reklama

Kwietnióweczki 2008

I KASIU nie złość sie :-):-):-):-)

MASIEK ta pogoda jest dziś taka też jestem bez sił umęczona u mnie pochmurno i deszcz pada.....

o a mój mały budda ma wszystko w tyłku i bryka se po pęcherzu a co:-):-):-)

reklama
ehh Ada bidulo ty... nie daj sie ...

ide do wanny posiedziec troche sie z relaksowac . ....pozniej zajrze;-)

u mnie dzis snieg padal hehheh znowu irole nie wychodza w domu i na ulicach totalna panika .. :-D:-D:-D wczoraj u nas zaczela sie wiosna hiihih..

Oj KASIEŃKO już se wyobrażam jak w panice biegają :-):-):-):-) biedni.....

oj jak bym se w wannie poleżała i jeszcze dużo pianki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hehehe włączyłam se muzyczkę a moje dziecię zaczęło przebierać nogami po pęcherzu ciekawe czy tańczy czy tupie bo się buntuję hehehe :-):-):-):-)

No czesc

My wrocilismy z sobotniej szkolki, po obiadku i siedzimy czekamy az sie tatus obudzi, bo jeszcze zakupy nas czekaja:no:

Adus Ty sie nie wydurniaj, jak to znikasz, i to na 3 miesiace:szok:, przeciez my razem rodzic idziemy:rofl2:. do kafejki:laugh2:

Lucky nie ma nic gorszego jak chore maluszki:szok:, trzymaj sie jakos- a Ty do tego sama bidulko:no:

No i se posiedzialam:wściekła/y: malz wstal i cza dalej do roboty:tak:

Ada Sila to jak mnie kopie wszedzie to ja moze tez mam budde;-):-D:crazy:

Ide dac Kochanemu obiadek i zajrze......
Buziole

Sila łóżeczko świetne:tak: a materac ful wypas:-D
A ta pościel z kaczorkiem:szok::rofl2: miałam nie kupować pościeli...... ale zobaczymy po 10:rofl2::rofl2::happy:

No chciałam się położyć, ale nici z tego bo siostra jedzie z małym synkiem, jakieś rzeczy wiozą:tak:
Zmykam chatę ogarnąć co by się nie wystraszyli:szok: :-D

w ogóle chodźmy zbiorowo cały kwiecień na porodówkę co wy na to... oj biednie nie wiedzieli by co robić jakby tyle bab zobaczyli:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
KASIU na pewno niewątpie....hehehe:-D:-D:-D idę sobie zakupić coś słodkiego dobrze,że mam sklep pod nosem....:-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry