ciekawe wiec 1 m idziemy 10 minut

hej laseczki:-)

ja się tylko melduję że jeszcze jestem 2 w 1 :tak:
choć dziś w nocy już się spakowałam bo myślałam że młody już się garnie na świat ale to był fałszywy alarm :-D

buziaki dla wszystkich :-)

Hej dziewczyny
Ja po weekendzie u teściów, troszkę sobie wypoczęliśmy, wróciłam opalona i w dwupaku na szczescie :-) maluszek sie sytrasznie wierci, czasem nie moge znalesc sobie miejsca, każda pozycja wydaje sie niewygodna, cała sie poce, do tego ostatnio miewam okropne zgagi :wściekła/y: yhhh jak dobrze ze to juz koncówka ;-)
Ruda - zdam relacje z dostawki jak w końcu wybiore sie z nią do sklepu z wózkami, bo wyobraz sobie ze od 2 tygodni trzymaja nam uatko w serwisie a tam jakies tylko małe rysy byly :wściekła/y: ale juz dzis bede miala wiec jak tylko zobacze wóznie to wszystko opowiem :tak:, jak sie czujesz na konowce?
anekha - moja Natka to też taka wędrowniczka, ale jak juz sie zmeczy to do wózka cetnie wsiada :-) a ona jeszcze taka tyci tyci że wogóle ludzie czesto zdziwieni ze chodzi :-D ale jakos narazie nie otwieraja gęby, ja to nie lubie takich wrtącalskich :no: ostatnio bylam z nia w sklepie na piszo to co druga babka tylko chwaliła że śliczna laleczka :rofl2:

reklama
hej:-)

ja dziś po wizycie u gina rozwarcie na 3:szok:
czop śluzowy odchodzi
pęcherz tak twardy że w każdym momencie może pęknąć
ale szyjka twarda
więc zobaczymy kiedy mały zacznie fikać :-)
jeśli chodzi o wagę końcową to mam 7,5kg na plusie w ostatnim miesiącu schudłam prawie 2 kg :szok:
ja już wszystko mam przygotowane
na porodówkę
- dla siebie
- dla male
ństwa
- dla dzieci w domu (Natan & Kapi )spakowane aby szybko je zawieźć do cioci :tak:

śmiesznie to wygląda bo stoją przygotowane aż 5 walizek :-D:-D:-D:-D
mąż powiedział ze zwariowałam
1 na porodówkę dla mnie
2 dla dzidziusia
3 ciuchy na moje wyjście
4 starszego synka
5 młodszego synka :-D:-D:-D:-D
pyta mnie a gdzie jego ????
bo byłby komplet :-D:tak:

Iwonka ja się czuję już jak na porodówce bo mały tak napiera i tak wali że czasami ciężko to znieść
Juz się boję co to będzie na porodówce :-(
niby 3 poród a czym dalej tym obawy większe bo i ja jestem bardziej świadoma tego co mnie czeka :tak:

piszesz o zgadze ja już od miesiąca z nią walczę
w dzień w dzień piję nie zliczone ilości mleka
bo to na jakiś czas przynosi ulgę :tak:

iwona a jak ty na półmetku ????????????
wszystko dopięte na ostatni guzik ?????????

ok spadam się przytulić do poduchy bo może nie dam rady dziś pospać :rofl2:

papapa:-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry