reklama

Kwietnióweczki 2008

MASIEK to se wyobraź jak moja skóra wygląda bez balsamowania:-(:-(:-(:-( a ja tak lubię się wyprysznicować potem balsamować i balsamować ach cudne uczucie i co co za dziadowską skórę mam chyba zaraz pójdę na złość się pobalsamować mej skórze bo nie wytrzymam taka wysuszona buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.....

reklama
Aduś a próbowałaś smarować oliwą z oliwek, albo kosmetykami dla dzieci takimi jak Olatum itp??

Po walkach ze skanerem udało mi się w końcu wkleić zdjęcie z usg wstawiłam je oczywiście na odpowiedni wątek:tak:

o kurczę MASIEk nie pomyślałam oliwie z oliwek spróbuję dzięki za cynk....:-):-) widziałam te zdjęcia Leonka cudny jest aż nie mogę się napatrzeć piękny.....:-):-):-):-):-)

nawet kosmetyki dzieci kiepsko z mą skórą w ciąży ale ja se to odbiję mam nadzieję,że mi to przejdzie po ciąży....i znowu będę mogła używać wszystkiego...

wiecie co mnie moze brzusio nie swedzi ale wlosy to mam tak suche ze szok mam druga drogerie w domu co do odzywek i nic moze zamowie sobie jakas fryzjerska??????????.
No to juz sie nie martwie o te fikolki naszych babli bo chyba musiy tak byc jak piszecie.
Masiek ja jestem pol roku po remoncie i kartony widze co dziennie kwestia nerwowoego przyzwyczajenia a moj M mowi ciagle ze mamy czas ( myslenie factow):angry: za zyrandol z\slozy jedna zarowka takze nie mart sie kochana nie jestes sama.
Dziewczeta kochane czy wody plodowe zwiekszaja sie w trymestrach, czy macie kochaniutkie cos takiego jak morfoloia plodu????????
A my nie bylismy w kosciele.
A ja nie moge przeslac wam zdjecia:crazy:bo mam ciagle za duzy rozmiar.
Milgo popoludnia ide gotowac obiad.

U mnie dużym plusem w ciąży to
1.Włosy stały sie mocne jak nigdy i nie wypadają....
2.Paznokcie się wzmocniły....
3.Włosy po depilacji nie rosną i nie muszę se golić mych nóżek....tratatata

Morfologia płodu....nie wiem na prawdę nic nie słyszałam czyżby mnie coś ominęło...a co do wód płodowych to w 3 trymestrze chyba się zmniejszają....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Zdjęcia zmniejszam w programie ściągniętym z netu Photo Filtre, bardzo fajny można też bardzo prosto obrabiać zdjęcia:tak:

Nie pocieszycie mnie tymi kartonami. Wysłałam piknego po zakupy do makro mam dwie godziny na uspokojenie się. Bo mnie od rana wkurza na całego. Wymyślił, że łóżka poskłada jak mały będzie się rodził:angry: za chiny nie mogę mu wytłumaczyć, że do końca lutego chcę mieć większość zrobione, tak by w marcu tylko ostatnie poprawki i odpoczywać. Nie on myśli, że z dużym brzuchem będę wstanie jeszcze coś wymyśleć:wściekła/y:

Co mi w ciąży się poprawiło:confused: zmieniło:confused:
1. włosy mniej się przetłuszczają może się nie błyszczą, ale są widocznie grupsze
2 fajnie też z depilacją, wystarczy raz na tydzień a nie jak wcześniej prawie co 3dni (czytałam że to sprawka hormonów)
3. paznokcie mocniejsze nie są ale wolniej rosną szczególnie te od nóg
4. skóra jest bardziej gładka

te na gorzej
1. jestem jeszcze bardziej humorzasta
2. coraz większy leń
3. zgaga męczy mnie praktycznie cały czas
4. bardziej bulchnięte dziąsła

MASIEK minusy podobne dodatkowo

1.alergia wzmożona na wszystko....bleee...mam nadzieję,że przejdzie po ciąży....
2.walczę z jelitami od 5 miesiąca
3.humory ohoho.....i to jakie a przed ciąża już miałam:sorry2::sorry2: a teraz....
4.Me dziecię wybredne co do jedzenia i przeważnie jem oczami wszystko w wiekszości odrzut i znowu powracające mdłości:baffled::baffled:
5.leeeeeeeeeeeeeeńńńńńńńńńńńńńńńńńń okropny
6. i oczywiście setki tysięcy innych ciążowych dolegliwości których mam dość ale jeszcze 10 tygodni chyba,że przenoszę do 12:crazy:

a ja mam już obiadek i zaraz wszamam i wont na spacer wczoraj cały dzień przesiedziałam w domu przed komputerem więc idę ładna pogoda...

MASIEK niech jedzie a ty się wyluzuj co za faceci weź mój dalej nie dzwoni:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a ja też nie zadzwonię:sorry2:

reklama
MASIEK wiem,że trudno pocieszyć bo mnie by do szału kartony doprowadziły na maksa ale może mnie to czeka więc nie wiem zwariuje widząc kartony:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry