A
ada04
Gość
Dzień dobry w sobotni poranek....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
skad mi sie to w głowei bierze...M twierdzi ze jestem juz nawiedzona
mimo wszystko gdzieś to siedzi w środku a mój mały budda mam nadzieję,że się obróci jak nietoperz :-):-) widzisz co za dziecię nie posłuszne do tej pory siedział git....już teraz wiem że te wzgóry nad pępkim to głowa mojego syna....:-):-):-):-) pokazał mi dokładnie gdzie co jest....

baba zawsze musi na odwrót....

A a te buraki to na zdrówko ( sok z nich jest mega podły ale z jabłkowym przejdzie;-))
Na jakie pościele patrzyłaś? I jakie macie dla Alanka łóżeczko
Kupiłam sobie setkę i schowałam i zapomnialam o nich a przydałoby się beać, bo pomaga wchłanianiu żelaza jak wit C:-). Ja myśle że "ancymonek" sie na bank odwróci;-)
Dawaj znak jak mozesz:-)

a dziecię to na pewno fiknie fikoła tylko teraz tak specjalnie po złości mamusi hahaha mój mały buddaszkoda,że nie ma tu nikogo....bo to mój ostatni weekend z Wami od ponidziałku to nie mam już neta dobrze,że mam wasze nr ale jak ja sama wytrwam do końca ciąży bez was ech....jak to się można z ludźmi zżyć...:-):-):-) i chiba was kocham
zżarłam słodkie i se siedzę dalej z moim małym buddą
![]()

Ty lepiej się do jakiejś kawiarenki internetowej przeprowadź

, bo cóż My bez Ciebie poczniem

Ja dziś też chwile grozy w nocy przeżyłam 

Niech szybciutko zdrowieje biduleczek
Pościele podobają mi się z Drewexu Pościel 4-elementowa AT firmy Drewex+Stelarz bald (305871374) - Aukcje internetowe Allegro

A co do łóżeczka, to raczej będzie takie ŁÓŻECZKO DREWEX KUBA II ORZECH+SZUF+MAT.GRYK+PO (300240641) - Aukcje internetowe Allegro
Buziaczki laseczki !!