reklama

Kwietnióweczki 2008

Hej hej

G R A T U L A C J E RUDZITKA!!!!!!!!!! czekam na więcej info no i foteczki 3ciego Króla ;-):-):-):-):-)ale super!strasznie się cieszę:happy2::happy2::happy2:

Ada, Iwonka
taaa...niteczce lepiej...ma tak ograniczone menu że aż sama jestem w szoku...sama marchew z jabłkiem, z mięsa indyk( bo królika nie chce) kaszka,sinlac i nutramigen...tyle co je..dalej to tylko jakieś chrupki,paluszki i takie przekąski....
a i tak siędrapie diablica, musze jeszce raz o alergologa zachaczyć...wcale mi się to nie usmiecha bo pewnie nic nowego nie wymyśli:-p

miłego dnia wszystkim zyczę!!!!!:happy2::-):happy2:

reklama
RUDA przede wszystkim dla Ciebie wielkie gratulację:-D:-Djak dojdziesz do siebie napisz jak ci poszło i jak się miewacie:happy2:

AGUŚ:-(no nie dobrze,że Niteczka tak źle reaguję.... na pewno jesteście umęczeni wysypką jedzeniem:-(uścisków dużo....a swoją drogą dziwne nic nie je i takie wysypki:-( a lekarz nie podejrzewa od czego:confused:

IWONKA no cieszę się bardzo,że tu jestem mówię ci...koleżanki jest co robić....a do października zleci ci czas i też odsapniesz;-)

ANRUSKU no to super,że dzidzia rośnie...i już oficjalnie dziewczynka druga jak tak to gratulki....będzie siostrzyczka;-)

U nas dziś pada deszcz i chłodniej ale wczoraj dawało na maksa słońce dziś przyjemny chłód tylko nie ma jak wyjść bo deszcz....Jak mi się nie chce do domu wracać...tak mi tu dobrze:happy2:

Ada
wiesz jak to lekarze..gadają duzo:-D gluten pani wyeliminuje i zobaczy jak bedzie albo co tam...co chwile coś nowego wymyslają..ale jak ja jej gluten całkiem wyeliminuje to w ogóle bedize tylko na kaszce i marchewce z jabłkiem:-D
czy wymęczeni jestesmy..no troszkę to mnei wkurza że aż tak to się czasem nasila bo Adi miał problemy ale przy takiej diecie jak ma mała to miał skórę cacy a tu takie niespodzianki....
nic to pójdę do szkoły to się czegoś nauczę sama :-p ale to dopiero za rok bo mąż musi skonczyć swoje studia..we dwoje nie damy rady się uczyć naraz

Ruda gratulacje :-) trzech facetów bravo mamo!!

Anrus no pieknie dzidzia rosnie :-) i jak Twoje wiruski jakoś nie są tak mocarne by przebić gumy :-( ;-) hehehe

A z alergiia jest tak że same musimy się skapnąć na co..lekarzenic nie wiedzą nawet maja problem właśnei z zapaleniem ucha czy odróżnic wirusóke od bakteryjnego zapalenia..ech

My wywakacjowani...Martyna wyszalała sie i do teraz tak ma...nei słucha sie ostatnio nic.:-(

pozdrawiam

Witam!

Ruda GRATULACJE:-) super,że z maleństwem wszystko dobrze:-)czekamy na wiadomosci;-)

Anekha współczuję wam z tą wysypką.Biedna Niteczka się umęczy:-(Jest coś lepiej?Ale ona przeciesz jadła już wcześniej gluten i nic jej nie było prawda?Alergolog też nic konkretnego nie powiedział?Ach na lekarzy to nie ma co liczyc.:no:

Ada fajnie,że wypoczynek udany.Nie ma to jak u rodziców.ma kto dziecko przypilnowac a ty się trochę rozerwiesz,zwłaszcza jak masz tam dużo znajomych.:-)

Iwonka ty też już lada moment będziesz miała druga dzidzię,super:-)Aż się samemu chce jak się tak was czyta:-D

Anrus zdróweczka dla Milenki.To mówisz,że będzie druga dziewczynka,super:-)

Pozdrawiam was wszystkie i uciekam bo Patryk się obudził i marudzi.
Miłego popołudnia:-)

Madziujka z gumami to wirusy raczej nie maja szans żadne :-D, ale wiesz zawsze mozna gdzies gumy polozyć w szufladzie ze szpilkami np i wirusy sie przecisna :-Djak trzeba

Anekah to faktycznie ze z tą alergią macie nie zawesoło
my tez alergicy cale jeszce nie tacy straszni bo mala je wszystko praktycznie nie dalo nam tylko przejscna mleko to zwykle modyfikowane z HA bo ja strasznie ssypalo na buzi i na udach ale teraz jest juz lepiej

Ada to ty tez jestes na jakiś wczasach może u rodziców bo ja teraz jestem i tez mi sie niechce wracać przynajmniej nie musze się martwić kąpaniem bo babcia codziennie wykąpie mała i już to schylanie odpada nad wanna b teraz to już z tym brzuchem to nie taka fajna sprawa a w domu jak ją kąpię to zawsze jestm sam niema komu sprzedać kąpania :no:

a z chorobami mojej juz trochę lepiej drugi antybiotyk w trakcie ale już jej lepiej , tylko słyszę ze teraz dzieci tak chorują wszystkie dookola na antybiotyku jadą coś w tym powietrzu chyba musi byc bo moja z zapalenia ucha i gardła po jednym antybiotyku wpadal w zapalenie krtanio i na drugim wylądowała ale co mialam zrobic nie bede przecierz rzymac bez antybiotyku żeby jakiegoś zapalenia oskrzeli nie dostala.
Buziaki dla wszystkich pa

Ruda - ogromne gratulacje, jaki dorodny synek :-) taki akuratny i w sam raz ;-):tak: Podziwiam Cię, jak sobie teraz radzisz z trójeczką? Dobrze, że Kapi już tak duży, to pomoże.

Iwonka - teraz Twoja kolej :-D trzymam kciukasy!

Zdrówka dla wszystkich chorujących dzieciaczków a dla reszty uściski i buziaki!

pozdrawiamy
Iza i Pati

Anrus mówisz ze dadzą radę jak szpilki obok będa :-);-) :-D jak leci mi ta Twoja ciąża niemożliwie wręcz

Anekha współczuje alergii..w ogóle wszystkim któzy się z tym borykaja:-(

Iza no a kajś to się podziewała???
Pisz co u Was!! Jak Pat?

Adunia muuuułłłaaa

Madziujka nie tylko tobie to tak szybko leci mi również z jednym dzieckiem to nie ma czasu się dłuzyć a z dwójką to chyba ciąza leci jak blyskawica

Iza jak tam u Was co slychac jak Patusia

Pozdrawiam

reklama
Hej dziewuszki!

Faktycznie troszkę mnie nie było.... mąż w domu i kompa okupuje albo latamy po "świecie" troszkę ;-) No i jak pogoda taka piękna to lepiej na spacerek wyjść, na plac lub nad morze wytarzać się w piaseczku co nie :-D
No i zleceń foto ostatnio mi się namnożyło że nie wiem w co ręce włożyć :tak: ale nie narzekam, oby tak dalej :-p

Petunia rośnie jak na drożdżach, codziennie coś nowego wymyśla by nas zaskoczyć. No broi też na potęgę, wszędzie wejdzie, wszystkiego musi dotknąć. Ostatnio mieliśmy atak zębów, ze 3 prawie na raz szły. No i słodka jest, kochana taka... no ale to na pewno jak wszystkie nasze bejbusy :-D

Ciekawa jestem jak już wyrosły Wasze dzieciaczki :confused: To pewnie już kobity i chłopaki pełną gębą :cool2:

Miłego dnia cioteczki! Uciekamy na plac zabaw :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry