A
ada04
Gość
kurcze masz racje bratka ale nie mam stoperów to walnę se watkę w uszki hihihi dobranoc dziewczynki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

w laboratorium okazało się że zapomniałam kasy dobrze,że była ta najs babka bo ta druga by się szczępiła oczywiście wzięłam portfel tylko mogłam do niego zaglądnąć że pieniądze wyjęłam...
to ubierając zepsułam zamek w kurtce jedynej której się normalnie dopinam
super mi się dzień zaczął mam nadzieję,że koniec będzie lepszy ale już marzę o wieczorku żeby się walnąć spać :-):-):-):-):-):-):-):-) 
:-):-)
przez mojego synka. Pan Leon totalnie oszalał i za nic w świecie nie chciał słyszeć o spaniu, walił, kopał
i czułam jak się przemieszcza, do tego chyba żołądek mi przestawił bo mam taką zgagę, że już nie wyrabiam
mały nawet taty nie słuchał. Zwykle jak się rozszalał, Wojtek przykładał rękę i kazał mu spać to się uspakajał, a teraz tatuś chyba stracił respekt
co ja pocznę z Leonem jak on już teraz jest rozpieszczony i robi co chce

Także sobie trochę połażę po sklepach
Ciężko mi się oddycha i często się w nocy budzę 
A mój syneczek jakiś spokojny dziś od rana... Chyba Go obudzić muszę :-)
Do później 

chm no wypadało by mi je kiedyś skończyć, mam do zaliczenia dwa pracownie i zrobienie pracy, ale jakoś tak nigdy nie mam czasu, albo nie mam jak. No kiedyś się za to wezmę
aż się zastanawiam czemu czyżby opadł na dól czy jak no w sumie dziś mam usg to zapytam lekarza czemu tak dziwnie....