reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
Hello Mamuśki !

Maju Wypoczywaj u rodziców ile wlezie.....odezwij się jak wrócisz!

Aduś Daj znać po wizycie co tam z Tobą i maluszkiem się dzieje czy wszystko w porzadku i jak tam badanka Ci wyszły?

Masiek ja w sumie tez musze konbinować torbe jakąs bo ta co mam to tylko waciki do niej wejdą hahaha

Kachurek widze że do siebie już doszłaś...w telewizji i radiu tak bębnią o tej grypie jelitowej mam nadzieje ze do mnie nie dojdzie....

Sila ja wrocisz z zakupów pochwal się co tam kupiłaś...jeju też bym pojechała sama ale jak pomyśle ze mam jezdzić samusienka i łazić w taka pogode to aż mi sie odechciewa a ten mój mąż uparty jak osioł mówi że nie bedzie ze mną jezdził na takie zakupy wcześniej niż w marcu.. :/

Madziujka no właśnie nie marudz jesteś jedną z Nas !a czy bywasz raz na rok czy na miesiąc czy dziennie to bez znaczenia ważne że sie pojawiasz i dajesz znaki życia...i ze wszystko jest ok z Tobą i Twoim skarbem ;)

Renia czas najwyższy by Cię wysadziło hihihihi a co bedziesz odbiegać od reszty hihihi

Kasieńka a Ty gdzie?Pewnie z mężulkiem teges hahahah i pewnie na kroliczka od rana hahaha ;)

A u mnie wszystko ok msen miaąłm okropny snilo mi sie ze nie wyrobiłam zakretu na moscie i ze walnelam w rame i do rzeki wpadlam z autem ale otworzylam szybko szybe i sie uwolnilam tylko auta bylo mi szkoda balam sie jak o tym mezowi poweim haha co za sen tez was drecza koszmary?

Własnie sąsiadka co robie przepyszne pierogi przyniosla przed chwila mi zamowienie...jeju jeszcze cieple są zjadklam juz pol kilo ...jak tak dalej pojdzie to na obiad dzis nic nie bedzie ;/

Ok kochane ja jak bede to chyba wieczorkiem bo kolo 14 spodziewam sie moich rodziców na obiedzie...dawno umnie nie byli chodz ja u nich bywam 2 razy w tygodniu hihihi.... no ale wiecie jak to jest trzeba porobic tu i uwdzie by mamuska nie gadala zwe dom mi brudem zarosl hahaha

Wiec milusiego dnia ;):-D

SILA LADY dzien dobry!!!!!

SILA daj znać co tam po zakupach czy coś kupiłaś;-);-):-):-)

LADY smacznego wcinaj pierogi na zdrowie.....:-):-)

Ładnie pierwszy marcowy maluszek......................:szok::szok::szok::szok::szok:

:-Dczesc..

nie ma co panikowac bo co po nie ktore mamy marcowe sa juz wysoko w ciazy .....szczegolnie jezeli maja termin na poczatek marca to teraz 36tydzien ... wiec czy nawewt dalej....

Lady ja jakos nie mam ochoty na sex;-)a szczegolenie nie mam na niego ochoty po zadymie w domu .... taka inna jestem :-)

MAJU smutno nam bedzie bez ciebie;-)

Ada powodzenia u lekarza:tak:

Madziujka ty sie nic nie smutaj tylo zagladaj do nas czesto my jestesmy wesole dziewczyny ..,,,.potrafimu umarlego rozweselic,,:-D:-D i nie sciemniaj tu o jakis patykach :-D:-D:-D

Silka owocnych zakupow;-)kroliczyco:-D

Masiek nie pekaj poczekaj jeszcze troche to zobaczysz jaki silny twoj Leonek nie raz cie dokopie:-D:-D

Dzień Dobry Kobietki,

nie zameldowałam się wtedy, bo... ale Zuzia czuje się świetnie... gorzej z jej mamą ale to w tym momencie nie ma takiego znaczenia.
Tylko ta paskudna pogoda niczego dodatkowo nie ułatwia...

Trzymajcie się ciepło i nie kłóćcie się z tymi mężczyznami tyle, to zbędne nerwy.

HEJ KASIU!!!

A to psikus u marcówek ale ładny bobas 32 tydzień i 2300 no tylko grtulować i najważniejsze że wsio ok......

KASIU dam znać jak tam się chowa mój syn i jaki jest duży i w ogóle....

TOMKA uffffffffffff.....jak dobrze,że się odezwałaś aż mi ulżyło bo myślałam non stop co tam u Ciebie to super,że ZUZIA ok a i ty się trzymaj kochana:-):-):-):-):-)

muszę się doprowadzić do porządku jako tako bom nie wyjściowa na twarzy...idę się ładnie ubrać umalować uczesać i mam nadzieję,że będę piękna....hahahahaha

reklama
Hej dziewczynki, zapanowalo przeziebienie w domu, maz chory ( czyt. gorzej niz dziecko) nadrobilam troche zaleglosci, poczytalam co u was sie wydazylo.
Aduniu ty idziesz do lekarza dzis masz jeszcze bol krocza jak tak zapytaj sie czy teraz jest to niebezpieczne bo ja nie mam juz sily, ciagnie mnie caly dol brzusia.
Styczniowki nie dokonca rozdwojone, a marcowki rodza, takze mysle ze do wizyty lutowej mam ja w srodku dotrzymam, juz i tak prawie nic nie robie zmywm, sprzatam sciele lozka i to wszystko, a boli.Jakbys mogla to sie zapytaj, jesli to nie bedzie klopotu. Dzieki.
Pozdrawiam was moc i sciskam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry