reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
Śliczny chłopczyk co nie KASIU pięknota aż trudno uwierzyć że tak już nasze dzidziolki by wyglądały ja zaczynam 30 tydzień ma dzidzia wg usg wychodzi starsza 2 tyg czyli ma 32 nie wiem jak kształtuje się jego waga w tym momencie i czy dalej rośnie szybciej czy nie no zobaczę jak pójdę......

Ja dziś zrobiłam dzień dobroci i zrobiłam obiad mojej famili nic takiego się nie namęczyłam rybka smażona i suróweczka a niech mają tak na odchodne:-D:tak:;-):-)
fajnie ze masz wizyte dzisiaj .... ja mam dopiero 25 lutego w sumie mialam 2 wizyty hahahah .. tez jestem ciekawa czy mi zrobi usg i czy powie jak waga ...nie lubie lutego niech sie konczy ten miesiac a pozniej juz z gorki na ,,porodowke,,:-D:-D:-D

KASIA dlatego idę dziś bo następną mam już tam u siebie 25 lutego też:-):-):-) ale bez usg choc podejrzewam,że mnie da na usg tlko muszę liźć do niej do szpitala bo w gabinecie nie ma ona :dry: ale nie jestem pewna....więc machną mi dziś....mam nadzieję....taaa luty krótki kasiu tylko 29 dni a potem oj co to się będzie działo ale fajowo....

Muszę iść zaraz po wyniki i mam stracha na maksa niby ja się czuję dobrze ale i co z tego....:-(:-(:-( kurczę no....

Witam

Choróbsko powinno sie wynieść a cholerstwo jeszcze siedzi!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ech zła jestem jak nie wiem, bo siły mi odbiera do roboty, a mam tak wiele do zrobienia.

Ściskam Was jednak z całych sił i mocno buziam:happy:

Luckymama dabaj o siebie
Adunia nic sie nie ,martw wszytstko bedzie dobrze.. strach ma wielkie oczy hehehhe (powiedziala to kasia co sama zawsze ma stracha ):-D

LUCKYMAMA dużo zdrówka

ja właśnie wróciłam z wynikami mocz super a hemoglobina dajcie spokój 9.9 :-(:-(:-(ja nie wiem żelaza nie mogę brać i mam doła na maksa muszę codziennie chlać buraki:baffled::baffled::baffled:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no to Ada musisz cos z tym zrobbic gdyz po porodzie jeszcze bardziej ci sie obnizy( bedziesz jak zabi).... a dlaczego nie mozesz brac zelaza ? ale spadek hemoglobiny nie raz jest nie zalezny od zelaza wystarczy ze brakuje co witamin z grupy B i kwasu foliowego ja bym na twoim miejsci zaczela znowu brac kwas i B compleks.. i buraczki jak nie mozesz zelaza lub watrobke tyle ze to chyba mit ze w niej tyle zalaza;-)poczekaj na Kachurka i sie jej zapytaj..co ci radzi w tym przypadku

KASIU uczula mnie bądź nie toleruję lekarze sami nie wiedzą bo z nimi do ładu nie dojdziesz a witamin nie mogę....bo mam uczulenie na jod chrom i magnezu też nie mogę jedyne co w ciąży mogę to kwas foliowy....buuuuuuuuuuu nie wiem co zrobić

reklama
Co robi ciężarówka na urlopie z dostępem do allegro:rofl2:
robi zakupy:-D
kupiłam leżaczek-bujaczek, nie mam jeszcze wypłaty a co tam;-) ale taki fajny, moja kuzynka ma taki i jej dziecię od początku w nim sobie przesiadywało.
O zobaczcie jaki fajny leżaczek: LEZACZEK FISHER PRICE L0539 ZAWSZE TANIEJ NIZ INNI (303467168) - Aukcje internetowe Allegro

Masiek, super ekstra bujaczek :tak: Też się nad takim zastanawiam :tak: Podoba mi się i nie aż tak mocno drogi... No i ile osób już go kupiło. Pewnie dobry produkt :tak:

Aduniu, bidulko... To nic tylko Ci zostaje buraki wcinać :tak:

Dziewczynki, a ja kupiłam 2 pary spodni, ogrodniczki dżinsowe, 4 bluzeczki, 3 pary skarpeteczek, 2 czapeczki, termometr do wody i do mierzenia temperaturki dla Alanka :-) Chyba nic nie pominęłam... A dla siebie kupiłam majtki poporodowe i wkładki laktacyjne... Oglądałam też pościele, laktaror i kosmetyki, ale już kasy mi nie starczyło. Jutro pojedziemy z Piotrkiem i kupimy resztę i już będzie z główki prawie wszystko :tak:

Jeju... Już marcóweczka rozdwojona :szok::szok::szok::szok: Ale najważniejsze, że wszystko z Maluszkiem ok :tak:
A ja zaraz poczytam co naskrobałayście. Tylko nałożę sobie obiadek :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry